Příspěvek stř 25. črc 2012 0:32:44

Dinamo Záhřeb - Ludogorec Razgrad

Obrázek Dinamo Záhřeb - Ludogorec Razgrad Obrázek
25.07.2012 20:45 CET
Liga Mistrů, Záhřeb

V úvodním zápase které piskali čeští rozhodčí v čele s Radkem Příhodou skončil stav nerozhodně 1:1 i přesto, že k vítězství byli blíže domácí. Ludogorec vedl po brance Marcelinga z 67. minuty ale střídající Ante Rukavina po pár minutách na hřišti v nastavení srovnal. Zápas byl velice vyrovnaný a tak výsledek byl víceméně zaslouženy. Do tohohle zápasů ale jede Ludogorec jako outsider a SK na něj vypsaly kurzy cca až 5.50. Dinamo Záhřeb v sobotu 21. začalo novou sezónu a hned v prvním kole na domácím hřišti pouze remizovali s Interem Zaprešic 1:1, ale nutno však podotknout že za Dinamo nastoupila většina náhradníků. Bulharska liga ještě nezačala, takže se Ludogorec který loni velmi nečekaně získal titul mohl šetřit a připravovat hlavně na tento zápas. Ludogorec titul minulou sezónu vybojoval až v posledním kole, kde doma porazil CSKA Sofii 1:0 a díky tomu ji přeskočil a z jednobodovým náskokem se mohl radovat z titulu, který byl velice nečekaný.

Dinamo Záhřeb je v tomhle zápase mírným favoritem ale já mu věřím více než dost. Ludogorec sice v prvním zápase předvedl pěknou hru s dobrými momenty ale v Evropě jsou dost nezkušení a v takhle důležitým zápase bych se vůbec nedivil kdyby to nezvadli psychicky a dostali nějakou tu ČK. Pro mě je zde jasná jednička na Dinamo, ale kurz se mi moc nelíbi, takže půjdu do hcp.

Dinamo Záhřeb -1.5 @ 2.67