Queens Park Rangers - Swansea City

<<

Heinz

Příspěvek pát 17. srp 2012 12:40:26

Queens Park Rangers - Swansea City

ObrázekQueens Park Rangers - Swansea CityObrázek

18.8. v 16:00 CET
1. kolo anglicke Premier league
Loftus Road Stadium, Londyn

Obrázek
Domaci stanek QPR

Zapas bude ridit rozhodci Probert a na carach mu budou pomahat Ganfield a Bryan.

Obrázek Queens Park Rangers
Manazer londynskeho tymu Mark Hughes urcite bude chtit zazit klidnejsi sezonu, nez byla ta minula. QPR bojovali do posledni chvile o zachranu v nejvyssi anglicke soutezi, coz se jim take nakonec o pouhy jeden bod podarilo a zustali tak mezi anglickou smetankou.
Zkuseny strateg pres leto velmi zajimave posilil tym a jeho transfery ukazuji, ze by letos mohli QPR hrat okolo 10. mista.
Do tymu prisli: Samba Diakité (Nancy, £4m), Park Ji-Sung (Manchester United, £2.5m), Junior Hoilett (Blackburn, volny hrac), Robert Green (West Ham, volny hrac), Ryan Nelsen (Tottenham, volny hrac), Andrew Johnson (Fulham, volny hrac), Fabio Da Silva (Manchester United, hostovani). Pripojit k tymu by se take kazdou chvilkou mel Jose Bosingwa, ktery pusobil v Chelsea.
Z tymu odesli: Paddy Kenny (Leeds, £500,000), Heidar Helguson (Cardiff, cena nezverejnena), Fitz Hall (Watford, volny hrac), Peter Ramage (Crystal Palace, volny hrac), Rowen Vine (St Johnstone, volny hrac), Danny Shittu (Millwall, volny hrac).
Smlouva nebyla prodlouzena temto hracum: Patrick Agyemang, Gary Borrowdale, Akos Buzsaky, Lee Cook, Danny Gabbidon, Clint Hill, Bruno Perone.
Pripravne zapasy: Kelantan (MAL) 0 - 5 QPR, Persebaya (IDN) 1 - 2 QPR, Wycombe 0 - 3 QPR, Augsburg 2 - 2 QPR.

Obrázek Swansea City
Narozdil od jejich soupere by ve Swansea urcite radi videli podobnou sezonu, jako byla ta minula. V ni velssky novacek prekvapil peknym fotbalem a zaslouzene obsadil konecnou 11. pricku v tabulce. Letos to ale bude nejspis o neco slozitejsi.
Swans ztratili pres leto nekolik klicovych opor, ale predevsim take trenera Rodgerse, ktery se svym realizacnim tymem odesel do Liverpoolu. Uvidime, jak se zkusenemu manazerovi Michaelovi Laudrupovi podari uspesneho trenera nahradit.
Do tymu prisli: Jose Manuel Flores (Janov, £2m), Michu (Real Vallecano, £2m), Jonathan de Guzman (Villarreal, hostovani). Pripojit k tymu by se v nynejsich dnech mel take Kyle Bartley z Arsenalu, ktery jiz prosel zdravotni prohlidkou.
Z tymu odesli: Joe Allen (Liverpool, £15m), Gylfi Sigurdsson (Tottenham, £8m), Steven Caulker (Tottenham, navrat z hostovani).
Smlouva nebyl prodlouzena temto hracum: Ferrie Bodde, Scott Donnelly, Jose Moreira, Casey Thomas, Joe Walsh.
Pripravne zapasy: Colorado 2 - 1 Swansea, San Jose 2 - 2 Swansea, Swansea 4 - 2 Blackpool, Swansea 3 - 3 Stuttgart.

Vzajemne zapasy z minule sezony
Swansea 1 - 1 QPR
QPR 3 - 0 Swansea

Predpokladane sestavy
QPR
Green - Fabio, Nelsen, Ferdinand, Onuoha, Dyer - Mackie, Derry, Park - Cissé, Hoilett
Do utkani nezasahne Joey Barton, ktery jedna o hostovani v Marseille (opacnym smerem by pak mel putovat Stephane Mbia).
Otaznik visi nad Traorem.

Swansea
Vorm - Rangel, Chico, Williams, Taylor - Dyer, Britton, Michu, De Guzman, Sinclair - Schechter
Do utkani nezasahne zraneny Monk.

Jak bych to ja videl

Oba tymy kvalitne posilnily, privedly radu skvelych hracu a verim, ze nam nabidnou zajimavou podivanou hned v tomto zapase v prvnim kole nove sezony. QPR jsou papirovymi favority a myslim si, ze by tesnym vysledkem mohli zvitezit.

Volit ale budu jiny tip. Jak ve vzajemnych zapasech z minule sezony, tak v pripravnych utkanich ukazaly ze umi hodne golu davat, ale take dostavat. Proto si myslim, ze v tomto zapase uvidime over a oba tymy se alespon jednou trefi.

Hlavni tip ->> Over 2,5 @ 2 Obrázek
Vedlejsi tip ->> Oba tymy daji gol @ 1,83 Obrázek
Strelecky tip ->> Djibril Cissé da gol @ 2,4 Obrázek

Obrázek
Djibril oslavujici branku.

Hodne stesti. %%-
Naposledy upravil Heinz dne pát 17. srp 2012 13:51:09, celkově upraveno 1
<<

Neuminho

Příspěvek pát 17. srp 2012 12:53:28

Re: Queens Park Rangers - Swansea City

Asi bych dal jako hlavní tip oba gol, což mi přijde rozhodně pravdepodobnejší než over, ale určite souhlas s tipy, možná bych volil jineho střelce, přecejenom mi tohle přijde jako dost malý kurz 2.40...alespon 3.50 bych zkusil např. Taarabta nebo Grahama nevím no...
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Heinz

Příspěvek pát 17. srp 2012 13:05:03

Uvazoval jsem, co dam jako hlavni tip a nakonec jsem se rozhodl pro over, verim mu a ten kurz je krasnej. Jinak Taarabta jsem mel puvodne napsanyho, ale u bwinu byl za 2,8 - coz mi na ofenzivniho zaloznika prijde docela malo, tak jsem nakonec zvolil Djibrila. Po jinych sazkovkach jsem se nedival, takze jak je Taarabt ohodnocenej jinde nvm. Oba by se mohli urcite trefit.
Gl. :)
<<

Neuminho

Příspěvek pát 17. srp 2012 13:12:22

Heinz píše:Uvazoval jsem, co dam jako hlavni tip a nakonec jsem se rozhodl pro over, verim mu a ten kurz je krasnej. Jinak Taarabta jsem mel puvodne napsanyho, ale u bwinu byl za 2,8 - coz mi na ofenzivniho zaloznika prijde docela malo, tak jsem nakonec zvolil Djibrila. Po jinych sazkovkach jsem se nedival, takze jak je Taarabt ohodnocenej jinde nvm. Oba by se mohli urcite trefit.
Gl. :)

Njn tak to bwin teda dává pěkně chudý kurzy... tech 3.50 co jsem psal má Obrázek a s timto kurzem už se to rozhodně dá brát. Střelce s kurzem pod 3 já už neberu.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Heinz

Příspěvek pát 17. srp 2012 13:51:48

Jsem uplne zapomnel na sestavy :) Doplneno.
<<

Heinz

Příspěvek sob 18. srp 2012 16:56:43

QPR 0 - 5 Swansea

Michu dva goly, velmi dobra premiera pro nej. Prekvapivej vysledek, hlavni tip OK. x)

Zpět na Fotbal