Japonsko - Maroko

<<

lukas8

Příspěvek pát 27. črc 2012 9:17:38

Japonsko - Maroko

Obrázek

LOH 2012 - Fotbal

Obrázek Japonsko - Maroko Obrázek

neděle 29.7. 18:00
Základní skupina

Jedná se o zápas Olympijského turnaje v základní skupině D kde je společně s Japonskem a Marokem ještě Španělsko s Hondurasem.
Na 1.místě skupiny je Japonsko, které překvapivě porazilo Španělsko.
Výkon Japonců se mi ohromně líbil silové pojetí fotbalu na španělské fotbalisty platilo a nebýt zbrklosti Japonců v závěru
mohlo utkání skončit naprostým debaklem rychlé protiútoky měli perfektní, ale z vyložených pozic nedokázali přidat pojistku,
ale kdyby utkání skončilo 3:0 pro Japonce tak nikdo nemohl říct ani popel.
Maroko je ve skupině na společném 2. místě po remíze 2:2 s Hondurasem v tomto zápase přišlo Maroko o obránce
Zakaryu Bergdicha, který dostal červenou kartu.

Nominace Obrázek :

Brankáři : Shuichi Gonda (FC Tokyo), Shunsuke Ando (Kawasaki Frontale), Akihiro Hayashi (Shimizu S-Pulse),

Obránci : Yuhei Tokunaga (FC Tokyo), Maya Yoshida (VVV Venlo, Nizozemsko), Kazuya Yamamura (Kashima Antlers), Daisuke Suzuki (Albirex Niigata), Hiroki Sakai (Hannover, Německo), Gotoku Sakai (Stuttgart, Německo), Kazuki Oiwa (JEF Chiba United),

Záložníci : Hiroshi Kiyotake (Norimberk, Německo), Taisuke Muramatsu (Shimizu S-Pulse), Keigo Higashi (Omiya Ardija), Hotaru Yamaguchi (Cerezo Osaka), Takahiro Ogihara (Cerezo Osaka), Takashi Usami (Hoffenheim, Německo), Takuji Yonemoto (FC Tokyo)

Útočníci : Kensuke Nagai (Nagoya Grampus), Yuki Otsu (Borussia Mönchengladbach, Německo), Manabu Saito (Yokohama F. Marinos), Kenyu Sugimoto (Tokyo Verdy), Ryohei Yamazaki (Jubilo Iwata).

Nominace Obrázek :

Brankáři : Mohamed Amsif (FC Augsburg), Yassine Bounou (Atletico Madrid)

Obránci : Mohamed Aberhoune (MA Tetouan), Zakarya Bergdich (Racing Lens), Abdelhamid El Kaoutari (Montpellier), Zouhair Feddal (Espanyol), Yacine Jebbour (Rennes), Abdelatif Noussair (FUS Rabat)

Záložníci : Abdelaziz Barrada (Getafe), Omar El Kaddouri (Brescia), Driss Fettouhi (Istres), Rayane Frikech (Angers), Houcine Kharja (Fiorentina), Imad Najah (PSV Eindhoven)

Útočníci : Nordine Amrabat (Kayerispor), Soufiane Bidaoui (Lierse), Soufian El Hassnaoui (De Graafschap), Zakarya Labyad (Sporting)

Absence Obrázek : Hiroki Sakai (zranění)

Absence Obrázek : Zakarya Bergdich (karetní trest)

Já věřím Japoncům "na baterky" líbí se mi jejich bojovnost a hrdost a prezentují Japonsko jak je zvykem
jejich hráči jsou neskutečně draví a myslím, že jejich hráči by se neztratili ani v jiné disciplíně běhu na 100 metrů.
Doufám, že Japonci načerpají potřebné síly a na Maroko vlítnou se stejnou chutí jako na Španěly budu jim fandit.

Toto utkání Česká televize nevysílá a tak ho můžete sledovat na internetu.

Tip : 1.poločas výhra Japonska @ 2.6 Obrázek

Hodně štestí %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

MaTeJ47

Příspěvek pát 27. črc 2012 11:12:11

Re: Japonsko - Maroko

Kľudne to môže výjsť,ale neviem prečo stále riskuješ s 1.polčasmi. Myslím,že výhra Japonska za kurz okolo 1,95 je viac než lákavá..
<<

lukas8

Příspěvek pát 27. črc 2012 12:48:20

MaTeJ47 píše:Kľudne to môže výjsť,ale neviem prečo stále riskuješ s 1.polčasmi. Myslím,že výhra Japonska za kurz okolo 1,95 je viac než lákavá..

Mě se taky velmi líbil kurz na výhru Japonska a taky původně na tuto sázku jsem analýzu psal, ale potom jsem si to rozmyslel je tady každý den spoustu dobrých analýz s vysokými kurzy tak jsem prostě vytasil vyšší kurz na poločas myslím, že to vyjde Japonsko je v ráži.

<<

xXx

Příspěvek ned 29. črc 2012 16:17:47

Skôr by som dal na polčasy takto : 1.polčas X, druhý polčas 1...síce to nehrám no na tikete mám Japonsko ;)
<<

lukas8

Příspěvek ned 29. črc 2012 17:46:40

0:0 KO Japonci jsou špatní bránu za 1.poločas ohrozili jen z pár rohů a šanci si nedokáží vypracovat Maroko bylo lepší

<<

xXx

Příspěvek ned 29. črc 2012 19:31:29

Japonci nakoniec ale vyhrali ;)
<<

MaTeJ47

Příspěvek pon 30. črc 2012 8:37:39

:-bd :-j
xXx píše:Japonci nakoniec ale vyhrali ;)

Zpět na Fotbal