Zenit Petrohrad - APOEL Nikosie

23.11.2011
18:00
Stadion Petrovskij, Petrohrad
Ligra Mistru, Skupina G
1,45 - 4,12 - 7,68

Domaci tym je na 2. miste ve skupine, bilanci ma 2-1-1 a skore 7:5.
Poslednich 5 zapasu Zenitu
Zenit 0 - 0 Anzhi
Kuban 1 - 1 Zenit
LM - Zenit 1 - 0 Sachtar
Zenit 3 - 0 Volga N.N.
Rostov 1 - 3 Zenit
Predpokladana sestava
Malafeev - Anyukov, Alves, Lombaerts, Criscito - Bystrov, Denisov, Zyrjanov, Shirokov - Bukharov, Danny.

Hostujici tym vede skupinu, 2x vyhral a 2x remizoval a skore ma 6:4.
Poslednich 5 zapasu APOELu
APOEL 2 - 0 Ermis
Nea Salamis 1 - 0 APOEL
LM - APOEL 2 - 1 Porto
APOEL 0 - 0 Anorthosis
Achnas 0 - 3 APOEL
Predpokladana sestava
Pardo - Poursaitidis, Jorge, Jahic, Oliveira - Morais, Pinto, Marcinho, Manduca - Trickovski, Solari.
Vzajemne zapasy
2011 - LM - APOEL 2 - 1 Zenit
Jak bych to ja videl...
Spanila jizda APOELu skupinovou fazi LM trva, uvidime, zda se ji povede zastavit ruskemu Zenitu.
Zenitu se v ruske lize dari, stale ma naskok pred druhym CSKA. V Lize Mistru by dnes potrebovat vyhrat, aby se mu velmi vyrazne priblizil postup do dalsich fazi nejprestiznejsi evropske souteze.
Od APOELu rozhodne nikdo prubezne vedeni ve skupine necekal, ale kyperskemu celku se zatim opravdu dari. V domaci soutezi je sice az treti, nyni je ale velmi blizko postupu v LM.
Domacim bude chybet Alexander Kerzhakov, naopak se vraci do utoku Danny.
Do sestavy hostu urcite nezasahnou Ailton, Dionisis Chiotis a William Boaventura, otaznik visi nad startem Nektariose Alexandroua. Do sestavy se vraceji Paulo Jorge a Ivan Trickovski.
I kdyz predvadi APOEL slusny fotbal, myslim si, ze kvalita je na strane Zenitu. Ten potrebuje vyhrat a doma by se jim to mohlo povest. Tak jasne, jak vypsali bookmakeri, bych to ale rozhodne nevidel.
Optimalni vysledek 2:1.

Hlavni tip ->> APOEL da gol @ 1,68
Vedlejsi tip ->> Oba tymy daji gol @ 1,83
Ostrejsi tip ->> Dvojita sance 0-0 @ 2,1
Ostry tip ->> Remiza pri hcp 0:1 @ 3,8
Tip na vysledek ->> 2:1 @ 7
Hodne stesti.