stř 16. lis 2011 20:10:49 od Eristek
Zápas -
Valencia - Real Madrid Súťaž -
La Liga, 12.kolo Dátum -
19.11.2011Čas -
22:00 Valencia 
- Domáci tím sa nachádza na 3. pozícií s 24 bodmi a so skóre 17:9 . Pred Valenciou sú len dva najlepšie tímy La ligy a to sú Barcelona a Real Madrid. Najlepším strelcom Valencie v La Lige je španielsky útočník Roberto Soldado s 6 presnými zásahmi. V 10. kole sa Valencia predstavila na ihrisku Levante, ktoré sa tuto sezónu prejavuje ako veľmi príjemné prekvapenie, ale v zápase o 3. pozíciu Levante doma podľahlo Valencii 0:2 . Okrem La ligy hrá Valencia aj Ligu Majstrov kde ju čakajú ešte 2 zápasy, v ktorých pôjde hráčom Valencie ešte o veľa keďže zrejme práve Valencia sa bude biť o postupovú 2. priečku s nemeckým Leverkusenom, ktorý ma po štyroch odohraných zápasoch na konte o jeden bod viac ako Valencia, ktorá bude hrať zostávajúce zápasy doma proti Belgickému Genku, a na Stamford Bridge proti domácej Chelsea.
Real Madrid 
- Hostia z Madridu sú po jedenástich kolách na čele tabuľky so ziskom 28 bodov a so skóre 37:9 .Najlepším strelcom Realu Madrid je C.Ronaldo ktorý nastrieľal 13 gólov, ale o nič nezaostáva ani G.Higuain, ktorý sa trafil 11 krát. V 10 kole La Ligy sa Real doma rozstrieľal proti Osasune ktorej strelil 7 gólov a zvíťazil tak 7:1. V Lige Majstrov je Real zatiaľ impozantný zo štyroch zápasov získal plný počet bodov (12) a nastrieľal pri tom 10 gólov a naopak ani jeden neinkasoval čo znamená že Real má už po štyroch odohraných zápasoch istotu postupu do osemfinále LM .
Záver -
Ja od toho zápasu očakávam pekný ofenzívny futbal ktorý tieto tímy radi predvádzajú. Ak by som sa mal prikloniť k víťazovi tohto zápasu určite by to bol Real, ale Valencia je doma silná čo potvrdila aj v zápase proti Barcelone, ktorý sa skončil 2:2 preto radšej zvolím tipy ktoré sa budu týkať počtu gólov.
Hlavný Tip - Over 2,5 - 1,50 Vedľajší Tip - Over 3,5 - 2,10