Anglie.Premier League : Arsenal - Chelsea

<<

nio313

Příspěvek pát 28. zář 2012 15:10:43

Anglie.Premier League : Arsenal - Chelsea

ARSENALObrázek VS Obrázek CHELSEA

Ozdobou zápasového 6. kola anglickej futbalovej Premier League bude jednoznačne šláger dvojice londýnskych gigantov – Arsenal privíta na Emirates Stadium rivalskú Chelsea.

Dátum: 29/09/2012 Čas: 13:45
Obrázek

Na jednej strane ofenzívna sila mladíkov Arséna Wengera, ktorí v tejto sezóne začínajú dokazovať omnoho väčšiu vyzretosť ako v rokoch minulých. Na druhej zas prepracovaná defenzívna mašinéria Roberta Di Mattea. Tvrdenia o čistej obrane Chelsea však tiež nie sú celkom namieste, pretože mužstvo plné veterénov v lete oživila mladá krv a supertalenty ako Oscar či Eden Hazard dodávajú jeho hre celkom iný nádych či šmrnc.

Chelsea je na čele tabuľky. Štyrikrát vyhrala a jediný raz remizovala – pred dvoma týždňami na pôde Queens Park Rangers. Arsenal je piaty, ale zatiaľ takisto ešte neprehral, k dvom výhram však pridal tri nerozhodné výsledky, keď mal najmä po dvoch remízach 0:0 slabý štart do sezóny. Skóre majú oba tímy rovnaké 9:2.

Remíza by v šlágri zrejme vyhovovala obom, ja však budem verím, že domáci tím sa pokúsi uhrať všetky tri body. Arsenal dozrel a v tejto sezóne reálne má na to, aby sa zapojil do boja o majstrovský titul. V ostatnom vzájomnom zápase na Emirates sa v apríli tohto roka zrodila nudná bezgólová remíza, ale oveľa zaujímavejšie to bolo predtým na jeseň na Stamford Bridge, kde hosťujúci Arsenal zvíťazil 5:3. Kiežby sme podobnú prestrelku videli aj v sobotu. Nech je počet gólov akýkoľvek, budem spoliehať, že aspoň o jeden viac ako súper strelia domáci. Francúzsky manažér Arséne Wenger by sa tak mohol radovať z troch bodov.

TIP 1: Arsenal @2.18 Obrázek

TIP 2: Domáci vyhrá presne o 1g @4.20 Obrázek

TIP NA VÍSLEDOK ZÁPASU : 2:1 @8.00 Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek pát 28. zář 2012 15:54:15

Re: Anglie.Premier League : Arsenal - Chelsea

vÝsledok :-? ale jinak souhlas s tipem %%-
<<

lukas8

Příspěvek pát 28. zář 2012 17:53:44

Analýza o hovně nenašel sem tam jedinej důvod proč vsadit na Arsenal ještě za tak ubohej kurz
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

nio313

Příspěvek pát 28. zář 2012 18:23:42

lukas8 píše:Analýza o hovně nenašel sem tam jedinej důvod proč vsadit na Arsenal ještě za tak ubohej kurz

:-t Smiem ti položiť jednu otázku....."si .etardovaný ?"...je mi úplne jedno čo si o tom myslíš. Je to jeden z 3 tipov čo hrám. Hrať ťa nič nenútim a podobné poznámky si nechaj pre niekoho iného. No ... ak si to pobral, čo nepredpokladám tak by som túto debatu uzatvoril. :-!
<<

lukas8

Příspěvek pát 28. zář 2012 18:31:19

nio313 píše:
lukas8 píše:Analýza o hovně nenašel sem tam jedinej důvod proč vsadit na Arsenal ještě za tak ubohej kurz

:-t Smiem ti položiť jednu otázku....."si .etardovaný ?"...je mi úplne jedno čo si o tom myslíš. Je to jeden z 3 tipov čo hrám. Hrať ťa nič nenútim a podobné poznámky si nechaj pre niekoho iného. No ... ak si to pobral, čo nepredpokladám tak by som túto debatu uzatvoril. :-!

Když píšeš analýzu tak musíš mít nějaký důvod proč ho dáváš ne ?

Já tam našel jen -

"Remíza by v šlágri zrejme vyhovovala obom, ja však budem verím, že domáci tím sa pokúsi uhrať všetky tri body."
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

k0udy

Příspěvek pát 28. zář 2012 18:32:32

lukas8 píše:
nio313 píše:

Když píšeš analýzu tak musíš mít nějaký důvod proč ho dáváš ne ?

Já tam našel jen -

"Remíza by v šlágri zrejme vyhovovala obom, ja však budem verím, že domáci tím sa pokúsi uhrať všetky tri body."

Strašně mě rozesmíva, že něco takového píšeš ty
<<

Owenik

Příspěvek sob 29. zář 2012 11:25:40

Strašně mě rozesmíva, že něco takového píšeš ty[/quote]

Přesně něco v tomhle smyslu jsem chtěl napsat taky. Po Lukášovi, když čtu analýzu, tak si připadám jak kdybych luštil hieroglyfy. A napsat Analýzy na sobotu, když každá má 5-6 řádků není taky žádnej zázrak.
Sázím proto, abych vyhrál, ale občas se může stát, že prohraju.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

radim

Příspěvek sob 29. zář 2012 11:36:28

mě přijde že tohle píšeš z jedinýho důvodu a to že fandíš chelsea..jo a 2,18 je ubohej kurz???
ObrázekObrázekObrázek
<<

Steve

Příspěvek sob 29. zář 2012 11:59:26

radim píše:

mě přijde že tohle píšeš z jedinýho důvodu a to že fandíš chelsea..jo a 2,18 je ubohej kurz???

presne tak, lukas to pise jenom protoze fandi chelsea, to mi docvaklo behem 0.1s..

Jentak mimochodem ale verim Chelsea a dovolim si s niem nesouhlasit a mam pro to i konstruktivni duvody, ne jen ze napisu ze je analyza na hovno, protoze fandim druhymu tymu....

Verim Chelsea a nalozil jsem ji slusne z toho duvodu, ze ocekavam typicky obraz hry Arsenalu, kdy se snazi drzet balon a neco z toho vymyslet, k cemuz si velmi vhodne koupil v lete Cazorlu.. Chelsea bude hrat typicky pod Di Matteem defenzivni fotbal na brejky, k cemuz ma snad ty nejvhodnejsi mozne hrace a obranu ma silnou a tvrdou. John Terry hrat bude, odvolal se proti rozhodnuti FA.
Ve vysledku verim, ze Chelsea Arsenal ubrani a z brejku vstreli 2 goly a jeste 1 z rohu :D :)
=> Arsenal - Chelsea 0:2 nebo 0:3
Naposledy upravil Steve dne sob 29. zář 2012 12:01:05, celkově upraveno 1
<<

Neuminho

Příspěvek sob 29. zář 2012 12:00:41

Abych se také zapojil do debaty, tak lukas měl pravdu v tom, že tady prostě duvod v te analýze napsán není... proč dát na domácí, ale nemusel hned tak ostře psát, kedže v jeho samotných analýzách je to alespon zatím dost podobne navíc nio ve vetšině analýz co tu napíše ten důvod dává, akorát tady není no, což je škoda, lebo na oko vypadá analýza fakt dobře.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

nio313

Příspěvek ned 30. zář 2012 8:23:04

1:2 KO

Zpět na Fotbal