Anglie - Slovinsko
Mistrovství Evropy do 19 let - kvalifikace 2014
Datum: 10.10.2013
Čas: 15:00
Ve čtvrtek 10.10. odehraje Anglie na své půdě zápas proti slabému Slovinsku. Zápas je to podle mě zcela jednoznačný, protože je to úvodní utkání skupiny 9, ve které je kromě Anglie a Slovinska Švýcarsko a Andorra. Proto se týmy jistě budou snažit začít skupinovou fázi vítězstvím. Pro domácí jasně mluví jak vzájemné zápasy, ve kterých tým vždy zvítězil a to rozdílem třídy (postupně 7:1, 3:1 a naposledy 5:0), tak i forma obou týmů. Anglie je momentálně ve velmi dobré formě, jelikož neprohrála více jak deset utkání v řadě. To její soupeř v šesti posledních utkáních vyhrál naopak pouze jednou. Myslím si, že Anglie má lepší tým, který je plný mladých a nadějných hráčů, kteří čekají na svou přílezitost ukázat co v nich je. Proto bych si vsadil na výhru Anglie, jelikož mě ihned zlákal ten poměrně slušný kurz.
Bohužel je velmi složité nejít sestavy obou týmů. Po dlouhém hledání se mi to nepodařilo a doufám, že i bez nich tato analýza bude mít svou váhu, protože jména těch hráčů by nám toho stejně moc neřekla.
Hlavní tip: Anglie @ 1.60