AS Trenčín - Olimpija Ljubljana

<<

Neuminho

Příspěvek stř 20. črc 2016 11:45:24

20.07.2016 ve 20:15
Fotbal, UEFA Champions League - 2. Předkolo (odvety)

- Ahoj všeci, tak po pár dnech další analýza, tentokráte UEFA Champions League a její odvety 2. předkola

- Vybral jsem si zápas nejlepšího slovenského týmu AS Trenčín, zápas kde jsem sledoval i úvodní duel a nemůžu jinak než jít do sázky na 2 a více branek ze strany domácích, kurz sice 1.57, ale stojí mi to za to....

- Trenčín byl podle mě i lepší v prvním zápase jednak tomu nasvědčuje skore 3:4 výhra venku, dále byli trenčania více na balonu a též měli dvakrát více střel než soupeř 10:21, no v prvním zápase mohli dát v klidu i 6 branek, ovšem veškeré své branky dali za prvních 32 minut a pak bohužel nechali až moc hrát Olimpiju, která z toho ještě vykřesala naději do odvety... Obrana Trenčína byla též velmi bídná nicméně kdyby hráli tak jako na začátku celý zápas, tak by obrana ani neměla moc co řešit....

- No dnes bude Trenčín "doma" ( hraje se v Žilině, nicméně stále o dost lepší než hrát ve Slovinsku na půdě domácích Ljubljany ) a očekávám lepší výkon než ve Slovinsku, je tu velká šance jít dál a získat nějaké ty finance, absence v domácím táboře nehlásí nově žádné a když se podíváme třeba do historie Trenčín už hrál třeba 2 roky zpět proti Vojvodině ze Srbska což je prakticky stejný level jako Ljubljana a porazili je 3:0, když to vemu z druhe strany není to tak dlouho co dostala Ljubljana v Žilině 2:0....

- Podle mě má Trenčín lepší individuality, hlavně hráči tmavé pleti tam hráče Olimpije točili jak na kolotočích a doma by ten rozdíl měl být zkrátka ještě větší, ligové soutěže obou teprve startují z toho moc soudit nelze a tak vycházím z prvního zápasu a určitých výsledků z historie v rámci evropských pohárů + z toho že Trenčín nehlásí nově žádné absence :)
Ty dvě branky z jejich strany jsou povinností, měli by dát klidně i 3 :)

HLAVNÍ TIP: AS Trenčín +1,5g@ 1.57 u Obrázek
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek stř 20. črc 2016 21:56:47

Re: AS Trenčín - Olimpija Ljubljana

OK 2:3

- Sice to je postup pro Trenčín, ale s tímhle mohou těžko vůbec snít o skupinové fázi, obrana jak v Baníku. Stejný průběh jak v prvním zápase prakticky.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal