Atletico Madrid - Real Madrid

Úvod
Je to tu. Nejočekávanější zápas sezóny proběhne dnes v Portugalsku.
Atletico Madrid
Atletico Madrid letos prožívá neuvěřitelnou sezónu. Po několika letech nadvlády Realu a Barcelony na trůn španělské ligy usedl někdo jiný a to Atletico. Atletico se po velmi dlouhé době probojovalo do finále Ligy mistrů. Atletico v posledním ligovém zápase muselo uhrát alespoň bod s Barcelonou a to se jim po hlavičce Godína povedlo. Avšak Atletico v tomto zápase ztratilo některé hráče. Do utákní pravděpodobně nezasáhnou dvě největší hvězdy Atletica a to Diego Costa a Arda Turan. Atletico nezvládalo konec sezony a ztrácelo mnoho bodů. Ani v posledním zápase s barcelonou nic extra nepředvedli.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luís - Suárez, Gabi - Koke, Raúl García, Villa - Adrián
Real Madrid
Real Madrid dnes bude chtít udělat tuto sezónu úspěšnou a zvítězit. Real skončil kvůli nepodařeném konci sezóny v lize až na třetím místě za Atleticem a Barcelonou. V lize Mistrů však Real předvedl svoji sílu a vyřadil favorizovaný Bayern v součtu 5:0 a s přehledem postoupil do finále. Hra Realu je velmi závislá na tom zda nastoupí Ronaldo nebo ne. Dnes přišla zpráva, že by Ronaldo měl nastoupit od začátku a tudíž by Real měl nastoupit se svojí největší hvězdou. Nenastoupí však Xabi Alonso, který nešťastně obdržel další žlutou kartu. Nejsitý je taky start Pepeho a Benzemy.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Illaramendi, Di María - Bale, Morata, Ronaldo
Analýza
Dnes to podle mě bude krásný zápas. Jsem velmi rád, že do finále nepostoupili vybíjenou hrající Bayern a Barcelona. Dnes se dá očekávat útočný fotbal a podle mě i s jasným výsledkem. Dnes podle mě vyhraje Real Madrid a to kvůli absencím na straně Atletika a taktéž kvůli ofenzivní síle Realu Ronaldo, Bale. Viděl jsem finále COpa del Rey kde Bale předvedl výborný výkon a věřím, že se i dnes vybičuje k výbornému výkonu. Vzájemné zápasy sice vyznívají ve prospěch Atletika, ale to bylo Atletiko v plné síle.
Tip
2 za 2,15

Důvěra : 5/10