Polsko - Nizozemsko

<<

Neuminho

Příspěvek stř 01. čer 2016 15:49:59

Polsko - Nizozemsko

01.06. 2016 ve 20:45h
Fotbal
Přátelská utkání - mezistátní

Polsko Obrázek - Obrázek Nizozemsko

- Ahoj dnes večer se v rámci příprav na EURO 2016 utkají reprezentace těch lepších evropských fotbalových zemí a to výběry Polska a Nizozemska :)

- Polsko se na šampionát kvalifikovalo ze skupiny D a to z druhého místa za prvním Německem, kde ale zaostal tento výběr vedený Adamem Nawalkou o pouhý bod za jedním z adeptů na celkové vítězství na šampionátu. No Polsko šlo za poslední dobu obrovsky nahoru už jen to jak si vedli ve skupině svědčí za vše a rozhodně si zaslouží být na šampionátu, kde se již ve skupině utkají znovu i s Německem :) A budou tak pravděpodobně bojovat spíše o druhé místo, ale to hádám zvládnou jedinou překážkou by v tomto ohledu měla být Ukrajina, výběr Severního Irska zatracuji :X
- No Nizozemsko se na šampionát vlastně ani nekvalifikovalo skončilo ve skupině kde mělo být favoritem na prvenství až na čtvrtém místě za Islandem, Českou Republikou a Tureckem a to ještě ztratili na třetí turky 5 bodů. Totální zmar tým se předělává po úspěších z posledních let a momentálně to zkrátka není ono.

Já tady půjdu do domácích bez remízi za velmi slušný kurz 1.85 :)
Zkrátka a dobře Polsko prostě hraje dle mě lépe to ukázali už v kvalifikaci, kde na domácí půdě porazili i Německo a to jak jsem psal výše je adept na vítězství na šampionátu, který začíná jíž příští pátek, němci vyhráli I MS, tak jsou logicky favoritem zřejmě i číslo 1 :) Polsko v základní skupině kvaldy neprohrálo při bilanci 4-1-0 bylo ve skupině nejlepší na domácím hřišti :) Dále v rámci příprav na ME už odehráli 4 duely a všechny vítězné, porazili čechy i Island, kteří skončili ve skupině s nizozemci výše to bylo již v Listopadu no a v Březnu dali finy jednoznačně 5:0 a 1:0 Srbsko :) Nizozemci dostali v kvaldě jak od čechů tak Islandu venku a též od turků tedy těmi 3 best ve skupině... No Polsko má minimálně stejnou vkvalitu jako tyto 3 mužstva, jsou na domácí půdě velmi silní kde dali i němce, v přípravě jsou zatím beze ztráty, Nizozemsko je totálně mimo, což dokázal i zápas s iry, no dnes by měli v gdaňsku zvítězit domácí, nicméně bet mám ještě pojištěný vráceným vkladem v případě remízi, jedinou špatnou zprávou je jen absence záložníka Krychowiaka, tedy jednoho z těch hlavních hvězd, ale i bez něj by to mělo Polsko zvládnout, velké očekávání mám hlavně od útočníka Lewandowskiho, který je na svém postě asi nejlepší na světě, nevím který hroťák by se mu mohl rovnat :)

HLAVNÍ BET: Polsko DNB@1.85
na Obrázek
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Příspěvek stř 01. čer 2016 16:13:51

Re: Polsko - Nizozemsko

%%-
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 02. čer 2016 13:56:11

Re: Polsko - Nizozemsko

KO 1:2

Tak bohužel, čekal jsem, že to bude úplně jiné, Polsko ve formě rozhodně před ME není, koneckonců Irsko hrálo proti tulipánům o třídu lépe, tohle bylo strašné a neřekl bych, že to bylo jen absencí Krychowiaka, no nečekal jsem že bude Polsko doma jak výsledkově tak herně slabší než nizozemci či Irsko.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal