EL 27.2:

<<

johnypohorka

Příspěvek čtv 27. úno 2014 18:21:44

EL 27.2:

27.2./21:05
Tottenham - Dnipro
Tip Postup domácí (2,10 bet365) 5/10 ... hlavní tip
Z nabídky na tuto odvetu (první zápas vyhrál ukrajinský celek doma 1:0) se mě líbí nejvíce postup domácího celku. Kurz na hcp je vyšší, ale tip na postup pokryje i případný výsledek 1:0 pro Tottenham a prodloužení či penalty. V postup anglického týmu jsem věřil už před úvodním utkáním. Prohra v prvním zápase sice nepatrně zvedla šance hostů, ale i přesto věřím, že to "kohouti" dnes zvládnou a postup si zajistí. Přeci jen anglické týmy jsou silnější doma než venku. Už v prvním utkání měl Tottenham velké množství šancí, ale doplatil na špatnou koncovku, což i v následném ligovém utkání (prohra 0:1 s Norwichem). Domácí opět nenastoupí v nejsilnější sestavě. Z různých důvodů budou chybět - Capoue, Rose, Walker, Kaboul, Lamela, Chiriches, Sigurdsson. V poločase se s domácími fans definitivně rozloučí sniper Defoe, který odchází do Toronta. Naopak se do sestavy vrací Sandro. I přes ztráty má domácí trenér početnou a kvalitní soupisku, která dnes vybojuje postup. Dněpr má na anglického soupeře v play-off EL neblahé vzpomínky. S Fulhamem první utkání prohrál 3:0 a ani výhra 1:0 doma už na postup nestačila.

27.2./18:00
Kazaň - Betis
Tip 1 (1,83 Pinna) 5/10
Po týdnu opět tip na Kazaň proti trápícímu se Betisu. První utkání výrazně ovlivnil rychlý gól domácích a vyloučení na straně hostů, ale i tak dokázal ruský celek vyrovnat na konečných a do odvety skvělých 1:1. Dnes je tu odveta a favorita vidím na straně Kazaně. Ta má sice stále problém s útočníky (nebude hrát vyloučený Prudnikov), ale v záloze má hráče, kteří gól dát umějí - Karadeniz, Eremenko atd. Hosté se musí soustředit na domácí ligu, kde o víkendu opět prohráli (0:2 s Bilbaem) a jak sám trenér prohlásil, tak nastoupí v dost obměněné sestavě. Kazani stačí i bezbranková remíza, proto trošku nižší vklad, ale i tak si myslím, že do zápasu pujde na výhru a s tím, že chce rychle rozhodnout. Pro zranění mimo hru u hostů útočník Chuli a obránce Nacho, Molina, Nosa Igiebor.
Sestavy: http://www.livesport.cz/zapas/WWhKxmh2/#sestavy;1

27.2./19:00
Neapol - Swensea
Tip Domácí hcp -1.5 (2,36 Pinna) 5/10
První zápas skončil pro mě překvapivou remízou 0:0. V odvetě favoritem domácí Neapol. Hosté bez Michua a Shelveyho. Domácím se vrací střelec Higuaín. O jejich ofenzivní síle jsem tu psal minulý týden. Ve zkratce - je velká Smile Domácí prostředí, horší výkonnost britských celků mimo ostrovy, kvalitnější tým a ofenzivní hvězdy, to mě nabádá k handicapu na domácí.

27.2./19:00
Salzburg - Ajax
Tip 2 DNB (4,10 Fortuna) 3/10
Tady taková zkouška. První utkání velice překvapivý výsledek. Salzburg dokázal na Ajaxu vyhrát 3:0 a před odvetou je ve skvostné situaci. Ajaxu už se dává minimum šancí, aby taky ne, když domácí tým vyhrál v EL 9 zápasů v řadě a suverénně opanuje domácí ligu. Útočníci Soriano s Alanem střílí jeden hattrick za druhým. Alan dal letos už 26 branek a Soriano 28. Ajax si o víkendu napravil reputaci a v domácí soutěži přehrál dalšího účastníka EL AZ Alkmaar 4:0. Do Rakouska tedy jede s trošku lepší náladou a hlavně s odhodláním ještě něco udělat a minimálně vyhrát. Což by se dle mě mohlo povést. Domácí mají velký náskok a i případná prohra max o 2 branky jim stačí. Ajax bude útočit od začátku a věřím, že se gólově prosadí, výhodou je, že by na to domácí nemuseli hned chtít reagovat. Za ten kurz si to zahrát musím, ještě když je to jištěné v případě remízi.
Sestavy:http://www.livesport.cz/zapas/pzJgin7e/#sestavy;1
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek pát 28. úno 2014 11:28:02

Re: EL 27.2:

Tottenham - Dnipro 3:1
Postup domácí OK

Kazaň - Betis 0:2
Domácí výhra KO

Neapol - Swensea 3:1
Domácí hcp -1.5 OK