Trabzonspor - Benfica

<<

k0udy

Příspěvek úte 02. srp 2011 14:37:29

Trabzonspor - Benfica

Obrázek Trabzonspor - SL Benfica Obrázek

Zápas se odehraje 3.8. ve 20:45
3.Předkolo Ligy Mistrů

V prvním dvojzápase dominovala Portugalska Benfica Lisabon a připsala si výhru 2:0. Trabzonspor určitě ale má stále šancí na postup, v Lisabonu dokonce vstřelila gól, ale ten pro offside, který podle mého názoru nebyl neplatil. V prvním poločase to byla opravdu vyrovnaná partie a Benfica pořádně začla tlačit až ve druhém poločase, kde vstřelila 2 góly. V 71.minutě se po pěkné akci prosadil Nolito a v 88.minutě přidal druhou branku Gaitán. Trabzonspor měl v nastavení 100% příležitost ale neproměnil ji a já měl zrovna vsazeno na over. Jak Turecká, tak ani Porutgálska liga ještě nezačala, takže oba týmy měly dost času na odpočinek. Trenér domácích řekl že příliž velké změny v sestavě dělat nebude, i když uvažuje o nasazení posily Halila Altintopa, který si v posledním týdnu dost zlepšil fyzičku. Do Turecka neodcestoval Winger Enzo kvůli zranění kotníku, tak se předpokláda že jeho místo v sestavě zaujme Nolito.

Předpokladané sestavy

Trabzonspor (4-2-3-1): Zengin – Balci, Kacar, Glowacki, Celustka – Zokora, Colman – Yilmaz, Mierzejewski, Alanzinho – Paulo Henrique

Benfica (4-1-3-2): Arthur – Maxi Pereira, Luisao, Garay, Emerson – Javi Garcia – Nolito, Aimar, Gaitan – Cardozo, Saviola

Já věřím, že Benfica na horké půdě v Turecku nevyhraje a Trabzonspor nějakou tu branku vstřeli a minimálně doma remizuje. Trabzonspor už v Portugalsku ukázal, že v útoku není nijak slabý a tak samo umí hrát se zabezpečené obrany, ale dnes bude muset zcela změnit taktiku a hrát hlavně více ofensívně. To nejspíš bude více vyhovovat Benfice a taký alespon 1 gól vstřeli a Trabnzonspor nakonec vyhraje 3:1, proto se mi taky líbí over 2,5 branek.

Tip

1X @ 1,52 / střední vklad
over 2,5 branek @ 1,84 / střední vklad

Obrázek
<<

MaTeJ47

Příspěvek úte 02. srp 2011 15:20:14

Re: Trabzonspor - Benfica

Pravdepodobne si zahrám 1x
<<

mumbojumbo

Příspěvek úte 02. srp 2011 16:12:42

Re: Trabzonspor - Benfica

V prvom zapase Benfica drtila Trabzonspor a hrala maximalne ofenzivne aj po prvom vstrelenom gole. Vedeli ake peklo ich bude cakat v Turecku. Benfica bude len branit a bude branit dobre. Paci sa mi under2,5g

Zpět na Fotbal