Bohemians 1905 - Slovácko

<<

Escobar

Příspěvek ned 18. srp 2013 2:14:29

Bohemians 1905 - Slovácko

Začátek: v pondělí 19.8.2013 od 18:00 (přímý přenos vysílá ČT4 Sport)
Kde: v Ďolíčku, Vršovicích, Praze, České republice

V předposledním zápase 5. kola Gambrinus ligy
přivítají klokani doma v Ďolíčku soupeře z dalekého Slovácka.

Obrázek

Obrázek Bohemka se oklepala z úvodních debaklů, kdy ji po přechodu mezi elitu svírala značná nervozita. I když tam byly nějaké náznaky solidních fotbalových akcí výsledky katastrofální. V úvodním domácím zápase už ale výhrou 2:0 nad Příbramí potvrdila, že její síla bude hlavně ve Vršovicích s pomocí bouřlivého publika. Tým byl navíc kvalitně posílen příchodem zkušeného levého beka Radka Šírla s ofenzivním/kreativním záložníkem Kubou Horou. V útoku o sobě navíc dává vědět čím dál tím víc africký mladíček Moustapha, zapůjčený z Liberce. Další výhodou je vyrovnaná dvojice gólmanů - Havránek s Berkovcem se přetahují o pozici jedničky, což funguje jako dobrá motivace. V posledním zápase hrála Bohemka na Letné absolutně bez respektu - vstřelila 1. gól Moravcem (skvělý výkon, podle mě nejlepší hráč zápasu) a další mohla přidat - to se ale nestalo, naopak na konci silnější Sparta s narůstajícím tlakem dokonala obrat šokujícího dílčího výsledku. Ještě v závěru však Bohemka znovu sahala po bodu, jenže dobrou příležitost zmařil skvělým zákrokem Vaclík. Krom zmíněných fotbalistů se vyplatí sledovat mládežnického reprezentanta Petra Nerada, který má velké předpoklady stát se tahounem týmu. Bohemka taky ukázala, že nyní ji bude těžké vstřelit byť jen jediný gól. To navíc podpořila, na tento klub z posledních let možná trochu nezvykle pohlednou kombinační hrou, se kterou si poslední místo v Gambrinus lize rozhodně nezaslouží. Skvělá práce trenéra Webera.

Obrázek

Obrázek Slovácko považuji za nejslabší tým ligy, zvlášť pak ve venkovních zápasech. Jeho hra se mi prostě nelíbí. Už delší dobu tento klub hraje pro diváka nepohlednou nakopávanou na vytáhlého útočníka Doška, který je ale zraněný a tak herní plán strádá svou účinnost. Mladý Haša to na hrotu sám neuhraje a tak přišla posila z Olomouce Jakub Petr. Asi vím, proč se ho Sigma zbavila i přes několik výstavních gólů, které v jejím dresu nasázel. Podle mě jeho slabinou je inkonzistence výkonů. Navíc si myslím, že to je hráč spíš někam na kraj a ne na hrot. Jediné co na tomto týmu chválím je gólman Melichárek - ten se ale do útoku hrnout nemůže. Do týmu navíc nezapadla jediná výrazná před-sezonní posila Tomáš Rada, nad jehož ziskem si ve vedení klubu mnuli ruce. Realita je ovšem jiná a někteří diváci už ho dokonce, za to co předvádí na hřišti - ať už při hře nebo mimo ni nemohou snést. Góly Slovácka padají akorát po standardních situacích a na to, když si dá defenzíva Bohemians pozor, tak si myslím, že bude mít vyhráno. Slovácko je v mých očích strašně slabé na míči, takže v plynulé hře by měla být podle mě převaha Bohemians znatelná.

Tipuji tedy, že Bohemka bude mít větší držení míče, více střel, více rohů prostě celý zápas pod kontrolou. Slovácko ohrozí branku soupeře jen s těží, ne-li vůbec - podle mě teda nedá ani jeden gól. Jestli se to naplní do posledního puntíku bude docela štěstí. Mě osobně stačí k uspokojení jakákoli výhra Bohemians ve velmi krásném a hodnotném kurzu. Ještě jistější volbou je samozřejmě v menším, ale stále hratelném kurzu sázka bez remízy.

Obrázek

Tip: Bohemians 1905 @ 2.38 Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek pon 19. srp 2013 18:58:57

Re: Bohemians 1905 - Slovácko

1:1 ko :(

Nerad mi tam chyběl, ten měl rozhodně přijít do hry a ne Bartek X(

Zpět na Fotbal