Moje tipy dnes (3 zápasy)

<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek úte 05. dub 2011 7:26:51

Moje tipy dnes (3 zápasy)

Dnes jsem si pro vás připravil tři zápasy.

Obrázek Real Madrid - Tottenham Obrázek

5.4. 20:45

Real je s Barcelonou pasován na favorita na vítězství Ligy Mistrů, pokud ale Real i Barcelona postoupí utkají se spolu už v semifinále, Realu se moc nedaří, v lize už ztrácí 8 bodů a tak si Barcelona asi už titul vzít nenechá, o víkendu prohrál doma s Gijonem, což taky není zrovna úspěch a tak už se asi zaměří jen na LM a Španělský pohár (kde se také ve finále utká s Barcelonou).

Tottenhamu se poslední dobou také nedaří, za poslední 6zápasů ma bilanci 1-1-4, poslední 3 zápasy skončili bezbrankovou remízou, né že by Spurs soupeře nepřehrávali ale nejsou schopni proměnit šance, jejich útok je úplná tragedie, například Peter Crouch se za celou sezonu trefil v Premier League 2x, Roman Pavluychenko 7x, Jermain Defoe 2x, jejich střelecký prapor držel nad vodou záložník Rafael van der Vaart, ale tomu se poslední dobou také nedaří, takže goly nepřicházejí.

Forma Real Madrid: 0-3-3-3-3-3

Forma Tottenham: 1-1-1-1-0-3

Předpokládané sestavy:

Real: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa; Alonso, Khedira; Di Maria, Oezil, Ronaldo(???); Adebayor. Je možné že Ronaldo nenastoupí a pokud ano tak by to vůbec nemělo být stoprocentní.

Tottenham: Gomes; Corluka, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto; Lennon, Sandro, Modric, Bale; Van der Vaart; Crouch.

Zranění:

Real: Gago, Benzema, Leon, Marcelo (???), C.Ronaldo (???), Kaká (???)

Tottenham: King, Woodgate, Kaboul, Palacios, Penaar, Kranjčar pro Tottenham žádná velká tragédie, jediný zraněný hráč základní sestavy je Kaboul a ten už nehraje déle takže se s tím Tottenham už vyrovnal.

Myslím že Real je trochu kvalitnější mužstvo a Tottenham to ví takže bude hrát z obrany do rychlých protiútoků, jako jsme viděli na San Siru kde to znamenalo vítězství 1:0, Tottenham se bude snažit co nejpozději obdržet první gol, myslím že s výsledek 1:0 pro Real by jim dával do odvety na White Hart Lane šance a tak to podle mě něják dopadne.

Jedna analýzy už tady je ale né že bych kopíroval, jen ji chci podpořit ;) .

Tip:
Obrázek Real Madrid - Tottenham under 2,5, kurz: 2,11
Obrázek Real Madrid - Tottenham hcp 0:1 02, kurz: 1,64
Obrázek Přesný výsledek: Real Madrid - Tottenham 1:0 kurz: 7,00

Zbývající dva už budou jen tipy:

Obrázek Southampton - Charlton

3.Anglická liga = League One

5.4. 20:45

Southampton (68bodů/37zápasů) je v tabulce 3. a ztrácí 5 bodů na přímý postup z 2.místa (73bodů/40ápasů) ALE, má celé 3 zápasy k dobru, takže když všechy tři vyhraje bude mít na 3.tým náskok 4 body 6kol před koncem takže mu jde opravdu o hodně, Charltonu už nejde vůbec o nic, je na 12.místě ani nepostoupí ani nesestoupí takže dohrává v klidu, doma Southampton 12-4-3, venku Charlton 5-6-8, Southampton hraje ve skvělé formě (3-1-3-3-3-3), zaton Charlton ne (3-0-1-1-0-0) takže jednoznačně věřím Southamptonu.

Tip:
ObrázekSouthampton - Charlton 1, kurz: 1,45
Obrázek Southampton - Charlton hcp 0:1 1, kurz: 2,15

St.Johnstone - Rangers

1.Skotská liga

5.4. 19:00

Opět stejný případ St.Johnstone vůbec o nic nejde, Rangers ztrácí 5kol před koncem 2body na titul a chce o něj ještě bojovat ale k tomu potřebuje vyhrávat, ukazalel kvality je to že Rangers získali 65bodů v 28ti zápasech, zato St.Johnstone získal 34 bodů v 30ti zápasech, což ukazuje že Rangers jsou prostě lepším týmem.

Tip:
Obrázek St.Johnstone-Rangers 2, kurz: 1,42

Erdovec/!LFC!
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek úte 05. dub 2011 11:50:37

Re: Moje tipy dnes (3 zápasy)

U toho Realu ty tipy jsou celkem reálné hlavně si myslim,že to skončí 1:0 ten kurz je pěknej do handicapu nejdu ani na jeden tým to mi vůbec nechodí a under 2,5 je tady taky jasnej.. :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal