AFC Ajax - Dinamo Zagreb

<<

Neuminho

Příspěvek stř 02. lis 2011 20:33:20

AFC Ajax - Dinamo Zagreb

Obrázek AFC AJAX - DINAMO ZAGREB Obrázek

Soutěž: Liga Mistrů 2011/2012, Skupina D, 4. zápasy
Datum a čas konání: 02/11/2011, 20:45
Stadion: Amsterdam ArenA, Amsterdam (NED)
Hlavní rozhodčí: Martin Atkinson (ENG)

Tabulka:
Obrázek

** Obrázek AFC AJAX Obrázek **

Nominace AFC AJAXU
# Kenneth Vermeer
# Jasper Cillessen

# Gregory van der Wiel
# Toby Alderweireld
# Jan Vertonghen
# Vurnon Anita
# André Ooijer
# Daley Blind

# Eyong Enoh
# Christian Eriksen
# Siem de Jong
# Theo Janssen
# Nicolás Lodeiro

# Miralem Sulejmani
# Derk Boerrigter
# Lorenzo Ebecilio
# Dmitri Bulykin
# Jody Lukoki

Obrázek
Derk Boerrigter

Chybějící hráči AFC AJAXU:
- Boilesen ( 1 odehraný zápas ve skupinové fázi LM 2011/2012 proti Lyonu, kolenní šlacha )
- Serero ( 7 minut odehraných ve skupinové fázi LM 2011/2012 proti Realu Madrid )
- K. Sigthórsson ( 171 minut odehraných ve skupinové fázi LM 2011/2012, proti Lyonu 90 a Realu Madrid 81 minut, poslední zápas v Záhřebu už nehrál )

- Naopak se k týmu opět vrací Sulejmani což je dobrá zpráva, tento hráč hrál totiž ve skupině zatial ve všech utkáních nejmene 70 minut a druhým vracejícím se je Ebecilio, který zatial nahrál pouze 19 minut ve skupině.

Dosavadní výkony AFC AJAXU ve skupině:
- Tak v prvom utkání uhrál Ajax na domácím hřišti slušnou bezbrankovou remízu s Lyonem. V utkání bol Ajax lehce lepší a možná, že by jsi i zasloužil o gol vyhrát. Střely na branku 4:1, mimo branku 7:10, rohové kopy 10:7, útočné akce 15:14, velké šance 2:4, držení míče 58% ku 42%, žluté karty 0:3, redka nepadla a fauly 7:11.

- Ve druhem utkání už Ajax čekal výrazněji těžší soupeř a jasný favorit skupiny D Real Madrid, který podle očekávání zatím ziskal plný počet bodů z čehož tedy vyplívá, že zde na Santiago Bernabeu tedy stadioně Realu Madrid Ajax prohrál a to výrazně 3:0. Ikdyž prubeh tomu zas tolik neodpovídal a podle mě by byl zasloužený výsledek tak maximálně 0:1. Střely na branku 8:6, mimo branku 5:6, rohové kopy 1:6, útoky 11:14, velké šance 6:2, držení míče 48% ku 52% a žluté karty 1:0.

- Tak a poslední dosavadní zápas Ajaxu a to tedy proti soupeři proti kteremu dnes nastoupí, první zápas tedy hrál Ajax venku v Záhřebu 0:2 a v zápase bol i herně Ajax určite lepším a výsledek podle mě zasloužený. Střely na branku 6:9, mimo branku 4:9, rohy 2:9, útoky 11:21, velké šance 1:5, držení míče 44% ku 56%, žluté karty 6:1 a fauly 16:12.

- Nejlepšími offenzivními hráči z předchozích skupinových utkání jsou dle mě D. Boerrigter, chybějící Sighthorsson a Siem de Jong, tak uvidime jak to dnes dopadne Ajax má každopádně velice široký kadr a už bez Sighthorssona si dokazali v Záhřebu poradit.

** DINAMO ZAGREB **

Nominace DINAMO ZAGREBU
# Ivan Kelava
# Filip Lončarić

# Luis Ibáñez
# Josip Šimunić
# Šime Vrsaljko
# Domagoj Vida
# Ivan Tomečak
# Mario Šitum
# Leandro Cufré

# Adrián Calello
# Jerko Leko
# Mateo Kovačić
# Sammir
# Milan Badelj
# Nikola Pokrivač

# Ante Rukavina
# Fatos Beqiraj
# Ivan Krstanović

Obrázek
Luis Ibáñez

Chybějící hráči DINAMO ZAGREBU:
- Tonel ( 3 odehrané zápasy ve skupinové fázi LM 2011/2012 )
- Alispanič ( 0 odehraných zápasů ve skupinové fázi LM 2011/2012 )
- Chago ( 0 odehraných zápasů ve skupinové fázi LM 2011/2012 )
- Biščan ( 0 odehraných zápasů ve skupinové fázi LM 2011/2012 )

- Naopak se k týmu vrací Ademi a Vrsaljko, který měl v posledních 2 zápasech problemy s kolenem, ale přesto by měl být dnes k dispozici avšak žádný z techto hráčů zatím nenastoupil ve skupině.

Dosavadní výkony DINAMO ZAGREBU ve skupině:

- Budu to muset zkrátit, jelikož už jsem celkem časově ve skluzu tak at to alespoň nekdo stihne čeknout tu mou analýzu, tak v prvním utkání hrál Záhřeb doma proti Realu Madrid a v zápase neodehral Záhřeb nic moc a bol v nem horší než když hrál Ajax venku na Realu a druhý zápas s Lyonem opet zde bol lepší soupeř Záhřebu a to Lyon nebola to sice až taká nouze ako v zápase s Realem, ale i tak to nebol dobrý výkon a Ajax hrál i proti Lyonu lepe a vzajemný zápas tedy už jsem zminil mezi obema dnešními soupeři v první části.

- Nejlepšími offenzivními hráči z předchozích zápasu z Dinama jsou dle mě Luis Ibáñez, Leko a Sammir.

Můj tip na zítřek :
Ajax Amsterdam kurz 1.44 u Obrázek --> Vysoký vklad ;)

%%- Sorry, že je to pět za pět dvanáct, dalo to celkom fušku a nemal som čas začat dřív než som začal #:-s
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

k0udy

Příspěvek stř 02. lis 2011 22:16:38

Re: AFC Ajax - Dinamo Zagreb

Nechápu že se ti to chtělo psát navíc se stejným tipem když už tu jsou 2 analýzy :D
<<

Neuminho

Příspěvek stř 02. lis 2011 22:52:22

Re: AFC Ajax - Dinamo Zagreb

No já nehrám cizí tipy, ale zaujali mě tie 2 analýzy a přišlo mi dát Ajax ako nejvetší tutovka celeho dne, tak som na to taky mrkl a dal na to 10e nakonec a ked už som to zpracoval tak jsem to pak sepsal i sem.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal