Feynoord - Vitesse

16:30

Feynoord Rotterdam je aktuálně na 4. místě s 60ti body a skóre +19. Šance na titul jsou již minimální, ale stále je o co hrát. Hlavní motivací je Liga Mistrů. Z posledních pěti zápasů si hráči Feynoordu připsali třikrát výhru, jednou prohru a jednou remízu. Tato remíza se zrodila právě v posledním utkání na hřišti Waalwijku (1:1). Pro dnešní zápas bude určitě chybět náhradní golman Lamprou (12/0) a nejistý je start mladého útočníka Boetiuse (20/4).
Vitesse Arnhem je v tabulce těsně před jeho dnešním soupeřem. Má o jeden bod více a lepší skóre (+28). Navíc má Vitesse vynikající formu, kterou potvrzuje šňůra 9ti zápasů bez prohry a jen s dvěma remízami. Nejvíce mrzí ta poslední s Rodou. Na jejím hřišti žlutočerní vedli pohodlně 3:0, když nakonec o toto vedení přišli a v nastavení se změnil stav na konečných 3:3. Arnhem má také na titul už jen teoretickou šanci, ovšem o něco větší než Feynoord, má totiž o něco snazší los. Dnes ale Arnhem musí vyhrát, což dle mého není nemožné. Chybět bude důležitý záložník Van Ginkel (30/7). Věřím, že Arnhem dokáže tohoto středopolaře nahradit. Někde je vidět nejistý start Bonyho, ale co jsem koukal na oficiální web Arnhemu, tak by hrát měl. Bez něj by bylo utkání pro Arnhem prakticky ztracené.
Tady vidím obrovské value v kurzu na hosty z Arnhemu. Minulou půlku sezóny jsem takto sázel na jejich výhru, když hráli proti Ajaxu a povedlo se. Určitě pro mě nejsou takovými outsidery, jak vypisují SK. Za menší vklad si zahraji jejich výhru v rámci DNB.
Hlavní tip: 2 (DNB) @ 4,00 (Marathonbet)
Vedlejší tip: 2 @ 5,3 (Marathonbet)
GL