Freiburg-Dortmund

NĚMECKO: Bundesliga - 20. kolo

Začátek utkání: 07.02.2015 15:30
Opět si vybírám utkání z Bundesligy, v 20. kole se utká Freiburg doma s Dortmundem. I nyní se jedná o velmi důležité utkání a lze zmínit, že to bude zase boj o tkz "6 bodů", protože trápící Dortmund je na chvostu tabulky (18.) se 16 body a Freiburg 15. s 18 body. Dortmund má z 19 zápasů 4 výhry, 4 remízy a 11 porážek se skore 18:27 a jejich soupeř Freiburg má po 19 zápasech 3 výhry, 9 remíz a 7 proher se skore 21:27. Jak vidíte oba týmy dostaly shodně 27 golů, takže obrana s porovnání s ostatními týmy v lize není špatná, ale útočné řady obouch týmů zaostávají. Poslední dva vzájemné zápasy na Mage Solar Stadion (stadion Freiburgu) skončily underem 2,5g., když Dortmund oba zápasy vyhrál 1:0 a 2:0, ani dneska neočekávám golovou přestřelku. Oba týmy určitě vědí důležitost utkání, takže především Freiburg bude chtít vydolovat alespoň bod, a kdybych měl tipnout výsledek, viděl bych to dneska na remízu 1:1. Dále Freiburg dokázal dobře zahrát i se silným Moenchengladbach a venku prohráli pouze 1:0 a Dortmund, jak jsem říkal se střelecky trápí, když venku s Leverkusenem remizoval 0:0 a doma prohrál s Augsburgem 1:0. Hlavně vypsaný kurz na under 2,12 beru za všemi deseti, tento kurz pro mě má každopádně hodnotu!!
Můj tip under 2,5g. za kurz 2,12