|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
čtv 25. črc 2013 23:27:10 od johnypohorka
Tak 2. kolo jen ve zkratce:
Příbram - Plzeň 26.7./20:15 Favorita vidím na straně hostů, ale za ten kurz do toho nejdu. Přece jen Plzeň se teď více soustředí na poháry. Navíc Příbram už dokázala Plzeň doma porazit. Z posledních 6 zápasů GL v Příbrami brala Plzeň všechny body jen jednou. V loňské sezoně zde v 10. kole prohrála 1:0. Vzhledem k těmto okolnostem dávám od zápasu ruce pryč co se výsledku týká, ale zkusím si za menší vklad sázku na to, že se prosadí Tomáš Wágner, který ještě v loňské sezoně za domácí Příbram nastupoval a mohl by, tak mít zvýšenou motivaci a navíc je z útočníků Plzně v nejlepší formě.
Tip: T. Wágner gól - ANO
Znojmo - Teplice 26.7./17:30 "Domácí" (hraje se v Brně) povzbuzeni úspěšným vstupem do soutěže a stejně, tak hosté z Teplic. Věřím v gólově bohaté utkání (ofenzivní síla je na obou stranách - Heinz, Nepožitek, Litsingi, Salami, Vachoušek, Mahmutovič?) a větší šance na úspěch dávám Znojmu, které nebude hrát v GL uplně druhé housle, jak se počítalo.
Tip: Over 2.5 (2,22 Pinna) 5/10 Tip: 1X (1,60 bet365) 5/10
Baník - Ml. Boleslav 27.7./19:00 Další nečitelný zápas mezi týmy, které v 1. kole remizovaly 1:1. Zatímco pro Baník to byl ziskový bod z venku, tak pro Boleslav šlo spíše o ztrátu doma s Příbramí. Výsledkově může zápas skončit dle mého jakkoliv, ale myslím, že branek bude padat dost. Ve střetnutích těchto dvou týmů na Bazalech není nouze o výsledky jako 2:2, 3:3, 1:4 atd. Něco obdobného bych rád viděl i tentokrát, když už budu přítomen přímo na stadionu.
Tip: Over 2.5 (2,16 Pinna) 5/10 Tip: Over 3.5 (3,75 bet365) 3/10
Slovácko - Jihlava 27.7./18:00 Domácí v prvním kole prohráli na hřišti Teplic 3:2, ale hlavně v závěru jejich výkon nebyl tak špatný. V sobotu doma přivítají Jihlavu, která utrpěla debakl od Sparty. V zápase více věřím domácím, kteří na svém stadionu s Jihlavou ještě neprohráli a v GL ji 2x ze 2 zápasů porazili. Prosadit by se mohl i Libor Došek, který by se tak prosadil po 100 v naší nejvyšší soutěži.
Tip: 1 (2,06 Pinna) 4/10 Tip: L. Došek gól - ANO (2,3 Fortuna) 2/10
Brno - Bohemians 29.7./18:00 O Brnu jsem tu už psal, že dle mě vhodně doplnili tým, hlavně o defenzivní borce. To se ukázalo i v prvním zápase v Jablonci (0:0), ale nedá se říci, že by Brno v Jablonci jen betonovalo. Moravský celek si v letošní GL pasuji na underový tým n.1. V dobré formě se zdá být novic v bráně Václav Hladký, červenou dostal Janotka a nejistý start je u Husára. Mimo hru budou ještě nejspíše i Mezlík a Lutonský, kteří nehráli ani na severu Čech. Hosté z Prahy si v prvním zápase po návratu mezi elitu odvážejí debakl z Plzně a hned je čeká další venkovní zápas. Směrem dopředu od nich moc nečekám, v Plzni to byla totiž katastrofa. Navíc se zranil nejzkušenější hráč - kapitán Jindřišek, ikdyž se do zápasu asi dá nějak dohromady, tak zcela fit nebude. Srovnám-li výkony obou týmů z prvního kola + domácí prostředí atd., tak zde vidím favorita na straně Brna a vzhledem k underovým předpokladům si za málo zkusím i přesné výsledky.
Tip: 1 (2,25 MarathonBet) 4/10 ... hlavní bet analýzy Tip: přesný výsledek 1:0 (8,25 bwin) 1/10 Tip: přesný výsledek 2:0 (11 bwin) 1/10
Dukla - Olomouc Pro mě uplně NO BET zápas. Jediné co mě napadá je under, ale do toho se pouštět nebudu.
Liberec - Slavia 28.7./20:15 Liberec v euforii po postupu v EL přes Rigu. Po odchodu Štajnera se od nich tolik nečekalo (minimálně já), ale tým doplnil mladík Kalitvincev, který se mě jeví jako velmi kvalitní. Hlavně jeho standartní situace, které i přes to, že je mladý a nováček v týmu, zahrává téměř všechny. Ve formě je i Rabušic, Delarge a Rybalka. Takže co se útoku týká, tak je na tom Liberec i přes odchod tahouna dobře. Proti Liberci se postaví Slavia, která na úvod remizovala doma s Baníkem 1:1. Hlavně ve druhém poločase Baník dost tlačila, ale nedokázala se vícekrát gólově prosadit. V Liberci by se, ale minimálně jednou prosadit mohla. Kvalitu na to má (Mičola, Kisel, Škutka, Škoda ...), navíc Liberec bude unavený po těžké odvetě předkola EL. Overu by mohlo napomoci i zranění golmanské jedničky Slavie - Kamila Čontofalského, ikdyž ten v zápase s Baníkem chyboval a navíc Radek Černý je více než kvalitní náhrada, ikdyž delší dobu soutěž nechytal.
Tip: Oba vstřelí gól - ANO (1,80 bet365) 5/10 Tip: Over 2.5 (1,97 Pinna) 4/10
Sparta - Jablonec 28.7./18:00 Sparta je venku z evropský pohárů. Jak sám trenér Lavička řekl, tak je to celkem blamáž, ale za předvedené výkony zasloužená. Teď jak se to projeví na výkony v lize. Sparta se už bude soustředit pouze na titul, ale myslím, že v tomto zápase bude ještě převládat frustrace a zklamání z EL. Navíc Jablonec si na Spartu věří, poslední zápas na Letné uhrál remízu 2:2 a to, že se prosadí gólově očekávám i nyní. Vzhledem k vyřazení Sparty a náladě, která v týmu panuje a bude panovat, se mě líbí i neprohra hostů minimálně v poločase.
Tip: Jablonec vstřelí gól - ANO (1,62 Fortuna) 5/10 Tip: 1. poločas X2 (1,70 bet365) 4/10
Naposledy upravil johnypohorka dne pát 26. črc 2013 22:39:06, celkově upraveno 1
pát 26. črc 2013 7:16:54 od Petr Jeník
Opět si nenapsal, co je tvůj hlavní tip - zvolil jsem z toho výběru jako hlavní Znojmo - Teplice 26.7./17:30 OVER 2,5 @2,22 - docela se mi to líbí
pát 26. črc 2013 8:07:35 od johnypohorka
hlavní tip mám označený u zápasu Brno - Bohemians - výhra domácích  ... je to tam i napsané
pát 26. črc 2013 10:31:11 od Petr Jeník
Ty bláho - jsem to procházel několikrát a tohodle jsem si nevšiml - opraveno - sorry
pát 26. črc 2013 22:42:03 od johnypohorka
Tak Znojmo - Teplice 0:0 Over 2.5 KO Neprohra Znojmo OK
Příbram - Plzeň 2:4 T. Wágner gól OK (bohužel jsem nestihl podat ani doplnit před zápasem)
ned 28. črc 2013 0:30:41 od johnypohorka
Slovácko - Jihlava 2:1 L. Došek gól - VOID (nenastoupil) Výhra Slovácka OK
Baník - Ml. Boleslav 2:1 Over 2.5 OK Over 3.5 KO
ned 28. črc 2013 0:32:24 od johnypohorka
Tak přidám postřehy ze zápasu Baník - Ml. Boleslav. Když se podíváte mírně nalevo pod můj nick, tak si řeknete, že je to zkreslený fanouškovský pohled, ale Baník byl dnes opravdu lepším týmem. Zápas sice začal pro domácí špatně, když Dedič neuhlídal hlavičkujícího Zahustela a Boleslav šla do vedení 0:1. V ten moment sem si řekl: Tak snad uvidíme aspoň hodně gólů. A taky, že jo. Boleslav totiž mimo tlaku v závěru, když Baníku docházeli síly a soustředil se na zisk a místy i šetření času, už nic nepředvedla. Štajner byl úplně mimo hru. Zdá se mě, jako by si ještě s týmem nesedl a prostě to není ten starý dobrý "Švejk" jak jsme ho vídali v dresu Liberce. Celkově Boleslav působila, na to jaké má v týmu jména, dost nekompaktně a bezzubě. Přirovnal bych to k Realu v době Carlose atd. Laughing Na inkasovaný gól Baník odpověděl nejlépe jak to jde. Na 1:1 vyrovnal navrátilec do sestavy Antonín Fantiš po moc pěkné akci Droppa - Lukeš - Fantiš. Posledně jmenovaný hraje v hodně dobré formě a pro mě byl hráčem zápasu. Už v přípravě se mu dost dařilo, pak bohužel přišlo zranění a nestihl zápas na Slávii, ale pokud bude takto pokračovat dále, tak mu Baník bude malý (před sezonou se spekulovalo něco o Plzni??). Možná trošku nadnesené, ale troufnu si říci, že pokud by takto Fantiš hrál delší dobu, řekněme třeba aspoň celý podzim, tak by mohl na nějaký přáteláček nakouknout i do áčka repre, ale to jsou jen takové kdyby. Pro zápas bylo důležité, že po vyrovnání se Baník nestáhl na svoji polovinu a nezačal bránit výsledek, jak bylo možné vidět v minulé sezoně. Naopak hráči byli aktivní a chtěli hrát dopředu. (práce trenéra Svědíka ??) Přechod do útoku byl velmi dobrý a plynulý. Jak prohlásil jeden chlápek vedle mě: Panebože oni se vidí, to není možný oni se vidí. A je to pravda, protože Baníkovci o sobě opravdu věděli a působili dost sehraně. Hlavně osa Zawada - Lukeš - Fantiš mě hodně nadchla. Když se k nim přidal ještě novic Vojtěch Englemann s Davorem Kukecem, tak z toho byl vítězný gól na 2:1. Na začátku 2. poločasu mohl Baník 3x zvýšit náskok a uklidnit se, ale obrovské šance spálil Lukeš, Rolinc i Fantiš. Poté už bylo na domácích vidět, že jim dochází síly. Hlavně Engelmann, Rolinc a Fantiš toho odmakali opravdu hodně a zaslouženě opouštěli hřiště za potlesku tribun. V závěru přišel tlak Boleslavi, který vyplynul hlavně z únavy domácích a ze strachu o výsledek, ale 2 nebezpečnější akce Chramosty kryl v pohodě Bárta. Baník si tak došel na Bazalech pro cenné vítězství 2:1. Teď to vypadá, že sem psal jen o Baníku, ale Boleslav dnes opravdu jako by nebyla vidět. Jediný mě zaujal Štípek, který centroval na gól Zahustela. Naopak na straně domácích podal dobrý výkon celý tým, zejména Zawada - Lukeš - Engelmann - Fantiš hráli na výbornou. Je předčasné něco říkat, natož po jedné výhře, ale s takovým to výkonem by to mohlo jít Smile . Zprvu se mě posílení Baníku zdálo, spíše jako tah vedle, ale Rolinc, Engelmann a Dedič se do základu zapojili velmi slušně. Hlavně je na nich vidět, že chtějí hrát, a že se budou prát o výsledek. No uvidíme. Z dneška mám prostě dobrý pocit, možná sem ještě plný euforie, ale takto Baník dlouho nehrál. Viz. http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/martin-lukes-tohle-byl-banik.html
ned 28. črc 2013 21:49:00 od johnypohorka
Sparta - Jablonec 2:1 (poločas 1:1) poločas X2 OK Jablonec gól OK
Liberec - Slavia 2:1 Oba gól OK Over 2.5 OK
pon 29. črc 2013 0:35:58 od Neuminho
Skvělé tipy zatím celkově, dobře ty a aj pomerne dobre minianalýzy  ) Držím rozhodně palce i dnes s hlavním tipem, i když je trochu divne, že hlavní tip má důvěru menší než některé jiné, vypadá to, že je to spíše jen kvuli kurzu nejvyššímu, ale to je jedno, každopádně fakt kvalitně jsi to tu dal a budu doufat, že si najdeš čas i pro další kolo  A podobné věci klidně i jinde kde se vyznáš tak nějak
pon 29. črc 2013 16:17:50 od johnypohorka
Díky, určitě budu dále psát ... teď se k vsázení vracím asi po roce S tou důvěrou mám trošku ještě problémy, ale tip z Brna sem vybral jako hlavní, protože mám k němu řekněme nejvíc info i důvěru, ale ta je snížená vzhledem k vyššímu kurzu. Jinak dnes opět tropické teploty, navíc se hraje už od 18:00, takže moc golů asi padat nebude ...
pon 29. črc 2013 17:04:55 od Neuminho
Hmm spíš tropický déšť už teď :-D A přijdou i tropické bouřky... Dnes jen 25 bylo... to zas tak hrozné není... spíše ten dest a bouřka je na škodu
úte 30. črc 2013 0:05:44 od johnypohorka
No já byl v Ostravě a tam bylo na padnutí .... nakonec bylo opravdu dost branek ... Brno - Bohemians 1905 5:1Výhra Brna OK1:0 KO 2:0 KOCelkově s druhým kolem velká spokojenost, tak se třeba někdo nechal inspirovat a nebo aspon moje postřehy pomohli někomu k nějaké výhře
Zpět na Fotbal