Young Boys - FC Servette

Zápas sa hraje 31. júla/červenca 2011 o 16:00 na STADE DE SUISSE Wankdorf
PREVIEW:
Chlapci majú po dvoch zápasoch štyri body a skóre 3:2. Po dnešnom víťaznom zápase budú viesť najvyššiu Švajčiarsku ligu. Prvý zápas uhrali s dobrým mužstvom,
Bazilejom, remízu na domácom ihrisku. V druhom kole vycestovali do Sionu a tam vyhrali tesne 1:2. Domácim sa darí aj v Európskej lige. V prvom zápase vyhrali na
domácom štadióne 3:1 s Westerlo.
Zranení hráči:
Jan Lecjaks je 20-ročný český obranca. Chýba kvôli zlomenému ramenu.
Hassan Lingani je 23-ročný obranca a chýba kvôli nejakému zlomeniu, ale nie som si istý kvôli čomu presne.
Posledné zápasy:
16. 07. 2011 SL Young Boys 1:1 Basel
23. 07. 2011 SL Sion 1:2 Young Boys
28. 07. 2011 UEL Young Boys 3:1 Westerlo
Domáci štadión s kapacitou 31 000 miest.
Servette majú po dvoch zápasoch dosť vystrieľané skóre - 4:4. S bodmi to je ale horšie. Po dvoch zápasoch majú tri body. Prvý zápas hrali pred domácimi fanúšikmi a prehrali
1:2 s Thunom. V druhom kole zdolali Zürich, ktorý je momentálne posledný a takýto úvod do sezóny už nemal dlhšiu dobu.
Hrať nebude len zranený Christian Schlauri. Christian je 26-ročný obranca, ktorý príde koncom augusta. Tento rok hral v obidvoch zápasoch a celkovo hral 126 minút.
Posledné zápasy:
17. 07. 2011 SL Servette 1:2 Thun
23. 07. 2011 SL Zürich : 2:3 Servette.
Zhrnutie:
Aj keď domáci majú na rozdiel od hostí oveľa viac nabitý program, napriek tomu by som videl dnes výhru Young Boys. Obidva kluby dávajú dosť gólov, a dosť ich aj
inkasujú. Ako druhý tip by som videl over.
TIP:
- výhra domácich pri kurze 1,48
- over 2.5 pri kurze 1,4
Obidva tipy vo