Arsenal - Bayern

<<

Chadži

Příspěvek úte 19. úno 2013 11:47:02

Arsenal - Bayern

Obrázek VS Obrázek

Zápas se Odehraje 19.2.

Arsenal:
Arsenal se trápí a ne jen v poslední době ale celou sezónu. Tato krize kanonýrů ne a ne zastavit. Navíc aby toho nebylo málo naposled vypadli doma proti 2ligovém Blackburnu po výsledku 0:1. Domácí manažer Arséne Wenger sice se svými svěřenci nezažívá úplně špatné výsledky, ale Arsenal je přece jen zvyklý na něco jiného. Londýnskému klubu chybějí trofeje a ani letos to s získáním nějaké nevypadá dobře, jelikož ve hře už je prakticky jen Liga mistrů.

Za Arsenal by dnes mohl nastoupit český záložník Tomáš Rosický, ale jeho starty v soutěžních zápasech jsou jen občasné. Z posledních deseti zápasů odehrál jen dva.

Obrázek
Santi Cazorla potvrzuje že je tou pravou posilou pro Arsenal.

Bayern:
Zcela opačná situace než u domácích panuje v Bayernu. Tento velkokluv je momentálně na čele Bundesligy a jeho luxusní náskok těžko někdo dožene je to neuvěřitelných patnáct bodů na druhý Dortmund a v Německu už se dá říct že se hraje jen o 2. místo, jelikož už nikdo nemá šanci dohnat takový náskok. Bayern své fanoušky fotbalem doslova baví a svůj podíl na tom má i sehranost celku ve všech směrech. Zajímavá statistika vyšla najevo včera. A jedná se o to že na brankáře Neuera vyšla střela více než po 4 a půl hodinách což se nestává ani barceloně :D to už dokazuje něco o Bayernu. Neuer poslední gól v soutěžním utkání dostal 14.12.

Obrázek
Mandžukič je nejlepším střelcem Bayernu s 15 góly.

Pravďěpodobné sestavy:
Arsenal: (4-2-3-1): Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen – Arteta, Wilshire – Walcott, Cazorla, Podolski – Giroud.
Bayern: (4-2-3-1): Neuer – Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba – Martinez, Schweinsteiger – Muller, Kroos, Ribéry – Mandžukič.

Moje myšlenka:
Podle mě je kurz na Bayern velmi pěkný a nemyslím si že Arsenal něco zmůže proti rozehranosti Bayernu. Podle mě Bayern potvrdí svojí offenzivní hru a Arsenal bude hrát svojí nudnou neakční hru. Bayern vytěží z tohoto zápasu vítězství podle mě tipuju výsledek: 1:2.

Tip:
Bayern (2) - 2,05 Obrázek
<<

Frenk1992

Příspěvek úte 19. úno 2013 13:00:31

Re: Arsenal - Bayern

Souhlasím Bayern je tento rok někde jinde , kurz už letí dolu ,ale stejně bych doporučil počkat 15 minut u onlain sázky a když se potrvdí že Bayern je na hřišti lepší tak vsadit.

Zpět na Fotbal