Slovan Bratislava - Videoton FC

<<

Clésio

Příspěvek stř 18. črc 2012 23:01:38

Slovan Bratislava - Videoton FC

Slovan Bratislava Obrázek - Videoton FC Obrázek

PŘEDKOLO EL
19.7.2012 20:15
Pasienky, Bratislava

Ano vím,není dobré psát 2 analýzy na jeden den,ale já si nemůžu pomoct ale mě se toho tam zítra líbí strašná kupa.Ale vybral jsem skromně jen CZ Beograd a poté takové menší derby(snad mě to nebudou mít Slováci za zlé) mezi Slovanem Bratislava a Videotonem.Bookmakeři volí pro Slovan,řekl bych,že je to hlavně pro to,že nastupují doma,ale neřekl bych,že je to nějaká výhoda,poloprázdné Pasienky je těžko někam dotáhnou.

Slovan Bratislava nezažil úplně sladkou nebo růžovou sezonu a skončil až na 3.místě s šesti bodovou ztrátou na Trnavu a osmi bodovou ztrátou na první Žilinu.V nové sezoně už stačil odehrát Slovan jeden mistrovský zápas v Corgon lize a málem se rodilo překvapení.V poločase vyhrával outsider Prešov 1:0,Slovanu se záhy po přestávce podařilo srovnat a potom to dlouho vypadalo,že se budou body dělit,ale v nastavení dokázal Poltier vstřelit gol a Slovan si tak připsal otřesně utrápené vítězství a prý to byl velice zlý výkon.Přes letní přestávku proběhlo v klubu řada změn a to je určitě příčina těch horších herních projevů,v týmu může být špatná sehranost.

To naopak Videoton zažil v Maďarsku o něco lepší sezonu.S 66 body si ustlal nakonec na 2. místě za suverénem z Debrecenu na kterého nakonec ztratil 8 bodů.U Videotonu mě fascinovalo jejich náramné skóre 58:19,což se ve třiceti zápasech jeví velice slušně.Tento tým není seskládaný jen z maďarských hráčů,ale v týmu můžeme nalézt i 4 Španěly,Héctor hrál dokonce i Primera Division.V týmu hrají i dva Portugalci a pro některé známý Marco Caneira,který odehrál plno zápasů za Sporting Lisabon nebo španělskou Valencií.Na MS 2006 odehrál i zápas za národní tým Portugalska.Felipe Oliveira působil 3 roky v Chelsea,sice toho příliš neodehrál,ale zkušenosti jsou k nezaplacení.I další fotbalová země Brazílie tu má své 3 zástupce. Videoton dokázal vyhrát i maďarský pohár

Nemyslím si,že kvalita je převážně na straně Slovanu a Videoton nejsou rozhodně žádný "vořezávátka" a slovenský tým pořádně potrápí.Ale aspoň remízu by mohl uhrát.Vzhledem k herní pohodě v obou týmech.Navíc v přátelském zápase dokázali uhrát celkem přívětivý výsledek s Partizanem Bělehrad a to 2:2.Pokud bych měl spočítat statistiky posledních oficiálních zápasů Videotonu,tak to vypadá asi takto: skóre 20:5 a 27 bodů s jedinou porážkou 10.dubna.

TIP
Slovan Bratislava - Videoton neprohra hostí (02),kurz 2.02

Obrázek

%%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

kajzlik

Příspěvek čtv 19. črc 2012 12:50:47

Re: Slovan Bratislava - Videoton FC

under 2.5 %%-
<<

Bendžo