Příspěvek ned 27. bře 2011 11:01:49

Q: Nizozemsko-Maďarsko

V pátek se spolu tyhle dvě mužstva střetli utkání skončilo 4:0 pro Nizozemsko, hrálo se na půdě Maďarska.

29.03 20:30

Obrázek NIZOZEMSKO vs. MAĎARSKO Obrázek

Obrázek

Poslední utkání Nizozemska Obrázek :

25/03-11 Kval.Euro Cup,sk.E Maďarsko vs. Nizozemsko 0:4
12/10-10 Kval.Euro Cup,sk.E Nizozemsko vs. Švédsko 4:1
08/10-10 Kval.Euro Cup,sk.E Moldávie vs. Nizozemsko 0:1
07/09-10 Kval.Euro Cup,sk.E Nizozemsko vs. Finsko 2:1
03/09-10 Kval.Euro Cup,sk.E S. Marino vs. Nizozemsko 0:5

Poslední utkání Maďarska Obrázek :

25/03-11 Kval.Euro Cup,sk.E Maďarsko vs. Nizozemsko 0:4
12/10-10 Kval.Euro Cup,sk.E Finsko vs. Maďarsko 1:2
08/10-10 Kval.Euro Cup,sk.E Maďarsko vs. San Marino 8:0
07/09-10 Kval.Euro Cup,sk.E Maďarsko vs. Moldávie 2:1
03/09-10 Kval.Euro Cup,sk.E Švédsko vs. Maďarsko 2:0

Obrázek

Nizozemci zatím procházejí kvalifikační skupinou E bez ztráty bodu, při skóre 17:2 což je skvělé, jsou také uřadující vícemistři světa. Ve skupině nemají absolutní problém což ukázali i v Maďarsku, kde se takový výsledek rozhodně nepředpokládal. Nizozemci ale díky brankám Van der Vaarta, Afellaye, Kuyta a van Persieho dokázali s přehledem zvítězit. Neříkám, že stejným rozdílem vyhrají i teď, ale o dvě branky by vyhrát rozhodně měli.

Maďaři jsou na tom celkem dost dobře v kvalifikační skupině, když podle přepokladů porazil Moldávii a San Marino, prohra ve Švédsku zas takovým překvapením, není. Ale výhru 2-1 ve Finsku jsem opravdu nečekal. V posledním utkání bohužel nepřesvědčili a dostali tvrdou facku od Nizozemska, do Nizozemska asi pojedou s cílem nedostat takovou nálož, a zlepšit se dozadu.

Obrázek

Nizozemci jsou samozřejmě beze sporu kvalitnějším týmem, poslední utkání proti Maďarům 4:0 a celá kvalifikace bez ztráty bodu hovoří za všechno. Nizozemci před domácím publikem samozřejmě budou chtít zvítězit.

Předpokládané sestavy:

NIZ Obrázek : Vorm- Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Pieters - De Jong, Van der Vaart, Sneijder- Kuyt, Afellay, Van Persie.

MAD Obrázek : Kiraly- Liptak, Vanczak, Juhasz, Laczko- Elek, Dzsudzsak, Rudolf, Varga- Gera, Koman

Obrázek

Můj tip:

Nizozemsko-Maďarsko
0:1 hcp
1
1.36 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28