Stoke-Chelsea

<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 10:46:41

Stoke-Chelsea

Obrázek Obrázek Obrázek

Úvod
Pro některé fans začal tento svátek včera, ale pro některé přijde ta pravá chvíle dnes v tomto souboji i já patřim do této druhe skupiny kdy s netrpělivosti vyhlížim dnešní zápas kdy se představi nadprůměrný celek Stoke City a velice ambiciozní Chelsea fc .
Oba celky maji poměrně posileno tam kde každý potřeboval a o tom si něco malo řeknem .

Začátek 14.08.2011 14:30

Utkání

Obrázek Stoke City - Chelsea FC Obrázek

Preview

Stoke City - Tento klub v létě tak torchu posíli na pozicich obrané a to poměrně slušně nakoupil . Prvním kdo přišel do Stoke je "uprchlík " ze sestupujicího West Hamu Matthew Upson, je to známi hráč a své kavlity určitě ma a myslim že je v letošni sezoně prokáže dalším stoperem k tomuto hráči je věčně zraněný ale dobrý hráč již ve 36 letech nestarnouci Jonathan Woodgate . Jak říkal terner cituji "Jestli bude zdravý, moc nám pomůže, hraje fantasticky." !! .D
Stoke skončilo minulou sezonu až na 13 místě ! což bylo pro ně asi sklamánim a pro mě upřimně taky myslim že tento tým do prvni 10 patří tak uvidíme kam se posune letos .
Už prvni utkáni maji velice těžké ale je to hodně vyrovnane nakonec když se to veme protože na horké půdě Stoke se body nevozí jen tak ! Je to takový tipický průměrný celek který hraje houževnatý fotbal který pro soupeře není příjemny jak jsme četl jejich hlavní zbraní jsou dlouhe auty ! Tak pozor na to .
Stoke do posledních 3 sezon vstoupil vždy porážkou a proti Londyňanům se jim vůbec nedaří v 8 vzajemných zápasech ziksali pouze 1 remízu !
Na zavěr chybějicí hráči a nehrajícic -- určitě nenastoupí Fullera, Sidibeh a Higginbothama dalši problem by mohl nastat s hráčí jako Rory Delap Matthew Etherington - druhy jmenovany ustředí postava Stoke v samem srdci zalohy '! A neobjevi se také na 100% nová akvizice Matthew Upson ! Určitě tyto ztráty pujdou hodně znát !
Předpokladana sestava - Begović - Huth, Shawcross, Woodgate, Whelan - Pennant, Wilson, Whitehead, Etherington - Jones, Walters

Chelsea FC- Tento klub chce letos opět vyhrát co nejvíce trofeji po spackané sezoně byl "opět" vyhozen trener konkretně C.ancelottiho a nahradil ho "mladík" z Porta andreas villas boas který by měl trochu spravít psychiku a přinést nový výtr do plachet cele Chelsea .
Myslim si že se mu to z části povedlo jelikož v připravě neprohráli z celkových asi 8 zápasech ani jeden a dostali pouze 1 branku, ale ta nejtěžší zkouška teprve příjde a ta je dnes kdy se jede na ostro a svoji cca měsíční práci by měl předvest dnes a myslim že nejen já ale všichni jsou zvědavi jak se dneska tomu postaví !
Co setýče přestupu chelsea moc "neutrácela" koupila pouze 3 hráče ale jedná se spíše o příslib do budoucna jelikož ani jednomu neni přes 20 let ! První koho koupili byl mladý brankář který byl ihned vyslan na hostováni do Atletica Madrid . Za zmínkus stoji katalánec Oriola Romeu který se ale netaji tím že by chtěl zpět do barcelony ! a asi největší přestup z této trojice byl nákup za 19 m. liber Romel Lukaku který již v 16 byl nejlpší střelec belgické ligy .
Chelsea zatim začatky sezony vždy vyšli a to na plno kdy vyhrala vždy prvni kolo jedině kdy se tak nestalo je už hodně dávno a to je rok 2001/02 kdy to byla remíza 1:1 s newcastlem . Co se týče zdravotního stavu blues ani ten neni 100% !!! a marodka je poměrně početná
Na zavěr chybějicí hráči a nehrajícic -- určitě neuvidíme hrát hodně dlouho Essiena je minimálně půl roku mimo, zranění trápí i Davida Luize a otazník visí nad startem Branislava Ivanoviće.A Barcelonský nakup hraje MS do 20 let ! nakonec se neukáže ani Daniel Sturridge který je suspendován za červenou kartu v poslednim kole PL a ani LUkaku který nemá dodělany přestum zřejmě . A jen tak okrajem torres měl lehky ostřes mozku tak je napravděpodobné že by nastoupil od 1 minuty !
Předpokladana sestava Čech - Bosingwa, Alex, Terry, Cole - Ramires, Mikel, Lampard - Kalou, Drogba, Malouda

Závěr
Pro mě je to jednoznačna věc jelikož chelsea fandím tak ji také věřim že se nebude dít to co na Liverpoolu nebo u ARsenalu a výjde z tohoto boje vítězně a ještě s dobrým skorem tipuji over a výsledek 1:3 pro blues ! Ač to bude utkaní nelehké věřim v novou krev na postu lavičky jasný výkon Blues ! GL kdo jede . za ten kurz povinost + marodka stoke v zadních řadách je velká !"

TIP 2 Výhra hostů 1.70 Obrázek
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

lukas8

Příspěvek ned 14. srp 2011 10:57:07

Re: Stoke-Chelsea

Viděl bych to spíš na under nebo oba dají gol :-bd
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek F.Torres

"Až zemřu nechám mimo rakev jednu z mých rukou,
Ať všichni vidí, že i vládce tolika zemí
opustil tento svět s prázdnýma rukama.
" - Sulejman I. (Muhibbi)
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 11:06:33

Ja taky ale když vemeš že teřab v prvni puli da gol stoke tak chelsea musi dat 2 _D ja nevim ja ovary a undery nemám rád hl v lize kde je pruměr na zápas přes 2.8 nebo více :D ja myslim že to tam padne ;-) a když ne muj tip je na 2 !! to je duležite
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 14. srp 2011 11:07:43

Tiež fandím Chelsey,ale mám pocit že by mohla byť kludne X :-?
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 11:31:14

Fandiš špatně :D tip pádem !!!
neřikej mi že 10 zápasu skonči x už včera mě vypekl lyon a spol ... tak snad to nebude i dnes ... x je realne ale nevim prostě mi to nějak nesedi furt ty remízy :( chi vidět 3 body a boas určitě taky !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 14. srp 2011 11:37:31

ja by som bol tiež veľmi rád za 3 body,ale radšej som zápas vynechal. Len kvôli tomu že im budem držať palce nevyhrajú :D
PePe6 píše:Fandiš špatně :D tip pádem !!!
neřikej mi že 10 zápasu skonči x už včera mě vypekl lyon a spol ... tak snad to nebude i dnes ... x je realne ale nevim prostě mi to nějak nesedi furt ty remízy :( chi vidět 3 body a boas určitě taky !
<<

Chelsea07

Příspěvek ned 14. srp 2011 12:43:24

ten výsledek jsi dal podle mě stejný z důvodu,že jsi ho našel na stránkách chelsea kde tipuje redaktor a je velice úspěšný...takže to není z tvé hlavy :)
<<

vevrdy

Příspěvek ned 14. srp 2011 12:54:59

hraji Chelseu kurzy leti nahoru za 1,9 to nemuzu nechat lezet :) GL
<<

Milan61

Příspěvek ned 14. srp 2011 13:08:22

over...1,90... %%-
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 13:56:26

Chelsea07 píše:ten výsledek jsi dal podle mě stejný z důvodu,že jsi ho našel na stránkách chelsea kde tipuje redaktor a je velice úspěšný...takže to není z tvé hlavy :)

jako promin ale že někdo napiše někde že je ejho tipy 1:3 tak už tim pádem nemuže byt ničí jiny ? toho redaktora neznam ani nevim jaký ma uspěch nepopiram že sem článek nečetl ale tip byl muj ještě před tim než sem se koukal ! ale věřim v to že blues gola nedostanou a bude lepší skore 0:2 !!! a příště až bude někde nějaky tip a někdo napíše neznamena že na to ma práva jen on !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 14:21:01

tak se divam na ten mač je to pěkna holomajzna nakopavane balony :( a když už nějaka akce tak to zařizne rozhodči kterou tu hru pěkně prasí !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

mumbojumbo

Příspěvek ned 14. srp 2011 14:27:41

PePe6 píše:tak se divam na ten mač je to pěkna holomajzna nakopavane balony :( a když už nějaka akce tak to zařizne rozhodči kterou tu hru pěkně prasí !

njn Stoke by malo hrat hadzanu ane futbal
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:29:59

TIP KO .... ale upřimně co předvedl sudi ok ber že nepiskl jasne penalty ... ale jestli to co hraje STOKE se říka fotbal tak nevim mi to hrajem jinak . to je pak těžke vyhrávat když se v 9 bráni a na hrot se da 2 metrovi utočnik ať se neřekne že jen bráni pak nechápu jak je muže bavit tato hra když jen odkopavaji balony a z autu hazjei míče jako standartky ( je mi jasne že se uči auty protože v zápase si žadne standartní situace nevypracuji jak když jen brani !!! ) sem velice rozčarovan hrou kterou předvedl stoke ! a pak mi řekněte že jsou ty tymy dobre když oberou velke kluby ale jakou hrou !!!!!
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Koky.

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:32:02

Torres tam nemá co dělat :) Mají hrát Kalou - Drogba - Anelka :-h
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:38:00

Nákup Torresa bol OBROVSKY krok vedľa [-( Drogba,Anelka,Malouda,Kalou,Lukaku by absolútne stačili.
Koky. píše:Torres tam nemá co dělat :) Mají hrát Kalou - Drogba - Anelka :-h
<<

Koky.

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:39:49

Ta přechodná fáze do útoku byla pomalá než se rozkoukali tak bylo 9 hráčů Stoku ve vápně :D
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:50:30

PePe6 píše:TIP KO .... ale upřimně co předvedl sudi ok ber že nepiskl jasne penalty ... ale jestli to co hraje STOKE se říka fotbal tak nevim mi to hrajem jinak . to je pak těžke vyhrávat když se v 9 bráni a na hrot se da 2 metrovi utočnik ať se neřekne že jen bráni pak nechápu jak je muže bavit tato hra když jen odkopavaji balony a z autu hazjei míče jako standartky ( je mi jasne že se uči auty protože v zápase si žadne standartní situace nevypracuji jak když jen brani !!! ) sem velice rozčarovan hrou kterou předvedl stoke ! a pak mi řekněte že jsou ty tymy dobre když oberou velke kluby ale jakou hrou !!!!!

Za to chelski předvedl super vykon, byla uplně tragicka v prvni půli bylo Stoke lepší, Chelski je za bod ráda, ale tobě jako fans chelski se to vysvětlit nedá
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:53:31

mno je fakt začal jsem sledovat maš od 30 minuty ale nevim ... to že měla špatny a poamli přechod do utoku beru .... ale určitě měla 3 střeli na branu ktere zavaněli golem ! stok nemělo ve druhe puli snad ani Ň nebo zavor 2 pule blues tlačili bohužel bez efektu a myslim že mič na kopačkach měli častěji určitě to nebylo krásne utkaáni ale na to že tragicky hrala chelsea bych neřekl ! vyděl jsem horši zápasy v jeji režiji ... a nedavej všechny do stejneho pytle fans """ja ti taky neřikam že vaš liverpool a fans jsou něco !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:57:01

musim si zpravit chuť na PES :d
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

k0udy

Příspěvek ned 14. srp 2011 15:59:13

PePe6 píše:mno je fakt začal jsem sledovat maš od 30 minuty ale nevim ... to že měla špatny a poamli přechod do utoku beru .... ale určitě měla 3 střeli na branu ktere zavaněli golem ! stok nemělo ve druhe puli snad ani Ň nebo zavor 2 pule blues tlačili bohužel bez efektu a myslim že mič na kopačkach měli častěji určitě to nebylo krásne utkaáni ale na to že tragicky hrala chelsea bych neřekl ! vyděl jsem horši zápasy v jeji režiji ... a nedavej všechny do stejneho pytle fans """ja ti taky neřikam že vaš liverpool a fans jsou něco !

Protože akorat říkaš jak Stoke jen bránilo, Chelsea neměla ani jednu 100% šanci, to se potom tězko dávají góly. Kdybys byl trenérem Stoke tak asi těžko by jsi z chelsea hrál otevřený fotbal..
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 16:07:13

tak to je jasne že to zavřu , ale pokuď bereš hodnoceni výkonu podle 100% šance tak to je škoda protože takhle se vykon určitě nehodnoti ! chelsea druhou puli hral dle meho hodně dobře a ne jen dle meho shoduji s menohoo lidi soupeř těžce bránil ale nasazeni tam bylo šanci méně ale hra byl o dsot lepší než v předchozích utkáni viz. min sezona závěr ! kdyby psikl jednu z penalt mohlo to byt jinak ! rozhodči to taky dost ztěžoval . a ono taky když u te 100% šanci je to zase tim že v 10 branilo stok a to se fakt neda !!! ja vim jak hrajem proti někomu kdo jen brani to prostě nejde jak ! ja si myslim že obdobne to bylo včera z live a arsenalem ... a podle mě i MU dneska !
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

k0udy

Příspěvek ned 14. srp 2011 16:31:21

PePe6 píše:tak to je jasne že to zavřu , ale pokuď bereš hodnoceni výkonu podle 100% šance tak to je škoda protože takhle se vykon určitě nehodnoti ! chelsea druhou puli hral dle meho hodně dobře a ne jen dle meho shoduji s menohoo lidi soupeř těžce bránil ale nasazeni tam bylo šanci méně ale hra byl o dsot lepší než v předchozích utkáni viz. min sezona závěr ! kdyby psikl jednu z penalt mohlo to byt jinak ! rozhodči to taky dost ztěžoval . a ono taky když u te 100% šanci je to zase tim že v 10 branilo stok a to se fakt neda !!! ja vim jak hrajem proti někomu kdo jen brani to prostě nejde jak ! ja si myslim že obdobne to bylo včera z live a arsenalem ... a podle mě i MU dneska !

Vše se dá a to že Terry fauloval v 1.poločase a měla byt jasná penalta to už neřekneš
<<

PePe6

Příspěvek ned 14. srp 2011 17:29:15

ehm řikal jsem že sem sledoval max zavěr prvního ;-) asi do 30 + minuty a tudiš nevím který zákrok ! to si piš že se to neda ! ale to už je jedno teď ty si budeš stat za svim i kdyby nevím co
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Chelsea07

Příspěvek ned 14. srp 2011 22:16:05

PePe6 píše:
Chelsea07 píše:ten výsledek jsi dal podle mě stejný z důvodu,že jsi ho našel na stránkách chelsea kde tipuje redaktor a je velice úspěšný...takže to není z tvé hlavy :)

jako promin ale že někdo napiše někde že je ejho tipy 1:3 tak už tim pádem nemuže byt ničí jiny ? toho redaktora neznam ani nevim jaký ma uspěch nepopiram že sem článek nečetl ale tip byl muj ještě před tim než sem se koukal ! ale věřim v to že blues gola nedostanou a bude lepší skore 0:2 !!! a příště až bude někde nějaky tip a někdo napíše neznamena že na to ma práva jen on !

ježiš klid :)) :)) ...za pravdu se člověk zlobí :-P :D..a je to můj názor,já ti neberu tvůj,tak mi neber můj
<<

stistko1

Příspěvek pon 15. srp 2011 9:08:42

chelsea mela vyhrat ...to bude zase sezona...ach jo,Torres by se mel trefit v par zapasech,jinak ho prodat jinam,nema ho cenu drzet,kdyz nedava fiky........
<<

PePe6

Příspěvek pon 15. srp 2011 9:10:49

Mno řikaš dobre "kdyz nedava fiky........ " ale mě se včera hodně líbil byl jedným z nej hráču na hřišti snažil se akorat ten gol mno :(
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Koky.

Příspěvek pon 15. srp 2011 9:25:28

Jediné šance Chelsea byla Anelkova střela a Mikelova jinak si neprdli skoro žádná podpora do útoku... když šel centr, tak byl ve vápně jeden nebo dva :-??
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal