Birmingham - Braga

<<

k0udy

Příspěvek stř 14. zář 2011 22:24:53

Birmingham - Braga

Birmingham - Braga

Zápas se odehraje 15.9. ve 21:05
Evropská liga, základní skupina

1) Birmingham v minulé sezóně sestoupil z nejvyšší Anglické soutěže Premier League do Championship, ale přesto si letos zahraje Evropskou Ligu do které se probojoval přes Carling Cup, ve kterém ve finále dokázal porazit Londýnský Arsenal. Před sezónou 2011/12 si dal Birmingham za úkol vrátit se mezi elitu do Premier League a dostat se minimálně do základní skupiny Evropské ligy což se mu už povedlo. S návratem do Premier League to zatím ale moc dobře nevypadá, protože po 5 zápasech je až na 12 místě pouze ze 7 body a skórem 8:7 což napovída o tom, že moc gólů nedává, ale ani nedostává. Soupeřem v prvním kole v základní skupině mu bude loňský finalista Braga která je známa svou defensivní hrou.

2) Jak jsem už psal, tak Braga je znám svou defensivní hrou, díky které se minulý rok v Evropské lize dostala až do fínále, kde prohrála s FC Portem pouze 1:0. Braga dokázala v EL vyřadit kluby jako Liverpool, D.Kyjev či Benficu a už má s touto souteží dost zkušenosti. Do Birminghamu si Braga určitě pojede miniimálně pro bod a v tomhle zápase proti sobě budou 2 defensivní týmy, a tento zápas nejspíš rozhodně pouze 1 branka a vůbec bych se nedivíl, kdyby ji dala právě Braga. Braga letos v Portugalské lize zatím drží krok z čelem tabulky a ze 4 zápasů má 10 bodů, což znamená stejně jako druhá Benfica.

3) V tomhle zápase si vítěze neodhaduju tipnout, ale spíše bych se přikláněl na výhru Portugalské klubu nebo remízu. Birmingham sice hraje doma, ale proti zkušené Braze dle mého názoru nevyhraje ale jako poměrně jasná věc, mi v tomhle zápase příjde under 2,5 branek.

Tip:
under 2,5 branek @ 1,67 Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek stř 14. zář 2011 22:47:04

Re: Birmingham - Braga

Tady si dovolim nesouhlasit v par případech . To že je braga defenzivni celek neni pravda !!! právě naopak v portugalsku patři k nejlepšim 4 si myslim . Co by jsi chtěl jako trener hrát protio takovým soupeřum ??? Liverpool, D.Kyjev či Benficu Portem ??? ktere jsou nabuchani ofenzivou jak cip a jejich rozpočet je přinejmenším jendou tolik co Bragy !! S Benficu Portem hrat otevřenou hru je smrt ! Liverpool to same . A kyjev je nepřijemny soupeř ktery taky jen bráni ale snima je rmíza u nich poměrně uspěch :)
Birmingham - hraje letos doslova hovno ... na to co ma za kadr je tam kde by neměl byt ! 12 místo až zatim hral sice se silnějími celky ale Braga je něco jineho to je klub který je dle meho lepši než nějake Derry nebo Watford Middlesbrough s těmito celky prohral Birmingham jak chce hrát s Evropskou smetankou ?? anevim zda ti přijde jako klady počet branek z 5 utkáni 7 obdrženych je docela dost ..a ppouze 8 danych tady bych s eodvažil vyhru Bragy nebo ovar proč ne ? stači rychli gol a už to pujde ...:)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Escobar

Příspěvek stř 14. zář 2011 23:04:00

polčas X ;)
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 15. zář 2011 18:48:46

Remíza... jinak Pepe, Braga je defensivní celek, co by měli hrát proti Liverpoolu? Co asi, v té době ještě nehrál tak dobře, mohli hrát útočně, ale je to defensivní celek. S rozpočtem ostatních to enmá co dělat, zda je braga defensivní nebo ne. Vem si příklad Plzně, má ohodně menší rozpočet než třeba kodaň a bránila? NE, podle mě si napsal fakt blbost.
<<

PePe6

Příspěvek čtv 15. zář 2011 19:11:40

Právě se mi vubec nezda že by braga byla doma !! defenzivni !! V el lize se hraje trochu o taktice aje duležite jakou naordinuje proti favoritum trener coš si mylsim že defenzíva byla dobrá taktika . a 6:1 skore za 4 zápasy mi o defenzivě moc nesvědči přirovnáni ..
A co se rozpočtu tak promiň že když klub ma menši tak je ve vyhodě ... viz MC .. kdyby neměl prachy si v životě LM nezahraje !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Feedjo96

Příspěvek čtv 15. zář 2011 19:16:03

Omg, zas do toho taháš MC, fotbal je o penězích já neříkám, jen rozpořet fakt není o tom, jak braga hraje :)) ano a 6-1 v portugalskej, což taky svědčí o dobrý defensivě, nebo se pletu a navíc hrají proti slabším týmům, tak dávají gólů více, ale jsou defensivní !!!
<<

k0udy

Příspěvek čtv 15. zář 2011 19:36:33

PePe6 píše:Právě se mi vubec nezda že by braga byla doma !! defenzivni !! V el lize se hraje trochu o taktice aje duležite jakou naordinuje proti favoritum trener coš si mylsim že defenzíva byla dobrá taktika . a 6:1 skore za 4 zápasy mi o defenzivě moc nesvědči přirovnáni ..
A co se rozpočtu tak promiň že když klub ma menši tak je ve vyhodě ... viz MC .. kdyby neměl prachy si v životě LM nezahraje !

Skore 6:1 v lize, kde kromě Sportingu, Porta a Benficu hrajou týmy na úrovni Žizkova
<<

PePe6

Příspěvek čtv 15. zář 2011 20:40:25

k0udy píše:
PePe6 píše:Právě se mi vubec nezda že by braga byla doma !! defenzivni !! V el lize se hraje trochu o taktice aje duležite jakou naordinuje proti favoritum trener coš si mylsim že defenzíva byla dobrá taktika . a 6:1 skore za 4 zápasy mi o defenzivě moc nesvědči přirovnáni ..

Skore 6:1 v lize, kde kromě Sportingu, Porta a Benficu hrajou týmy na úrovni Žizkova

Aha takže v druhe anglicke lize hraji na urovni koho ? že je Birmingham s 1 miliardem za přestupy za letošek až 12tý ???
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Steve

Příspěvek čtv 15. zář 2011 20:53:59

k0udy píše:

to bych se zase uklidnil...
<<

PePe6

Příspěvek čtv 15. zář 2011 22:02:21

??? ... jak jsem řikal braga je ofenzivni 1:3 a máte to opět !!! zase nejsem taky cip že nevím o čem mluvim ;) dnes se to potvrdilo
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

k0udy

Příspěvek čtv 15. zář 2011 22:24:22

To že omylem dala 3 goly neznamena že je ofensivní tým
<<

PePe6

Příspěvek čtv 15. zář 2011 22:49:01

ano vitej ve fotbale kdy se goly počitaji jak nohou hlavou hrudi kulema omylem do prázne !!! na to se nikdo neptá ! Tohle mužu říct o jakemkoliv klubu potom že dal omylem gol . 6e to někdo zkazil a omylem se trefil do branky ač nechtěl !!!
NebuĎ naštvany ....
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

k0udy

Příspěvek pát 16. zář 2011 9:12:44

Nejsem naštvany, jen si stojím za svým, že Braga je defensivní tým :P

Zpět na Fotbal