PAOK Soluň - Maccabi Haifa

<<

ph2

Příspěvek čtv 24. říj 2013 14:07:00

PAOK Soluň - Maccabi Haifa

ObrázekPAOK Soluň - Maccabi HaifaObrázek

Datum: 24.10.2013
Čas: 19:00
Stadión: Toumba Stadium, Soluň

Pravděpodobné sestavy

PAOK Soluň: Jacobo Sanz, Georgios Tzavellas, Miguel Vítor, Alexandros Tziolis, Miroslav Stoch, Costin Lazăr, Kostas Katsouranis, Stelios Kitsiou, Sotiris Ninis, Lucas, Stefanos Athanasiadis

Maccabi Haifa: Bojan Šaranov, Taleb Twatha, Elad Gabai, Andrij Pyljavskyj, Rayo, Eyal Golasa, Edin Cocalić, Avihay Yadin, Dino Ndlovu, Shimon Abuhatzira, Ismail Raiyan

Snad jsem včerejším zápasem prolomil svou smůlu, kterou jsem zde na Tipfóru zaznamenal a pro dnešní den jsem si vybral utkání Evropské ligy a to zápas mezi řeckou Soluní a izraelskou Maccabi Haifou.

Zápas jsem si vybral hlavně z důvodu skvělé formy domácího celku. Ten si totiž drží skvělou sérii bez prohry už celých devět utkání v řadě. Naposledy tým zaznamenal prohru proti Schalke, které tým podlehl až v samotném závěru na domácí půdě 2:3. No od té doby tým doslova jede na vítězné vlně až s výjimkou dvou remíz. Na domácím hřišti začíná být tým neporazitelný, jelikož po sobotní výhře nad Tripolisem tým prodloužil svou domácí sérii na 6 vítězných utkání v řadě, což je perfektní bilance. Navíc se v Evropké lize týmu také docela daří. Po dvou utkáních je tým díky skóre na prvním místě a pokud o něj nechce přijít, měl by dnes ukořistit všechny tři body proti izraelskému týmu.

Maccabi Haifa naopak zažívá hodně nepovedenou sezónu. Tento tým téměř každý rok okupoval nejvyšší příčky domácí soutěže, ale letos je tomu jinak. Haifa se trápí a s osmi body je momentálně na devátém místě. Z posledních osmi zápasů se týmu podařilo vydolovat pouze sedm bodů.

Myslím si, že výhra domácích je snad nejpravděpodobnějším závěrem tohoto utkání. Doufám, že do zápasu nastoupí i Tomáš Necid, který zatím bohužel plní spíše funkci náhradníka.

Hlavní tip: domácí @ 1.91 Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

ph2

Příspěvek pát 25. říj 2013 6:10:27

Re: PAOK Soluň - Maccabi Haifa

3:2 ---> OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal