|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
čtv 05. črc 2012 7:57:36 od Clésio
JJK Jyvaskyla vs. Stabaek Football 1.PŘEDKOLO-EVROPSKÁ LIGA 2012/2013 5.7. 2012 18:00 Dnes se nehraje žádný významnější zápas v basketbale,proto sem si projel nabídku fotbalu a za menší vklad zkusím po dlouhé době fotbal,ikdyž ho,co se týče sázení nemám úplně rád. Vybral sem si severské derby mezi finskou Jyvaskylou a (potápějící se) Stabaekem z Norska,který je v obrovských finančních problémech.Tento tým,který ještě v minulých ročnících vždy uhrál minimálně klidný střed tabulky ale musel díky finančním problémům "rozprodat" kádr a v týmu určitě není optimální pohoda. Jejich nekvalita už vychází z jejich pozice v 1.norské lize.Marně by někdo Stabaek hledal v první polovině tabulky,proto se krčí na posledním místě s opravdu tristním skorem(10:29) a se 7b,které vyválčili jen ve 3 zápasech(2 výhry,1 remíza) a to prosím máme v Norsku už 13 kol za sebou.Když se podívám na tabulku ve venkovních zápasech,tak mají bilanci 6-17 a bodů jen 3.(odehráno 7 zápasů).Stabaek hraje předkolo jen díky "fair play" a proto si nemyslím,že je to jejich hlavní letošní cesta,ta bude určitě se pokusit zachránit,vždyť ztrátu nemají tak velkou,proto si myslím,že EL by měli vypustit. Domácí z Finska taky nejsou uplně v herní pohodě a krčí se na 9. místě ve finské lize,jenže ve vyrovnanosti této ligy ztrácí na pohárové příčky pouze 7b,tento tým,který minulý rok vyválčil 3.místo určitě nemá ambice setupovat,jde o velice dobrý tým hlavně co se týče ofenzivy,defenziva už trošku skřípe,ale co uzubený Stabaek zmůže?NIC! Dnes by si mohli domácí po dlouhé době vyzkoušet chuť výhry na evropské scéně a udělat velký krok za postupem.Co mě trošku překvapilo a jsem za to rád,že bet vypsal na jedničku kurz 2.62,což je skoro jinde než ostatní SK.Za menší důvěru si zahraju. TIP Domácí JJK vyhrají zápas(takže 1) @ 2.62
čtv 05. črc 2012 8:28:49 od Frick
No já nevím. Stabaek teď vyhrál na půdě Valerengy, JJK ve finské lize 5x za sebou prohrálo, finská ligy je méně kvalitní. Já bych se tomu vyhnul...
čtv 05. črc 2012 8:33:13 od Clésio
Frick píše:No já nevím. Stabaek teď vyhrál na půdě Valerengy, JJK ve finské lize 5x za sebou prohrálo, finská ligy je méně kvalitní. Já bych se tomu vyhnul...
U mě není na prvním místě serie zápasů,ale spíš to v jaké jsou pohodě ty týmy.Když se podíváš na kurzy,tak 2.62 na domácí a 2.6 na hosty?Opravdu tí to příjde jako 50/50,když se hosté potřebujou nutně zachránit a už jsou opravdu v klíčové situaci,než jim ujede parník?Podle mě jsou šance tak 70-30,takže kurz okolo 2 by byl na domácí fair,spíš jde o tu výši kurzu,protože od ostatních SK je tam celkem rozdíl.Třeba fortuna má 2.1.
čtv 05. črc 2012 9:04:22 od radim
Frick píše:No já nevím. Stabaek teď vyhrál na půdě Valerengy, JJK ve finské lize 5x za sebou prohrálo, finská ligy je méně kvalitní. Já bych se tomu vyhnul...
přesně tak,nejde brát kdo je na posledním místě ale taky koukat na ligu,Stabaek skutečně posral vstup do ligy ale teď se trochu oklepal,JJK v tom finským pralesu te´d dost tápe..takový dost těžko hratelný.pro Stabaek může bejt evropská liga možná poslední záchrana ale se na to úplně vyserou a budou se šetřit na ligu,moc nebrat asi
čtv 05. črc 2012 9:25:10 od Clésio
radim píše:Frick píše:No já nevím. Stabaek teď vyhrál na půdě Valerengy, JJK ve finské lize 5x za sebou prohrálo, finská ligy je méně kvalitní. Já bych se tomu vyhnul...
přesně tak,nejde brát kdo je na posledním místě ale taky koukat na ligu,Stabaek skutečně posral vstup do ligy ale teď se trochu oklepal,JJK v tom finským pralesu te´d dost tápe..takový dost těžko hratelný.pro Stabaek může bejt evropská liga možná poslední záchrana ale se na to úplně vyserou a budou se šetřit na ligu,moc nebrat asi
Tak ono jde i o pohodu týmu,přestěhovali se na jiný stadion,už nehrají v tom jejich skleníků,někde sem se dočetl že tak před měsícem jim umřel spoluhráč a dlouho se nevidělo,co se mu vlastně stalo.
čtv 05. črc 2012 9:35:17 od radim
Cesc_PTB_Oceano píše:radim píše:Frick píše:No já nevím. Stabaek teď vyhrál na půdě Valerengy, JJK ve finské lize 5x za sebou prohrálo, finská ligy je méně kvalitní. Já bych se tomu vyhnul...
Tak ono jde i o pohodu týmu,přestěhovali se na jiný stadion,už nehrají v tom jejich skleníků,někde sem se dočetl že tak před měsícem jim umřel spoluhráč a dlouho se nevidělo,co se mu vlastně stalo.
jak nevědělo co se mu stalo?oběsil se na staveništi...právě ta pohoda byla v prdeli,ale teď měli skoro měsíc pauzu a po té v lize zabrali,udělali dvě výhry i když potom zas smolně prdli..no a JJK má pět porážek za sebou v lize,taky nic moc,jsou třetí od konce a sestup se jich týká úplně stejně jako Stabaeku,těžko říct kdo z nich dá čemu přednost
čtv 05. črc 2012 10:10:57 od myschak1968
Podle mě kursy odpovídají šancím týmů.Nevím kde jste čerpal informace,ale domácí jsou v lize na 10.místě se ztrátou nemalou jen s tou výhodou,že se nemusí bát sestupu,protože poslední FF Jaro se už asi nezvedne.V tabulce domácích zápasů jsou dokonce poslední se skore 10:19. Hosté se letos v lize opravdu trápí,ale mají před sebou ještě polovinu soutěže kdy mají možnost se zvednout ode dna.Pozici v tabulce ovlivňuje taky kvalita soupeřů se,kterými hráli.Myslím,že se nepřijedou vzdát bez boje,budou si chtít udržet šanci na EL a o vítězi rozhodne to kdo bude mít větší štěstí než převaha na hřišti. Proto můj tip na tento zápas under 2,5 1,91
SÁZÍM PRO RADOST
čtv 05. črc 2012 10:22:31 od radim
a jinak tohle sem teď našel.. JJK vypsalo interní pokuty mezi hráče, a někteří to neakceptují, má nastoupit stejná sestava jako když prohráli s Vaasa, Stabaek chtějí výhru věnovat tomu mladému zemřelému hráči, co ho našli mrtvého zhruba před měsícem atd. pro mě teda buď SBR2 a nebo vůbec nebrat..
čtv 05. črc 2012 10:30:55 od Clésio
Ano,možná se mýlím,možná se mýlíte vy.Já dávám vždy přednost basketbalu,ale ten se dneska hraje jen málo,tak sem zkusil fotbal a zkusil sem něco sepsat.
čtv 05. črc 2012 12:13:20 od k0udy
na tento zapas jsem se díval uz vcera ale je to podle me dost nevyspytatelne. Verim tady ale daleko vice hostum, kvalita je jednoznacne na jejich strane a co se zachrany tyce, tak si myslim, ze Stabaek se nakonec zachrani uplne v pohode
čtv 05. črc 2012 13:03:22 od Clésio
Tak kurz sice o malinko 0.02,ale spadl.Na druhou stranu na hosty stoupl 0.10 na 2.6
čtv 05. črc 2012 14:47:36 od Clésio
čtv 05. črc 2012 15:07:31 od Rafa
No kdyz to pak vezmes zas z jineho pohledu, tak pro Stabaek by kvalifikace do poharu jejich financni krizi zmensilo a hodne by jim to pomohlo.  + JJK ma uvnitr. taky dost problemu co se tyka hracu, vedeni a divaku , takze je to 50 / 50
čtv 05. črc 2012 18:50:51 od Clésio
JJK-Stabaek 2:0 (1:0) TIP OK
čtv 05. črc 2012 18:57:16 od radim
myschak1968 píše:Podle mě kursy odpovídají šancím týmů.Nevím kde jste čerpal informace,ale domácí jsou v lize na 10.místě se ztrátou nemalou jen s tou výhodou,že se nemusí bát sestupu,protože poslední FF Jaro se už asi nezvedne.V tabulce domácích zápasů jsou dokonce poslední se skore 10:19. Hosté se letos v lize opravdu trápí,ale mají před sebou ještě polovinu soutěže kdy mají možnost se zvednout ode dna.Pozici v tabulce ovlivňuje taky kvalita soupeřů se,kterými hráli.Myslím,že se nepřijedou vzdát bez boje,budou si chtít udržet šanci na EL a o vítězi rozhodne to kdo bude mít větší štěstí než převaha na hřišti. Proto můj tip na tento zápas under 2,5 1,91 
Zpět na Fotbal