Olympique Lyon - Real Madrid

Miralem Pjanič
Tento zápas se odehraje 22.2. ve 20:45 na Stade de Gerland.
Loni se tyto týmy střetly stejně jako letos v osmifinále ale loni se přiklonilo štěstí na stranu Lyonu.Real Madrid má již delší dobu v Lize Mistrů veliké problémy,navíc má i problémy právě s výsledky na hřišti Lyonu a tak se dá očekávat velmi vyrovnaný zápas na hřištích obou soupeřů.
Lyon do zápasu dle posledních zpráv nepošle utočníka Lisandra který by zaručeně hodně zatopil obráncům Realu,naopak dobrá zpráva týmu je ta,že by měl být v pořádku Hugo Lloris a měl by tak nastoupit od začátku utkání.
Na straně Realu by mělo být vše při starém,chybět by tak měl stále zraněný Higuaín který marodí se zády.
Real si vede v lize velmi slušně stejně jako Lyon,oba týmy jsou velmi vysoko v tabulkách a bojují o titul ve svých soutěžích.
Oba týmy také vyhráli poslední své ligové zápasy a oba dokázali uhájit čisté konto.

Olympique Lyon - Bordeaux 0:0
St-Étienne - Lyon 1:4
Olympique Lyon - Nancy 4:0

Real Madrid - R. Sociedad 4:1
Espanyol - Real Madrid 0:1
Real Madrid - Levante UD 2:0
jak jsem již psal v analýze Real Madrid - Levante tak mají svěřenci Mourinha veliké problémy se skórováním i přesto,že má tým velmi hodně šancí na to střelit gól,přesto je to pro hvězdy Realu často velmi těžké.Navíc fakt že na hřišti Lyonu se jim nedaří a to že oběma týmům jde o hodně mě opět přivádí k myšlence o vsazení na under....
Někteří rádi srovnávají vzájemné zápasy čehož nejsem zastánce,tyto týmy jsou ale podle všeho natolik vyrovnané že jsem se rozhodl ukázat na vzájemné zápas :
13.09.2005 Liga mistrů Sk F Olympique Lyon - Real Madrid 3:0
23.11.2005 Liga mistrů Sk F Real Madrid - Olympique Lyon 1:1
13.09.2006 Liga mistrů Sk E Olympique Lyon - Real Madrid 2:0
21.11.2006 Liga mistrů Sk E Real Madrid - Olympique Lyon 2:2
16.02.2010 Liga mistrů OF 1.z Olympique Lyon - Real Madrid 1:0
10.03.2010 Liga mistrů OF 2.z Real Madrid - Olympique Lyon 1:1
Jak vidíte na vzájemných zápasech,doma vždy vyhrál Lyon a na Bernabeu Lyon vždy remizoval což opravdu něco dokazuje.

Lloris - Cissokho,Cris,Lovren,Reveillere - Kallstrom,Toulalan - Bastos,Gourcuff,Briand - Gomis

Casillas - Arbeloa,Carvalho,Pepe,Ramos - Lass,Khedira,Xabi - Ozil a Ronaldo - Adebayora.
Real Madrid má letos opravdu velmi silný tým a i přesto že je to jeden z týmů kterým fandím,myslím si že padne málo branek a vybírám z tipů na under 2,5 gólu,výhra Realu bez remízy a nakonec hodně riskantní remízu,ale přesto dle mě velmi reálnou.
Já osobně si vsadím na under 2,5 gólu jelikož tomu hodně věřím.

- -2,5 gólu / 1,85
Naposledy upravil mahrrr dne úte 22. úno 2011 10:49:11, celkově upraveno 1