Francie - Portugalsko

<<

Neuminho

Příspěvek ned 10. črc 2016 16:45:53

Francie - Portugalsko

10.07.2016 ve 21:00
Fotbal, Mistrovství Evropy Finále

FRANCIE - PORTUGALSKO

- Ahoj, tak je konečně finále fotbalového ME, kde proti sobě budou stát nečekaně Portugalsko s Francií.. No u Francie coby domácího týmu se s tím i dalo trošku kalkulovat, no u Portugalska rozhodně ne... Nicméně i díky lehkému losu se dostali až sem, kdy nejsilnějším týmem na který narazili byli chorvaté.

- No těžké tipovat finále, ale já si zahraju 6 a více střel Francie na branku soupeře :)

- Zkrátka zde věřím, že Francie bude v zápase lepší a to se nakonec objeví i na skore.... Francie má v řadách dle mě nejlepšího hráče šampionátu Antoine Griezmanna a ten věřím, že rozhodne i dnes :) Nicméně budu hrát 6 a více střel... Francie zkrátka tento počet v PlayOFF ME měla vždy a i více
OF Irsko 10
ČF Island 8
SF Německo 7
A pokud měla 7 střel na bránu proti němců, tak prostě věřím, že dnes proti Portugalsku vystřelí i vícekrát, třeba 8x jako tomu bylo v posledním vzájemném přátelském utkání v roce 2015 mezi dnešními soupeři, kdy Francie v tomto ohledu vyhrála 8:1... a celkově i zápas vyhrála 0:1

To je celé, tady moc z čeho dál vycházet nemohu, nicméně tomu i tak dost věřím :) Francie má všechny hráče k dispozici v offenzivě a tak by tenhle počet měl být v pohodě :)

HLAVNÍ TIP: Francie 6 a více střel na bránu@ 1.72 u 1xbet

Vedlejší tipy:
Antoine Griezmann 2 a více střel na bránu@ 1.82 u 1xbet
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek ned 10. črc 2016 22:03:16

Re: Francie - Portugalsko

OK střel na branku bylo něco mezi 7-9 uefa uvádí 7, sázkové kanceláře bet365 1xbet, kde mám podáno 9 a tipsport 8 :) Ale to je celkem jedno obě čísla jsou nad 6 a já jsem i po docela nervech opět úspěšný :)

Tip na Antoine Griezmanna též OK, měl by mít přesně 2 střely na branku, jednu hned ze začátku zápasu z hlavičky, což byla obrovská šance a pak v první polovině druhe pule pálil z podobne pozice jako chvíli před ním Sissoko, Griezmannova rána tam byla sice zblokovaná, ale i po bloku šla do Patricia, který musel jen vyrážet bo to žádná malá domů nebyla a rozhodně se počítala i na uefě, kde jsem stats sledoval.
Co se týče toho počtu střel Tipsport a bet365 tam ještě započítali Giroudovo bloklou hlavičku Fontem, která šla na bránu, ale to byl hodně lehký ukol pro Patricia a pak na konci po jedné ze střel na bránu tam byla ještě slabá hlavička Sissoka tuším zády k bráně po té jeho první ráně a ta šla sice též na bránu, ale měla vůbec problém aby doletěla :)

No jsem zvědav jak to dopadne, každopádně od začátku držím palce Francii, škoda je jen toho zranění CR7 bo i vzhledem k jeho absenci toho Portugalsko moc nevymyslelo. Jediná šance snad byl Naniho nepovedený centr, který šel ale na branku a Lloris jen vyrážel ovšem přesně na Quaresmu, který se pokusil o akrobatické zakončení a vyšlo mu celkem pěkně, ale Lloris byl už připraven a ránu v pohodě chytil... Francie si to určitě i za hru zaslouží více, nicméně je to furt 0:0 a kdo ví jak to dopadne pokud se třeba půjde na pentle, které už jednou Portugalsko úspěšně hrálo s Polskem ve ČF
Naposledy upravil Neuminho dne pon 11. črc 2016 0:55:46, celkově upraveno 2

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek ned 10. črc 2016 22:44:09

Re: Francie - Portugalsko

Tak Escobar přál Portugalcům a vyhráli to :((

Rozhodl jeden z největších nounejmů, kdy ho při klíčové akci Matuidi totálně pustil na střed vápna kde byl navíc Koscielny ještě daleko od souboje, Eder to zkusil a trefil to. Portugalci dvě střely za zápas z toho první uplně nahodně, kdy Nanimu nevyšel centr, tohle se stát nemělo Francie byla v 90 minutách jasně lepší, ale v prodloužení katastrofální :X :(

Nicméně si to francouzi za celé ME zasloužilo více, nakonec to vyhrálo Portugalsko, které se nemělo přes třetí místo dostat ani do OF, na turnaji vyhráli jedinný zápas v 90 minutách a takovehle mužstvo by to rozhodně vyhrát nemělo.... Byl bych radši kdyby to šlo zpátky na 16 týmový turnaj.... Teď se přepisují historické záznamy střelců atd při tomto stylu, což je absolutně nefer když se hraje více zápasů více týmů postupuje, navíc se hned napoprve stane toto kdy tým prostě vyhraje v 90 minutách 1 zápas ze sedmi a vyhraje turnaj... neporazili tragické Rakousko ani Island....

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal