CSS Turnu Severin - FC Brasov

<<

betconsulting

Příspěvek pon 10. pro 2012 16:11:49

CSS Turnu Severin - FC Brasov

Rumunsko - Liga I

Obrázek

Trunu Severin je na ocasu ligy s 9 body po 18 kolech, což je usměvné, pokud se díváme jen na tabulku. Tento tým si by si zasloužil víc, nehrajou tak špatný fotbal a ukazují u dobrou organizaci od doby, co byl Nicolo Napoli jmenován hlavním trenérem před pár koly. Mají velké finanční potíže a hračí s vysokou odměnou budou muset v zimě odejít. Mnohý z nich by už hrát nemuseli, ale nastoupí i v příštích dvou kolech, poněvadž se snaží zaujmout potencionální kupce pro co nejlepší nabídku.
Brasov se nachází v prostředku tabulky a to perfektně odráží jejich nynější formu. Netíhnou po lepším umístění, vyhnout se sestupe je jich hlavním cílem. Poslední 2 zápasy vyhráli a určitě se to podepsalo na jejich seběvědomí, ale obě vítezství byly z domáckého prostředí. Budou postrádat dva důležité hráče kvůli zranění – kapitána Ionescu a záložníka Mateiu, nahradníci zdaleka nejsou tak kvalitní.
Dnes to bude poslední zápas pro Turnu Severin na domácí půdě a určitě se budou chtít ukázat. Mají na to, ale potřebují více štěstí a soustředěnosti (ztratili plno bodů v posledních minutách zápasů). Počasí je poměrně špatné, sněží v celé zemi, a není vhodné na fotbal. Bude rozhodovat odhodlanost a to není silná stránka Brasova. V minulých kolech si jeli pro bod do Bistrita (což se stalo), ale Gloria je podle mě horší tým než Turnu Severin.
Celkově se mi zdá sázka na TS výhodná a vzít AH +0.25. Hra může lehce skončit remízou, ale pokud mám zvolit vítěze, dávám více šancí domácímu týmu.

CSS Turnu Severin +0.25 (1.91)
<<

vasek

Příspěvek pon 10. pro 2012 19:47:23

Re: CSS Turnu Severin - FC Brasov

diki hral je 1x :ymapplause:
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal