Anglie - BSP - 11.8.2012

<<

k0udy

Příspěvek pát 10. srp 2012 22:04:52

Anglie - BSP - 11.8.2012

Po letní přestávce konečně se opět rozjíždějí mé oblíbené Anglické soutěže. Většina soutěží startuje až příští týden, ale Blue Square Premier začíná už tuto sobotu a hned se mi zde pozdáva dost dobrých picků.

Luton - Gateshead

Luton v lońské sezóně bojoval o postup, ale nakonec padnul až ve finále Play Off s Yorkem City 2:1. Luton se na obranu příliš nezáměřuje a snaží se většinou soupeře přestřílet ale minulou sezónu je velmi držel golman Tyler, který byl opora a taksamo by měl být oporou i letos. Luton v minulé sezóně nastřílel 78 branek, což je poměrně slušné číslo. Gateshead má obranu dost tragickou a v létě příliš obranu neposíli, Gateshead dostal v minulé sezóně 62 branek a nastřílel pouze o 7 více. Gateshead v létě posílil Jon Shaw, který loni nastřílel 12 branek, ale myslím si, že to příliš velká posila není a moc týmu nepomůže. Na anglických fórech se hodně u tohohle zápasů řeší bet s výhrou domácích s čistým kontem, já ale očekávám, že kvalitnější Luton vyhraje minimálně o 2 branky. Luton je kvalitnějším týmem a má dost konkurenceschopný kádr na to, aby letos konečně postoupil.

Luton AH -1 @ 2.00 3u

Barrow - Telford

Telford loni dlouhou dobu bojoval o záchranu, kterou nakonec zaslouženě vybojoval a v létě dost posílil kádr aby letos takové starosti už mít nemusel. Barrow toho loni příliž svou hrou neukázalo a pro mě jsou letos aspirantem na sestup. Barrow nemá příliž dobrý tým oproti Telefordu a vůbec nechápu, jak může být v tomhle zápase favoritem. Barrow v létě vůbec neposílil, spíš bych řekl naopak, Teleford letos bude hrát úplně jinak než loni a v tomhle zápase by měl uhrát minimálně bod.

Telford AH +0.5 @ 1.90 3u

Stockport - Alfreton

Podobně jako u Telfordu mi tohle příjde jak dost slušněj fail u bookmakeru. Alfreton loni nehrál vůbec špatně i přesto, že skončil 15. místě v tabulce. Stockport skončil o místo za ním, ale jeho hra, kde 80% hrálo zkušených hráču a v létě dost obměnili kádr hráču z dorostu nemá budoucnost. Alfretonu se loni start do ligy nepodařil, ale letos by to mělo být naopak. Alferton navíc na Stockport umí a v posledním vzájemném zápase dokázal vyhrát vysoko 6:1. Tady tomu ale nevěřím tak hodně jako u Telfordu, Stockport bych řekl že mírným favoritem bude a to hlavně díky domácímu zápasu a častého špatného startu Alfertonu do sezóny, já ale věřím, že hosté vybojují minimálně bod.

Alfreton AH +0.5 @ 1.80

Hraju toho ještě trošku více, kdo by měl zájem ještě o pár tipů tak napište SZ.

DO AKOVKY, NEBOLI HLAVNI BET PRO TOPIC:

Luton @ 1.57 , Alferton AH +1.5 @ 1.27 , Telford AH +1.5 @ 1.30 = 2.59
<<

k0udy

Příspěvek sob 11. srp 2012 22:02:00

Re: Anglie - BSP - 11.8.2012

Luton 2:2 Gateshead KO
Barrow 0:0 Telford OK
Stockport 1:0 Alfreton KO

škoda no.. aspon teda ten Barrow..

Zpět na Fotbal