Olympique de Marseille - Montpellier Hérault SC

<<

simferopol

Příspěvek sob 19. led 2013 13:57:33

Olympique de Marseille - Montpellier Hérault SC

Začátek utkání: 19.1.2013 / 17:00
Francouzská Ligue 1

Obrázek

Obrázek
Na Stade Velodrome přivítá domácí Phocéens celek Montpelieru.

Marseille je spolu s Lyonem a PSG největšími aspiranty na titul a po včerejším zaškobrtnutí Lyonu se dnes mohou dostat na dostřel jediného bodu ke špici Ligue 1. PSG bude hrát velmi těžký zápas v Bordeaux.
Phocéens udělali přes zimu pár změn v kádru. Odešel především útočník Loic Remy za 10,5 miliónů eur do QPR. Nutno podotknout, že Remymu se vůbec v tomto ročníku nedařilo a spíše vysedával na lavičce, takže tento krok byl ze strany Marseille správný. Na hostování pak odešli Florian Raspentino do Brestu a Senah Mango do Es Uzés Pont du Gard (francouzská National). Ani jeden z hráčů nepatřil do užšího kádru Olympique. Opačným směrem naopak přišli zajímává jména. Tím prvním je záložník Foued Kadir z Valenciennes, který v tomto ročníku vstřelil 6 branek. Další posilou je mladý gólman Brice Samba, ale ten se bude spíše rozchytávat v rezervním celku Marseille.

Olympique v posledním utkání nestačil venku na Sochaux a odvážel si porážku 3:1. Marseille sice v celém utkání byla jasně lepším týmem, ostatně Sochaux bylo značně oslabeno o několik hráčů základní sestavy, ale první poločas vyšel Sochaux bravurně a Marseille už nedokázala se stavem 3:0 nic moc dělat, o korigaci na 3:1 se postaral aspoň Jordan Ayew.

Montpelieru se také nevydařilo poslední utkání, které prohrálo v poháru s Rennes 2:0 a zde se projevily značné absence Montpelieru, ke kterým se ještě dostanu. Pokud se podívám na poslední ligový zápas, tak zde Montpelier doma porazil Lorient 2:0, ale ten se taktéž potýkal v tomto zápase s početnou absencí důležitých hráčů. Nehrál Corgnet, Romao, Traoré a spol.

V sprnu se Marseille radovala z výhry v Ligue 1 na půdě Montpelieru 1:0 po trefě Gignaca. Utkání bylo jinak herně vyrovnané, ale to byl ještě Montpelier full.... Dnes totiž bude Hérault bez Abdelhamida El Kaoutariho, který si upevnil pozici na levé straně obrany, kde předváděl spolehlivé výkony, dále pak nenastoupí obránci Benjamin Stambouli, Garry Bocaly, suspendovaný Cyril Jeunechamp, záložníci Marco Estrada, Jamel Saihi, Joris Marveaux, Younes Belhanda a útočník Karim Ait-Fana. Největší problém vidím v absencích v záložní a obranné řadě, kde budou muset hrát hráči, kteří na tyto posty nejsou zvyklí.
Marseille bude dnes bez prodaného Remyho a Raspentina, dále pak na trávník nevyběhne Charles Kaboré, který je Africkém pohárů národů.

Pokud zhodnotím absence, pak u Olympique se dá mluvit pouze o Kaborém, který stabilně nastupoval ve středu zálohy s Cheyrou. Na jeho místo tak naskočí nejspíš Joey Barton, který se uvedl gólem v Evropské lize proti Mgladbachu (2:2). Na druhé straně jsou ty ztráty natolik devastující, že nevěřím, že by Montpelier mohl nějak výrazně vzdorovat, navíc s užším kádrem absolvovali před třemi dny zápas v poháru v Rennes, kde navíc mohli dostat ještě větší příděl. Kvalita kádru, domácí prostředí, absence, motivace, to vše jsou faktory, které dnes budou rozhodovat a všechny jsou na straně domácích, proto volím bet na hcp -1,5 na Olympique v kurzu 3,6 u Paddy Poweru.
Obrázek

Počasí: teplota 9°C, vítr 22 mph, zataženo - slabý déšť

Předpokládané sestavy:
Marseille: 4-2-3-1 Mandanda - Morel, Diawara, N´Koulou, Fanni - Barton, Cheyrou - J. Ayew, Valbuena, A. Ayew - Gignac

Montpelier: 4-2-3-1 Jourdren - Bedimo, Hilton, Yanga Mbiwa, Congré - Dabo, Pitau - Utaka, Cabella, Camara - Herrera

Tip: Marseille hcp -1,5
Kurz: 3,6 Paddy Power (Boylesports, Betfair)
<<

DOMINGES

Příspěvek sob 19. led 2013 18:22:08

Re: Olympique de Marseille - Montpellier Hérault SC

doteraz ti to šlo pekne, aj ked ja take veci netipujem. Ale všetko tie hcp sú iba o šťastí a náhode. Tam sa žiadna prognóza nedá spraviť.
<<

simferopol

Příspěvek sob 19. led 2013 18:52:34

Olympique de Marseille - Montpellier Hérault SC 3:2 FT
Tip: KO
<<

simferopol

Příspěvek sob 19. led 2013 18:57:27

DOMINGES píše:doteraz ti to šlo pekne, aj ked ja take veci netipujem. Ale všetko tie hcp sú iba o šťastí a náhode. Tam sa žiadna prognóza nedá spraviť.

Ahoj, uvidíme další měsíce, já agresivní bety dávám cca 3 měsíce tímto způsobem a každý měsíc jsem byl výrazně v plusu, takže si myslím, že mi tento betting svědčí. Je jasné, že mi pár betů nevyjde, když hraju s takovým rizikem, ale pak mi zase vyjde kurz 4,0 a jsem zase nahoře .... ROI si počítám v excelu při flat bet (stejná sázka na každý zápas) a jsem v návratnosti ROI 76,4% (i s dnešní Marseille).

Good Luck, sleduj mne i další měsíce a uvidíš sám :-)
<<

shevicz

Příspěvek sob 19. led 2013 19:01:09

Analýza pěkná, škoda jen té obrany Marseille, někdy mi připadlo ,že se vrací max ve 3, ve 4 a Montpellier utočí v 6 a více (jako u druhého golu) ... Dal sem si tam jen jedničku ;), tak mě ten konec potěšil.
<<

DOMINGES

Příspěvek sob 19. led 2013 19:03:15

pohode, iba som povedal svoj názor... no podla tejto stats si v decembri asi až tak nebol v pluse... ale GL
<<

Bery

Příspěvek sob 19. led 2013 20:33:26

díky simfe za tip, omylem sem dal tohle - zaplaťpánbůh:)

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/ ... PNNdxYk%3D
<<

simferopol

Příspěvek sob 19. led 2013 21:06:26

DOMINGES píše:pohode, iba som povedal svoj názor... no podla tejto stats si v decembri asi až tak nebol v pluse... ale GL

Díky :-) Co se tyce toho stats, tak samozrejme vim, ze tady z 9 analyz v prosinci jsem nebyl v plusu, ale v prosinci jsem realne vsadil pres 70 betu, kdybych mel na vsechno psat analyzy, tak nic jineho nedelam :-)

Zpět na Fotbal