Manchester United - Stoke City

<<

FotbalBet.cz

Příspěvek úte 02. pro 2014 14:34:00

Manchester United - Stoke City

Obrázek Manchester United - Stoke City Obrázek

Datum a čas: 2. 12., 20:45
Stadion: Old Trafford (75 731 míst)

Manchester United
Že by se Manchesteru začínalo blýskat na lepší časy? Louis Van Gaal odvádí skvělou práci, navzdory statistikám, které snad byly horší než Moyesovy z minulé sezony, se ale LVG potýká celou sezonu s klíčovými zraněními. Celkově se už MU potkal se 41 zraněními od začátku sezony!!! Tým se dostal díky vyrovnanosti celé PL na 4. příčku a kvalita v útočné části zálohy a útoku samotném je výborná, bohužel všichni oprávněně nadávali na obranu, která stále chybovala. Vše je způsobeno absolutní nesehraností v zadních řadách, jelikož se obrana stále točí kvůli zmiňovaným zraněním.

Stoke City
Na to jaký mají tým zatím v tomto ročníku tápou, 12. příčka je pod očekávání a zlepšení ne a ne přijít. Nyní ještě ke všemu jedou na Old Trafford, kde ještě nezvítězili. Pak je tu ještě další rána, stejně jako United i Stoke trápí mnoho zraněných hráčů a to velmi kvalitních. Na Old Trafford by podle mě mohli prostě jen překvapit, jelikož MU už nepředvádí takové výpadky jako první měsíce.

Zranění
Manchester United: Rafael, Blind, Jones, Shaw, Lingard, Di Maria, Wilson (otazník nad Rooneym a Evansem, Rooney by měl nastoupit.
Stoke City: Odemwingie, Whelan, Huth, Moses, Sidwell (otazník nad Bardsleyem)

Můj tip
Na Man Utd je vidět pomalu získaná jistota a sebevědomí, vzadu je kryje výbornej De Gea, vpředu se jich po návrata Falcaa prostě musí všichni bát. Zranění Di Marii mě velmi zajímá, chci vidět jak se hra změní, MU na něj hrálo až moc podle mě. Zítra hraje Arsenal se Southamptonem a v případě výhry Arsenalu by mohli zrácet na třetí příčku už jen jediný bod. United si určitě nebudou chtít nechat vítězství utéct a proti "rozpadlému" Stoke nezbývá, než jim věřit. Stoke má v útoku k dispozici silného Dioufa nebo vysokého a zkušeného Crouche, oby tyto typy hráčů by mohli zafungovat na obranu Manchesteru a vidím docela reálně branku v síti Man Utd. To ale nic nezmění na výhře Manchesteru.

Tip: Manchester United vyhraje a bude over 2,5 @ 2,25 Obrázek
Fotbal a sázení mě prostě baví! Provozuju fórum Fotbalová Diskuze.
<<

FotbalBet.cz

Příspěvek úte 02. pro 2014 19:54:28

Re: Manchester United - Stoke City

Tak Manchester United nakonec bez Rooneyho, naopak místo Falcaa začíná původně zraněný Wilson.

Na mém tipu se nic nemění a i tak mu věřím, Mata Rooneyho nahradí a Falcao se do zápasu dostane.
<<

LM

Příspěvek úte 02. pro 2014 21:00:53

FotbalBet.cz píše:Tak Manchester United nakonec bez Rooneyho, naopak místo Falcaa začíná původně zraněný Wilson.

Na mém tipu se nic nemění a i tak mu věřím, Mata Rooneyho nahradí a Falcao se do zápasu dostane.

zadny over dalsi zbytocny tip
<<

FotbalBet.cz

Příspěvek úte 02. pro 2014 23:12:48

Jak zbytecny tip? MU zvitezil 2:1 a tak nezbyva nez napsat oblibene - TIP OK :ympeace:

Zpět na Fotbal