Southend United - Cheltenham Town

<<

simferopol

Příspěvek úte 12. úno 2013 1:00:57

Southend United - Cheltenham Town

Začátek utkání: 12.2.2013 / 20:45
Anglická League Two

Obrázek

Southend přivítá na Roots Hall Stadiu celek Cheltenhamu.

Půjde o pikantní souboj, kde se utkají celky usilující o postup do League One. Cheltenham je na tom prozatím o něco lépe, konkrétně tabulkově o dva body, ale Southend má zase jeden zápas k dobru.
V následujících řádcích chci přiblížit trošku momentální rozpoležení obou celků. Začnu tedy domácím týmem, který naposledy sehrál utkání na půdě 21. celku - Accringtonu a mohli být rádi, že si odvezli alespoň remízu 1:1. Vše zachránil až v 82.minutě Hurst, který se trefil k levé tyči Rachubkovi svatyně. Přitom Southend prohrával od 58.minuty a chvíli na to se nechal vyloučit obránce Ryan Cresswell. Ono ostatně na výkonu se již podepsala absence dvou klíčových hráčů - nej. střelce - útočníka Tomlina (25/12) a klíčového záložníka s podobným příjmením Timlina (25/0), chyběl také obránce Barker (28/0). V souboji s Cheltenhamem nezasáhne nově i suspendovaný key obránce Cresswell (28/6), dále pak zmiňovaný Timlin a Tomlin a otazníky visí nad starty obránců Barkera a Phillipse (19/2).
Zkoumal jsem i motivační stránku utkání a myslím si, že nepatrnou výhodu budou mít hosté a to z toho důvodu, že Southend je již v semifinále FL Trophy, kde si z prvního utkání na půdě Leyton Orientu odvezli cenné vítězství 1:0 a odveta se koná 19.2., ale předtím sehrajou svěřenci Sturrocka ještě dva zápasy League Two, což může být trošku problém. Pochybuju, že jednak bude riskovat a bude posílat na hřiště proti Cheltenhamu Barkera s namoženým lýtkem, byť třeba pod injekcemi a za další, pro klub je svátek, že se dostali v FL trophy tak daleko a jak na webu, tak na profilech facebooku a twitteru tím fans žijou. Tím jen chci naznačit, že trenér rozhodně nebude riskovat a nebude posílat na hřiště hráče, kteří nejsou 100% fit. Ale i kdyby poslal Phillipse i Barkera , tak ta ztráta je obrovská, všihni tři absentovaní jsou key hráči týmu.
Na přestupovém trhu získali na hostování mladého obránce Reevese ze Southamptonu a dalšího beka z Dagenhamu, Spilaneho, který se hned zabydlel v základní jedenáctce. Reeves je spíše hráč, který bude střídat a bude nabírat zkušenosti. Do Lutonu naopak odešel záložník Dave John Martin (14/1).
Cheltenham na přestupovém poli byl rozhodně aktivnější a přivedl si do základní sestavy tři hráče, a sice nadějného obránce Michaela Hectora, který přišel na hostování z Readingu, dále pak přišel útočník Paul Benson ze Swindonu, kde v minulé season nastřílel 11 gólů. Swindon pak posílil kádr, jelikož postoupil do League One a Benson spíše seděl na lavičce, tak šel na hostování do Pompeys, ale tam se díky špatné finanční situaci dlouho neohřál a nyní pomůže Cheltenhamu v honbě za postupem. Další významnou posilou je záložník Jason Taylor z Rotherhamu (23/2). Na svou šanci čeká také osmnáctiletý mladíček z Manchesteru United - Luke McCullough, což je mimojiné reprezentant do 19 let Severního Irska. Naopak přestoupil obránce Bennett do AFC Wimbledonu (17/0).
Proti Southendu do hry nenaskočí pouze dlouhodobě zraněný obránce Hooman (5/0).

Svěřenci Yatese v poslední době taky nepředvedli nic úchvatného, když prohráli v Dagenhamu, ale nutno podotknout, že to je rozhodně silnější celek než Accrington a taky , že Cheltenham neproměnil řadu šancí, ale abych byl objektivní, pak šlo o naprosto vyrovnané utkání, bohužel pro Yatese s nulovým bodovým efektem.
Obrázek
Obrázek

*-:) Dnes počítám, že se naplno projeví absence klíčových hráčů u Southendu, výraznější posílení kádru Cheltenhamu a taky mírně navrh by měli mít po motivační stránce.

Počasí v Southendu má být přijatelné - polojasno, 2°C, slabý vítr

%%- Kurz na Cheltenham se pohybuje okolo 3,5 , což je velké value pro mne za těchto okolností. Good luck

Obrázek

Tip: Cheltenham
Kurz: 3,5
Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek úte 12. úno 2013 8:14:37

Re: Southend United - Cheltenham Town

Si mě trochu naštval :D
Analýzu s tímto tipem jsem si chtěl napsat taky
Jen doplním odkaz, ze kterého jsi čerpal info - je to FREE preview na LeagueSpy: http://leaguespy.com/preview.php?id=13801&mylang=cs
<<

Milionovypastelak

Příspěvek úte 12. úno 2013 11:12:51

Nevím teď jestli jsem se překoukl nebo ne, ale někde jsem se dočetl, že by ještě neměl nastoupit z Cheltenhamu Carter. Asi zas takový oslabení pro tým by to stejně být nemělo, kdyby nenastopil...
Na ls je tedy na lavičce, ale jenom jestli to je pravda nebo ne :) Nevíte někdo ?
<<

Z4ch4r!

Příspěvek úte 12. úno 2013 12:06:47

Milionovypastelak píše:Nevím teď jestli jsem se překoukl nebo ne, ale někde jsem se dočetl, že by ještě neměl nastoupit z Cheltenhamu Carter. Asi zas takový oslabení pro tým by to stejně být nemělo, kdyby nenastopil...
Na ls je tedy na lavičce, ale jenom jestli to je pravda nebo ne :) Nevíte někdo ?

http://www.soccershared.com/threads/inj ... -2013.922/ Tady figuruje v absencích.
<<

simferopol

Příspěvek úte 12. úno 2013 13:12:28

Z4ch4r! píše:
Milionovypastelak píše:Nevím teď jestli jsem se překoukl nebo ne, ale někde jsem se dočetl, že by ještě neměl nastoupit z Cheltenhamu Carter. Asi zas takový oslabení pro tým by to stejně být nemělo, kdyby nenastopil...

http://www.soccershared.com/threads/inj ... -2013.922/ Tady figuruje v absencích.

Cartera jsem zjišťoval a jeho start je pochybný, každopádně i kdyby byl fit, tak by seděl na lavičce, stejně jako tomu bylo v předchozích třech utkáních, takže na betu tento fakt nic nemění. Každopádně toto info ani nebylo na ofic. stránkách, ale našel jsem ho až na bbc.co.uk. Good luck a díky za postřehy
<<

Asklépios

Příspěvek úte 12. úno 2013 21:47:40

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš, ale... I kdyby to nevyšlo, jen tak dál. ^:)^
<<

BuXo

Příspěvek úte 12. úno 2013 22:39:02

Skvelý tip! ^:)^ ^:)^ hral som s tebou díky moc \m/
<<

Hexx11