Wales - Makedonie

<<

ph2

Příspěvek čtv 10. říj 2013 14:49:05

Wales - Makedonie

ObrázekWales - MakedonieObrázek

Mistrovství světa - kvalifikace 2014

Datum: 11.10.2013
Čas: 20:45

V předposledním utkání základní skupiny A se střetnou dva týmy, které už mají o svém osudu rozhodnuto.

Wales je momentálně v otřesné formě, jelikož tým nevyhrál už čtyři utkání v řadě. Tento zápas jsem si vybral hlavně díky absencím, které jsou pro tento zápas na straně domácích obrovské. K dispozici nebudou hráči jako Ben Davies, Sam Ricketts, Danny Gabbidon, Jack Collison, Adam Matthews, Gareth Bale a nově i kapitán Ashley Williams. Tito hráči se trenérovu Chrisi Colemanovi omluvili ze zdravotních důvodů. Naopak na straně hostí jsem nezaregistroval jedinou absenci.

Tyto týmy se spolu nedávno střetly v rámci kvalifikace na mistrovství světa 2014. Úspěšnější byla Makedonie, která zvítězila na domácí půdě 2:1. Osobně si myslím, že citelné absence domácích, kteří jsou v kvalifikaci na poslendím místě skupiny A, bude na hřišti hodně znát, a proto bych si jednoznačně vsadil na neprohru hostů, protože ti sice také nemají o co hrát, ale myslím si, že mají mnohem větší šanci na výhru. Nejlepší kurz, který jsem na tento zápas našel je u Bwin.

PS: sestavy neuvádím, protože opravdu nevím, jak nastoupí domácí, kterým chybí snad půlka hráčů základní sestavy.

Hlavní tip: neprohra hostů @ 1.62
Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

jiros_eleven

Příspěvek čtv 10. říj 2013 19:17:35

Re: Wales - Makedonie

Tady hraju čistou remízku nebo 1:1 ;))

Zpět na Fotbal