|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
pon 20. srp 2012 17:02:24 od popltak
21.8.2012 - 20:45 League OneTak tohle jsem ještě od jakživa nezažil. Takhle přestřelený kurz na jasný zápas. Budu hrát s určitou důvěrou, na tomhle by se dalo vydělat na nový sporák, ledničku, myčku či nějaké průměrné auto. Asi už víte o jaký se jedná zápas. Ano napsal jsem to do hlavičky, takže to nemusím opakovat znovu ne? Jedná se o druhé kolo, oba týmy se spolu v této sezóně střetnou myslím poprvé. No ruku do ohně bych za to nedal. Oba týmy jsou nováčci téhle soutěže, která má velmi, ale velmi vtipný název. Crawley Town, pro usnadnění mé práce budu používat zkratku Króvly Taun, skončili na třetím místě, Swindon, pro další usnadnění a urychlení (čas se krátí, podle Majského kalendáře bychom tu měli trčet jen do 21.12 tohodle roku, takže peníze z tohoto zápasu by se měli v co nejbližší době prokalit) budu používat zkratku S.w.i.n.d.o.n. dokonce celooou soutěž vyhrál. Páne jo! Co se týče obou mančaftů, nevím přesně koho oba týmy nakoupili nebo jestli někdo odešel. Za S.w.i.n.d.o.n. hrál ešče minulou sezónu Lukáš Magera, no jelikož byl v týmu nejvyšší hráč, vedení ho propustilo. Króvly Taun je velice sympatické mužstvo. Už několikátou sezónu po sobě postoupili. No já se ptám? Podaří se jim postoupit i do druhé nejvyšší Anglické soutěže? S.w.i.n.d.o.n. první zápas jen remizovali v Hartlepoolu 0:0. Utkání to bylo nudné, moc gólů ani nepadalo. To Króvly Taun vlétli do soutěže jako tajfún, uragán nebo chcete-li vichřice, a deklasovali, porazili nebo chcete-li rozdrtili Scunthorpe 3:0 Kvalita týmů je rovnocenná. I když v minulé sezoně S.w.i.n.d.o.n. obě utkání vyhrál 3:0. V tomto utkání padnou rovně 3 branky, no skóre na konci hrací doby bude 2:1 pro domácí. TIP: Swindon - Crawley Town, Swindon a padne 3 a více branek @3.5 Swindon - Crawley Town 2:1 @9,5

pon 20. srp 2012 17:15:50 od Neuminho
 Spousta keců, ale nějakej důvod proč by ten tip měl třeba vyjít nikde. No beztak to asi beru moc vážně ked k tomu vubec dačo píšu k tehle "analýze".
pon 20. srp 2012 17:20:29 od MaTeJ47
Toto je jedna z najlepších analýz na fore. Dajte mu niekto 6 hviezd
pon 20. srp 2012 17:32:30 od k0udy
pon 20. srp 2012 18:10:54 od Y.Cabaye
Hm... hm...
úte 21. srp 2012 9:23:33 od popltak
Nelíbí se ti snad něco?
úte 21. srp 2012 10:33:01 od radim
popltak píše:Tak tohle jsem ještě od jakživa nezažil. Takhle přestřelený kurz na jasný zápas. jasný zápas a říkáš že jsou týmy vyrovnané?Oba týmy jsou nováčci téhle soutěže, která má velmi, ale velmi vtipný název. Crawley Town, pro usnadnění mé práce budu používat zkratku Króvly Taun - ta soutěž má velmi vtipný název jo?ona se liga jmenuje stejně jako hosté,hmmmCo se týče obou mančaftů, nevím přesně koho oba týmy nakoupili nebo jestli někdo odešel- jo v pohodě,to je úplně zanedbatelný info Za S.w.i.n.d.o.n. hrál ešče minulou sezónu Lukáš Magera, no jelikož byl v týmu nejvyšší hráč, vedení ho propustilo - tak jasný,za to by ho propustil snad každej tým,kdo by chtěl nejvyššího hráče.. Už několikátou sezónu po sobě postoupili - jakou že ligu to hrají když už několik sezon za sebou postupují?S.w.i.n.d.o.n. první zápas jen remizovali v Hartlepoolu 0:0. Utkání to bylo nudné, moc gólů ani nepadalo - fakt nepadalo moc golu při výsledku 0:0,zírám tedaKvalita týmů je rovnocenná - sakra a já myslel že je to jasný zápasNo řekl bych že tady má někdo velkej problém s překladačem!!
to je děs,tolik infa mám k tomuhle zápasu že to jdu hned naložit a budu se těšit na ten novej sporák,snad ho na těch pár měsíců do konce světa využiju..  ?hmm,úroveň fora jde do sraček... když to Petr nemá čas číst a ani už vyhodnocovat proč mu stím nepomůže Hejhula?tipovačku má taky pod palcem on,tak aspoň to vyhodnocování by myslím v poho zvládl,času by to nezabralo,Petr by jen pak z OK kusů vybral ty které ocení...
úte 21. srp 2012 10:41:38 od Ďuro11
Sorry za spam, ale keď sa to tu tak rozbehlo, tak k tým výberom analýz. Je to pravda, že automaticky vyhráva tá s najvyšším kurzom, a na kvalitu analýzy a pod. sa nepozerá?
Život je boj.
úte 21. srp 2012 10:53:07 od radim
Ďuro11 píše:Sorry za spam, ale keď sa to tu tak rozbehlo, tak k tým výberom analýz. Je to pravda, že automaticky vyhráva tá s najvyšším kurzom, a na kvalitu analýzy a pod. sa nepozerá?
koukni sem.. http://tipforum.cz/viewtopic.php?f=41&t=8670
úte 21. srp 2012 12:07:23 od Neuminho
radim píše:popltak píše:Tak tohle jsem ještě od jakživa nezažil. Takhle přestřelený kurz na jasný zápas. jasný zápas a říkáš že jsou týmy vyrovnané?Oba týmy jsou nováčci téhle soutěže, která má velmi, ale velmi vtipný název. Crawley Town, pro usnadnění mé práce budu používat zkratku Króvly Taun - ta soutěž má velmi vtipný název jo?ona se liga jmenuje stejně jako hosté,hmmmCo se týče obou mančaftů, nevím přesně koho oba týmy nakoupili nebo jestli někdo odešel- jo v pohodě,to je úplně zanedbatelný info Za S.w.i.n.d.o.n. hrál ešče minulou sezónu Lukáš Magera, no jelikož byl v týmu nejvyšší hráč, vedení ho propustilo - tak jasný,za to by ho propustil snad každej tým,kdo by chtěl nejvyššího hráče.. Už několikátou sezónu po sobě postoupili - jakou že ligu to hrají když už několik sezon za sebou postupují?S.w.i.n.d.o.n. první zápas jen remizovali v Hartlepoolu 0:0. Utkání to bylo nudné, moc gólů ani nepadalo - fakt nepadalo moc golu při výsledku 0:0,zírám tedaKvalita týmů je rovnocenná - sakra a já myslel že je to jasný zápasNo řekl bych že tady má někdo velkej problém s překladačem!!
to je děs,tolik infa mám k tomuhle zápasu že to jdu hned naložit a budu se těšit na ten novej sporák,snad ho na těch pár měsíců do konce světa využiju..  ?hmm,úroveň fora jde do sraček... když to Petr nemá čas číst a ani už vyhodnocovat proč mu stím nepomůže Hejhula?tipovačku má taky pod palcem on,tak aspoň to vyhodnocování by myslím v poho zvládl,času by to nezabralo,Petr by jen pak z OK kusů vybral ty které ocení...
No já jsem mu třeba taky psal... okrem tohoto a aj som sa navrhol, že bych klidne to vyhodnocení tam udelal, že by pak jen přišel a vybral dve nejlepší z OK a odmenil a četl by jen ty OK... Ovšem prej je to v pohodě.. tak nevím no :-/
stř 22. srp 2012 9:50:03 od popltak
3:0 ......OK
čtv 23. srp 2012 15:45:01 od popltak
Svezl se někdo s takovým parádním kurzem a super analýzou?
čtv 23. srp 2012 18:17:25 od Neuminho
popltak píše:Svezl se někdo s takovým parádním kurzem a super analýzou?
Parádní je tip vzhledem k tomu kurzu a že to vyšlo... ovšem o analýze se tady hovořit moc nedá a tudíž jsem nevidel jediný duvod proč to dát.
Zpět na Fotbal