Trenčín - Nitra

<<

nio313

Příspěvek pát 13. črc 2012 13:06:48

Trenčín - Nitra

Obrázek Trenčín - Nitra Obrázek Slovensko - Corgoň liga Datum: 14/07/2012 Čas: 17:30

Futbalová Corgoň liga sa dnes začína. Na svoje si prídu aj tipujúci, ktorí si ešte nepovedali „domáca liga sa nedá tipovať“. Tipovať sa dá všetko. Aj v mojej prvej dnešnej analýze sa vyberieme na slovenské trávniky. Prvé kolo sa hrá už dnes pod Dubňom. Majstrovská Žilina privíta nováčika z Myjavy. Ja sa však v analýze budem venovať zajtrajšiemu duelu, ktorý sa bude hrať v Trenčíne. Zverenci trénera Adriána Guľu hostia Jurkemikovu Nitru. V úvode ročníka sa favoriti hľadajú ťažko, no v tomto prípade by som sa priklonil na stranu Trenčanov. Už pred sezónou domáci avizovali, že aj naďalej chcú predvádzať ofenzívny futbal, ktorý je atraktívny pre oko diváka. Letné odchody viac zasiahli káder futbalistov spod hradu Matúša Čáka, ale kvalita je stále na ich strane. Nitra sa bude v tomto ročníku prezentovať poctivým futbalom a staviť by mala ako aj v minulej sezóne na kvalitnú defenzívu. Aj zajtra očakávam súboj trenčianskeho útoku s nitrianskou obranou. Káder Trenčína opustili kvalitní zakončovatelia Hlohovský a Peltier, no v mužstve sú aj ďalší šikovní strelci. Šancu na hrote by mal dostať David Depetris, ktorý góly strieľať vie. Corgoňom síce vyšla generálka na ligu s Olomoucom, no na umelej a špecifickej tráve v Trenčíne to budú mať ťažké. V prospech domácich hovorí aj vzájomná bilancia z posledných ročníkov. Nitra s Trenčanmi nevyhrala už vyše dvoch rokov. Naposledy si s nimi Guľovci poradili vysoko 5:2.

V zápase tipujem výhru Trenčína pri kurze @2,05 Obrázek
<<

nio313

Příspěvek sob 14. črc 2012 19:18:31

Re: Trenčín - Nitra

5:0 OK

Zpět na Fotbal