Příspěvek ned 20. říj 2013 9:16:54

Nedělní AKO

ObrázekFC Groningen - PSV EindhovenObrázek

Datum: 20.10.2013
Čas: 14:30
Stadión: Euroborg, Groningen

Pravděpodobné sestavy

FC Groningen: Marco Bizot- Stéfano Magnasco, Timo Letschert, Eric Botteghin, Giliano Wijnaldum- Tom Hiariej, Tjarron Chery, Maikel Kieftenbeld, Krisztián Adorján- Nick van der Velden, Filip Kostić

PSV Eindhoven: Przemysław Tytoń- Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Jorrit Hendrix, Jetro Willems- Ola Toivonen, Stijn Schaars, Adam Maher, Zakaria Bakkali- Tim Matavž, Memphis Depay

Tento zápas jsem si vybral z jednoho prostého důvodu a to takového, že se mi líbil kurz na over 2,5. Je to nejen díky tomu, že oba týmy jsou velmi ofenzivně laděné, ale také proto, že včera Twente zaváhalo s Ajaxem a tudíž se PSV může případnou výhrou dostat opět do čela tabulky. K mému tipu také přispělo to, že oba týmy by neměli mít žádné výrazné absence a také to, že v posledních čtyřech vzájemných zápasech to byla opravdu hodně gólová přestřelka na obou stranách.

Myslím si, že over 2,5 za hodně pěkný kurz 1.57 u Bet365 je pro tento zápas více než lákavý.

Tip: over 2,5 @ 1.57 Obrázek

ObrázekAston Villa - Tottenham HotspurObrázek

Datum: 20.10.2013
Čas: 17:00
Stadión: Villa Park, Birmingham

Pravděpodobné sestavy

Aston Villa: Guzan - Bacuna, Clark, Vlaar, Luna - Westwood, El Ahmadi, Delph - Weimann, Benteke, Agbonlahor

Tottenham Hotspur: Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Naughton - Dembele, Paulinho - Sigurdsson, Eriksen, Townsend - Soldado

V dalším zápase jsem se opět nepouštěl do nějakých složitých tipů a vybral jsem si neprohru Tottenhamu. Myslím si, že můj tip by měla být jistota. Na čistou výhru Tottenhamu jsem si ale netroufl, protože v posledních dvou zápasech tým získal pouze jeden bod, což není pro tento velmi ambiciózní tým moc pozitivní. Oba týmy se sice nedávno střetly v rámci League Cupu, kde si Tottenham s Aston Villou hladce poradil 4:0 a musím podotknout, že na straně hostí nehrálo spostu hráčů ze základní sestavy. Na straně hostí nebudou k dispozici Danny Rose a Etienne Capoue. Na straně domácích by neměla být žádná výrazná absence. Naopak se do kádru po zranění opět zapojil střelec Christian Benteke, který ze základní sestavy vystrnadil českého reprezentačního útočníka Libora Kozáka.

I přes návrat snipera Bentekeho si nemyslím, že Tottenham po druhé v řadě prohraje. Doufám, že se do zápasu také zapojí Jermain Defoe, který v posledních dvou zápasech dokázal vstřelit Villans 2 góly.

Tip: neprohra hostů @ 1.25 Obrázek

Myslím si, že jsem si dnes vybral poměrně jednoduché zápasy a jejich spojením vznikne hodně pěkný kurz na skoro zdvojnásobení vkladu.

Hlavní tip: AKO @ 1.96 Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek