Real Madrid - Levante

Mesut Özil
Utkání mezi Realem Madrid Levante se odehraje 19.2. ve 20:00 na Santiago Bernabéu.
Týmy se celkem nedávno střetly a to v pohárových utkáních Copa del Rey.V prvním utkání vyhrál Real vysoko 8:0 a druhý prohrál 2:0.První zápas byl ale v době kdy Real střílel spoustu branek,nyní se trápí a branek tolik napadá.
Real a jeho poslední zápasy nebyly plné branek,pouze s vyjímkou zápasu s Realem Sociedad kdy padlo celkem 5 branek...
Levante mělo sérii špatných výsledků avšak nyní je zřejmě těmto výsledkům konec.Nejen že Levante vyhrálo poslední 3 zápasy,vyhrálo je s čistým kontem a zároveň proti 2 velmi silným týmům,Villarealem a Getafe.
Real navíc čeká utkání Ligy Mistrů a tak zřejmě nenastoupí nejsilnější sestava Realu a především hráči nebudou chtít riskovat zranění,na druhou stranu je ale stejně tak možné že nastoupí nejsilnější sestava neboť jsou téměř všichni zdraví a týmu jde i o titul.

- 11 zápasů,11-0-0,skóre 35:6

- 12 zápasů,2-2-8,skóre 10:21
Poslední zápasy :
CA Osasuna - Real Madrid 1:0
Real Madrid - Sevilla FC 2:0 - Copa del Rey
Real Madrid - R. Sociedad 4:1
Espanyol - Real Madrid 0:1
Sevilla FC - Levante UD 4:1
Levante UD - Getafe CF 2:0
Villarreal - Levante UD 0:1
Levante UD - UD Almería 1:0
To jak Real nakládá se šancemi v zápase a poslední 3 zápasy které dokázalo Levante vyhrát s čistým kontem mě utvrzuje jen v tom že Levante nepřijede pouze bránit a tudíž by to nemusel být zcela jednoznačný zápas pro Real,navíc jak jsem již psal a co každý ví,Real je posledních X zápasů v koncovce velmi marný.
V posledních 5ti utkáních Realu padl 4x under 2,5 gólu a od toho se odvijí i můj dnešní tip.

- - 3,5 gólu / 1,91