SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava

<<

Lacoste33

Příspěvek pát 27. črc 2012 9:23:12

SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava

Obrázek SK Slavia Praha - FC Vysočina JihlavaObrázek
30.7.2012 v 18:00
EDEN

Na pozici trenéra vystřídal dočasného hlavního kouče Martina Poustku trenér Petr Rada. Pozitivní zprávou je, že Martin Poustka zůstává na pozici asistenta a co očekávat od pana Rady? Zatím těžko soudit, ale po shlédnutí několika přípravných zápasů musím říci, že z tohoto trenéra je cítit autorita, hře dal systém, hráči ho respektují a emotivní trenéry jsem měl vždycky radši, než mít na lavičce leklou rybu. Hráči i další lidé ve Slavii trenéra Radu chválí a i já panu Radovi držím palce. Věřím, že pod jeho vedením bude Slavia stoupat vzhůru.

Kádr doplnil navrátilec Karol Kisel, což je jistě pozitivní zpráva. Od slováka Dobrotky ze Slovanu Bratislava zatím nevíme, co čekat, protože byl doposud více zraněný než zdravý. Snad se dá co nejdříve dokupy. Další posilou je slovák Juhar - po první zápase, který tento hráč odehrál v jeho předchozím působišti jsem si říkal, jaká je to škoda, že Martin nepřišel k nám. Nejen svým postem, ale i svým pohybem mi totiž připomínal našeho bývalého záložníka a oblíbence - Dušana Šventa. Rok se s rokem sešel a Martina můžeme přivítat v našem klubu - tak Martine, snad konečně prozřeš a pomůžeš našemu klubu ukázat, kdo je v té Praze nejlepší!

Příchod Jana Vošahlíka je zatím velkou neznámou, ale věřme, že se tento talent českého fotbalu ve Slavii probudí střelecky a společně s dobře se jevícím Škodou vytvoří kvalitní útočné duo.

Kvalitní výkony podávali také Petrák, Hurka i Koreš. Do sestavy se dostal také nový hráč našeho "A" týmu Luboš Tusjak, který se jevil velmi zajímavě.

Vítězství turnajů v Čekakovicích a v Nové Včelnici, kde Slavia po krásných akcích porazila Příbram 6:0 se jeví velmi nadějně. Remízy s kvalitními italskými soupeři také dávají znát jakési změny v náladě našeho týmu.

Jihlava odehrála jedenáct přáteláků s bilancí 2-6-3 a nebyla schopná porážet ani druholigový celky. V první lize ji dlouhé působení nepředpokládám a jako první zápas na rozehřátí se mi tenhle celek líbí.

Hlavní Bet:
SK Slavia Praha AH -1 @ 1.80 (Pinnacle)
Obrázek

Já na severní tribuně opět chybět nebudu a start do sezóny se nám určitě povede !!!
Obrázek
Obrázek
No gembling, yes Valuebetting ....
<<

lukas8

Příspěvek pát 27. črc 2012 9:28:09

Re: SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava

Určitě jako věrný fanoušek víš, že se stadion od roku 2009 nejmenuje Eden ale Synot Tip Arena :D B-)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

Pepaskipy

Příspěvek pon 30. črc 2012 7:20:21

Re: SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava

lukas8 píše:Určitě jako věrný fanoušek víš, že se stadion od roku 2009 nejmenuje Eden ale Synot Tip Arena :D B-)

oficiální název / nedávno vybraný fotb.fanoušky/ - Eden arena

Zpět na Fotbal