Manchester City - Real Madrid

<<

Mimet

Příspěvek pon 19. lis 2012 12:14:04

Manchester City - Real Madrid

Obrázek MANCHESTER CITY - REAL MADRID Obrázek

Evropa: UEFA Champions League - Základní skupina - 5. kolo
Datum a čas: 21.11.2012 20:45
Stadión: Etihad Stadium (Manchester City)
Kapacita: 47 726
Typ hřiště: Tráva

Obrázek Manchester City:
Manchester City je tým, kterému se momentálně daří v domácí lize, ale to už se nedá říci o lize mistrů. Z dosud odehraných čtyř zápasů se mu povedlo 0x vyhrát, 2x remízovat a 2x prohrát. Kvůli této bilanci se nachází na 4. (posledním) místě tabulky s pouhými dvěmi body. Nutno říci, že tato skupina je velici náročná a postoupí jen ti nejlepší. Ve skupině jsou týmy, které vyhráli své domácí ligy, tedy Man. City, Ajax, Real Madrid a Dortmund (Anglický mistr, Nizozemský mistr, Španělský mistr a Německý mistr). Tento zápas bude mít Man. City výhodu domácího prostředí. No, pokud chce Man. City ještě někam postoupit, tak bude muset nasbírat nějaké ty bodíky, což nebude vůbec jednoduché. Bilance vstřelených a obdržených gólů je 6:9. Trenérem je Roberto Mancini. Poslední zápas: Manchester City 5 - 0 Aston Villa (Premier League).

Možná sestava:
Hart - Clichy, Kompany, Lescot, Maicon - Y.Touré, Barry - Silva, Nasri - Agüero, Tevéz (berte hodně s rezervou)

Obrázek Real Madrid:
Real Madrid na tom vůbec není špatně. Po čtyřech odehraných kolech se nachází na krásném druhém (postupovém) místě. Ze čtyř zápasů dokázal 2x vyhrát, 1x remízovat a 1x prohrát (s Dortmundem). Bilance vstřelených a obdržených gólů je 10:7. Nutno říci, že poslední zápas mezi Man. City a Realem Madrid byl jako na houpačce. Real si bude chtít pojistit postup do další fáze ligy mistrů, a proto si myslím, že bude hrát na 125%. Tento zápas bude hodně vyhrocený a očekávám, že padne dost gólů. V každém zápase, který hrál Real v lize mistrů zatím padly minimálně 3 góly. Trenérem je José Mourinho. Poslední zápas: Real Madrid 5 - 1 Athletic Club de Bilbao (La Liga).

Možná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão - Khedira, Xabi Alonso - Di Mária, Özil, Ronaldo - Benzema (berte s rezervou)

Závěr:
Čekám opravdu hodně vyhrocený zápas. Myslím, že oba týmy se poženou do útoku a budou chtít skórovat. Také bych řekl, že padnou aspoň 3 góly. Jak jsem už psal, Real určitě nebude chtít prohrát a budou si chtít pojistit postup. Bude to zajímavý zápas, ve kterém určitě bude hodně šancí. GL všem, co se svezou. Mám zde spoustu tipů, analýza bude OK pokud vyjde hlavní tip. Důvěru v hlavní tip mám 6/10.

Hlavní tip: OVER 2,5 @1,57 Obrázek

Vedlejší tip 1: OBA TÝMY DAJÍ GÓL - ANO @1,50 Obrázek

Vedlejší tip 2: REAL MADRID @2,20 Obrázek

Střelecký tip 1: KARIM BENZEMA DÁ GÓL @2,30 Obrázek

Střelecký tip 2: CRISTIANO RONALDO DÁ GÓL @1,66 Obrázek
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0
<<

Mimet

Příspěvek stř 21. lis 2012 22:57:06

Re: Manchester City - Real Madrid

KURVA! Co jiného na to říct, šancí bylo plno a to co nedal Cristiano mě asi bude srát hodně dlouho ... kdyby tu "TUTOVKU" dal tak všechny tipy OK ... bohužel toto se ve fotbale stává a od té doby, co jsem začal sázet tak se stává čím dál častěji. Co mě ale sere nejvíc je to, že jsem chtěl jako hlavní tip dát OBA TÝMY VSTŘELÍ GÓL - ANO, ale byl na to pouze kurz 1.50.

Hlavní tip: KO

Vedlejší tip 1: OK

Vedlejší tip 2: KO

Střelecký tip 1: OK

Střelecký tip 2: KO

Takže shrnuto: Analýza KO, ale myslím si, že jsem to nezhodnotil nějak špatně, tady prostě chybělo i trochu toho štěstíčka. Nejhorší je to, že mi ticket posral právě tento hlavní tip. :-(
Obrázek HALA MADRID!!! Obrázek
Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0

Zpět na Fotbal