Real Sociedad - Elche CF
Datum: 27.01.2014
Čas: 22:00
Stadión: Anoeta, San Sebastián
Pravděpodobná sestavy
Real Sociedad: Bravo - C. Martínez, Ansotegi, González, Ángel - Bergara, Pardo - Vela, Zurutuza, Griezmann - Agirretxe
Elche CF: Toňo - Suárez, Lombán, Pelegrín, Albácar - Pérez, Márquez - Coro, Gil, Ňiguez - Boakye
Na zítřejší den mě zaujalo pouze jedno utkání a to utkání mezi dvěma týmy, které mají zcela rozdílné ambice.
Na domácí straně se představí Real Sociedad, který se po velmi vydařené minulé sezóně opět snaží vybojovat evropské poháry. Momentálně se tým nachází na šestém místě- pouhé čtyři body za pátým Villarrealem a s jedním zápasem k dobru. Toto by mohl tým využít proti slabšímu soupeři, proti kterému zítra hraje. Na domácí půdě je Sociedad v posledních zápasech suverénní a ztrácí zde body pouze zřídka. K tomu domácí zápasy tohoto týmu patří mezi ty gólově bohatější, čímž se nabízí možnost sázky na over 2,5 branek. V zápase bude týmu scházet pouze dlouhodobě zraněný Esteban Granero a Daniel Estrada.
Jako hostující celek se představí Elche CF, které je letos nováčkem soutěže, a které momentálně úspěšně bojuje o záchranu. Nicméně k sestupovým příčkám nemá tým moc daleko, a proto by neměl v žádném zápase dávat kůži lacino. Na půdě hostí se ale mužstvu moc nedaří. Po devíti venkovních zápasech zde tým nasbíral pouze devět bodů, v průměru vstřelí jedn gól na zápas, ale na druhou stranu dvě branky inkasuje. Kádr by měl být až na Alvara Gimeneze kompletní.
Od obou týmů očekávám bojovný fotbal, ve kterém ale bude dominovat domácí mužstvo, a proto jsem jako hlavní tip vybral jeho výhru. Jako druhá dobrá sázka se mi zdá over 2,5 gólů a jako perličku bych obě tyto sázky skloubil dohromady, čímž vznikne velmi pěkná sázka s ještě hezčím kurzem.
Hlavní tip: Real Sociedad @ 1.55

Vedlejší tip: over 2,5 @ 1.81

Vedlejší tip: Real Sociedad a over 2,5 @ 2.25

GL