Japonsko - Řecko (MS)

<<

johnypohorka

Příspěvek čtv 19. čer 2014 19:55:44

Japonsko - Řecko (MS)

19.6./23:59
Japonsko - Řecko
Obrázek Obrázek

Tip Domácí over 1.5 (2,45 Obrázek ) 3/10
Na tento zápas skupiny C se toho dá zahrát hodně (výhra Japonsko, over 2.5), ale já nakonec vybral 2 a více branek Japonska. I přes úvodní prohru s Pobřežím slonoviny je zde šance na postup, ještě posílená dnešní výhrou Kolumbie. Japonsko dnes, ale musí s Řeckem. Stále mám za to, že Japonsko bude dávat dost branek, sice to proti typické řecké obraně nebude jednoduché, ale nemyslím si, že ta bude pevná jako vždy. Ukázal to už jejich první zápas a prohra 0:3. Řecko tedy taky musí hrát na body. Sice má výhodu toho, že v posledním zápase hraje přímý duel se Slony, ale dnes by jim prohra moc nepomohla. Navíc skore 0:3 není ideální. Do hry se zapojí Mitroglu, ale otázkou je jeho forma. I tak bych řekl, že to od Řecka nebude klasický beton a pokud přeci jen budou chtít trochu hrát, tak by to mohlo být dobré pro rychlé Japonce. Kagawa je sice bez formy, ale stejně trio Kagawa - Honda - Okzakai budí respekt a golově by se mělo prosazovat. Plus bodem pro Japonsko by mohl být i incident v týmu soupeře. Viz.: http://www.sport.cz/fotbal/ms2014/clane ... l#hp-artcl . Možná to bude opět nějaká kachna, ale náladu to v týmu asi nezlepšilo. Stejně jako UT čekám více branek a jelikož zároven favorizuji domácí, tak, tak je pro mě ideální volbou (kurzově) to, že se prosadí minimálně 2x.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 20. čer 2014 0:58:57

Re: Japonsko - Řecko (MS)

Hnus, fuj, ble ...

0:0 KO

Řecko konec 1. a celý druhý poločas v deseti. Japonsko nepochopitelně hrálo centrované míče, ikdyž bylo jasné, že malý japonci nemají proti urostlým řekům takhle šanci. Když se k tomu přidala řecká antihra a betonárka se zdržováním, tak je to 0:0, což hraje více do karet Řecku.
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal