Příspěvek stř 16. bře 2011 16:36:15

Manchester City - Dynamo Kyjev

Obrázek Manchester City - Dynamo Kyjev Obrázek

Utkání osmifinálové odvety Evropského poháru mezi Manchesterem City a Dynamem Kyjev se odehraje 17.3.2011 v 19:00 na City of Manchester Stadium.

Obrázek
City of Manchester Stadium

Manchester City v posledních utkáních na hřištích soupeřů dokazuje že zde nemá nárok na zisk většiny bodů,naopak na hřišti domácím je tým velmi dobrý a právě zde získává většinu bodů a postupů.
V posledním utkání s Kyjevem se City drželo tak tak,nakonec se ukrajinský tým přece jen ukázal v dobrém světle když načal Joa Harta první brankou utkání Andrij Ševčenko a ve 2. poločase se trefil i Oleh Husjev a tým tak nedal Tevézovi a spol. žádný důvod k oslavě.

Manchester sice přijel jako mírný favorit jak na výhru utkání tak i na postup do dalšího kola Evropské ligy,nakonec ale nebyli hráči až tak dobří a museli se sklonit nad výkonem Kyjeva,v tomto utkání však budou hráči na domácí půdě a jak jsem již psal,zde jsou hráči velmi silní a stejně jako jsem psal i u ostatních utkáních,veškeré týmy hrající odvetu na anglické půdě nečeká nic dobrého neboť celkově jsou anglické týmy doma neskutečně silné.

Obrázek Manchester City - poslední zápasy :

Man. City - Aston Villa 3:0 - FA cup
Man. City - Wigan 1:0
Dynamo Kyjev - Man. City 2:0 - Evrospká liga
Man. City - Reading FC 1:0 - FA cup

ObrázekDynamo Kyjev - poslední zápasy :

Dynamo Kyjev - Beşiktaş 4:0 - Evrospká liga
M. Doněck - Dynamo Kyjev 0:2
Dynamo Kyjev - Man. City 2:0 - Evropská liga
Dynamo Kyjev - Vorskla 2:0

Oba týmy jsou velmi silné a City určitě nesmí podcenit sílu ukrajisnkého týmu neboť už v prvním utkání tým ukazál v čem je dobrý,navíc i pozice v lize ukazuje že Kyjev nehraje v Evropských jen tak...
Přesto podle mě ukáže City mnohem ofenzivnější sílu a vyhraje...

Obrázek Fortuna :
- 1 / 1,45
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek