Robin van Persie aneb Arsenal - Fulham

<<

Kvetak

Příspěvek sob 26. lis 2011 12:08:24

Robin van Persie aneb Arsenal - Fulham

Robin van Persie
Arsenal - Fulham
13. kolo Premier Ligue
Emirates Stadium
26.11.2011 od 18:30

Nebudu tu analyzovat celý zápas, sepíšu jen informace, které mohou ovlivnit tento tip (*)

Arsenal - Skvělá forma, skvělé výsledky, skvělá domácí bilance, herní pohoda. Z 6ti domácích zápasů jich posledních 5 vyhráli a zaváhali pouze při prvním (Bez zápasů LM). To ovšem schazuju na nepříliš oslnivou formu na začátku sezony.
- 01 V posledním zápase porazili v LM Dortmund 2:1, kterému se minulý víkend povedlo venku zdolat Bayern 1:0.
- 02 Jsem si vědom, že narozdíl od Fulhamu hráli i v týdnu, ale takto zkušený a profesionální tým na toto musí být zvyklý a připravený.

Fulham - Pro mě letošní smutné překvapení soutěže, bez formy, bez výsledků, bez gólů. Navíc ve venkovních zápasech smutné skóre 3:6, které je řadí venku do druhé poloviny tabulky. Nedostávájí sice moc gólu, ale myslím si, že Arsenal je natolik schopný tým, že dokáže obraný blok rychlou přihrávkou za obranu vyřadit ze hry velmi rychle.
- 01 V posledním zápase remízovali se Sunderlandem 0:0.
- 02 To, že přes týden narozdíl od Arsenalu nehráli, jim mohlo jak pomoci, tak ublížit.

Poslední 4 setkání těchto týmů

Fullham - Arsenal 2:2 (22. května 2011) - Persie dal gol
Arsenal - Fullham 2:1 (4. prosince 2010)
Arsenal - Fullham 4:0 (9. května 2010) - Persie dal gol
Fullham - Arsenal 0:1 (26. září 2009) - Persie dal gol

Robin van Persie

- Nejlepší střelec celé Premier Ligue se 13ti góly (za 12 zápasů!!!), což je víc jak polovina vše gólů Arsenalu v letošní sezóně.
- Hraje jako jediný hrot, je to střelecký všeuměl. Dává góly hlavou, z dálky, z dorážek, z penalt, z přímých kopů..
- Ze 4 posledních utkání s Fullhamem se dokázal prosadit ve 3 z nich.
- V posledních 5 utkání Premier Ligue zaznamenal 10 gólů a z toho (4 poslední a 2 první)
- V posledních 5ti domácích utkání zaznamenal 7 gólů a z toho (2 první a 2 poslední a ve 3 dal 2 góly)

Na základě poslední "pomlčky" bych tu chtěl všem připomenout nabídku u Fortuny a to je:

Robin van Persie dá gól - 1,65 Obrázek
Robin van Persie dá první gól - 4 Obrázek
Robin van Persie dá poslední gól - 4 Obrázek
Robin van Persie dá 2+ gólů - 3,7 Obrázek
Robin van Persie dá 3+ gólů - 10 Obrázek

.. jestli se rozhodnete hrát, dál nechávám na Vás, co z toho si vyberete, je to o názoru :) ..
... pro ty, pro které není Arsenal jasnej favorit jako pro mě, doporučuji nevsázet :) ...
.... jelikož obrana Fullhamu není nejhorší, hrál bych spíše PRVNÍ nebo POSLEDNÍ, než 2+ či 3+ ....

tak snad už jen GL všem :) %%-
Naposledy upravil Kvetak dne sob 26. lis 2011 13:40:44, celkově upraveno 1
<<

pslaufik

Příspěvek sob 26. lis 2011 12:33:25

Re: Robin van Persie aneb Arsenal - Fulham

Těžko se dá sázet na týmy, které v týdnu odehráli LM :) Persie může klidně sedět a nemusí vůbec nastoupi, nebo nastoupí až v 2.poločase a hned je tip o něco složitější :) pro mě NB ;)
<<

Kvetak

Příspěvek sob 26. lis 2011 13:33:29

pslaufik píše:Těžko se dá sázet na týmy, které v týdnu odehráli LM :) Persie může klidně sedět a nemusí vůbec nastoupi, nebo nastoupí až v 2.poločase a hned je tip o něco složitější :) pro mě NB ;)

Já doufám Pájine, že Wenger už konečně pochopí, že to bez něj nejde.. Pamatuju si ten jeden zápas po LM, kdy ho nechal sedět a to nevyhráli, tak snad ...
<<

A.didasek

Příspěvek sob 26. lis 2011 14:00:29

myslím ze tady padne víc nez 2,5 golu a ze arsenal vyhraje
<<

Blaine

Příspěvek sob 26. lis 2011 14:07:20

Pěkná analýza Van Persie si myslim dneska opět dá a citim,že to nebude jen 1 gol osobně hraju Arsenal v hcp 0:1 a věřim jim..sice jde o derby ale Fulham je letos dost za očekáváním rozhodně tým má navíc ale forma je pryč..kdo hraje 1 tak to má na 99% vkapse Persie tak na 90% ;) GL
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal