SK Kladno - Vysočina Jihlava

01.05.2011 17:00
Kladno : 15.místo , 7-4-12 , 25b
Doma : 4-3-4
Posledních 5 zápasů :
Žižkov - SK Kladno 0:2
SK Kladno - MFK Karviná 0:1
Třinec - SK Kladno 2:0
SK Kladno - Baník Most 5:3
FC Vlašim - SK Kladno 2:3
Jihlava : 3.místo , 11-6-6 , 39b
Venku : 3-2-6
Posledních 5 zápasů :
Jihlava - Sezimovo Ústí 2:1
Baník Sokolov - Jihlava 2:1
Jihlava - Tescoma Zlín 1:1
Zenit Čáslav - Jihlava 1:0
Jihlava - Sparta Praha B 5:1
Jihlava by se v případě zisku tří bodů dotáhla na druhý Žižkov na rozdíl jednoho bodu a živyla by tak šance na možný postup,tomu ale já moc nevěřím.Sice v posledním zápase porazila suveréně Spartu B 5:1 ale zase taková hitparáda to nebyla.Kladno se na jaře velice zvedlo,dokázalo porazit Žižkov(2:0),Most(5:3) a v posledním kole ve Vlašimy (2:3).Kladno ztrácí pouhý jeden bod na 14cté nesestupové místo.
"Po výhře ve Vlašimi je v kabině výborná nálada.Všichni se chtějí už po zápase s Jihlavou dostat na nesestupové pozice a udržet se tam až do konce soutěže.Nejistý je start Jakuba Puchmerta a Petra Wojnara, který nedotrénoval ve středečním ranním treninku a je otázka, zda bude na něděli fit. Určitě by to bylo velké oslabení , protože právě on by hlavním tahounem v posledním zápase ve Vlašimi".rěkl trenér Peřina
„Kladno jsem viděl v posledních dvou zápasech a musím říci, že na mne tento tým udělal velmi dobrý dojem. Disponuje velkou útočnou silou a dokazuje, že to se záchranou II. ligy myslí vážně,“ uvedl k nadcházejícímu soupeři jihlavský trenér Josef Vrzáček, který k utkání na Kladně bude moci využít všech hráčů svého kádru.
Oby tými tedy mají o co hrát,podle bookmakerů je mírnějším favoritem Jihlava.Já bych ale spíše více věřil Kladnu,v poslední době se mu daří což dokazují dvě výhry v řadě.Jihlavě to navíc venku moc nejde bilance 3-2-6.Jihlava prostě podle mě na postup do 1.Ligy nemá a tento zápas to jasně dokáže.
Kurzy : 2.90 1.50 3.10 1.31 2.25
TIP : 10