Hartberg - Grödig

<<

Dardanely

Příspěvek čtv 21. črc 2011 18:55:22

Hartberg - Grödig

ObrázekHartberg - Grödig Obrázek

22.07.2011 18:30

Obrázek
Kapacita 4500 diváků

Hartberg prohrál všechny 3 utkání,první 2:1 v Blau Weis Linz,pak doma 0:4 s Altachem a v posledním utkání na hřišti First Vienna 1:0.Z týmu v létě odešlo hodně důležitých hráču.Luger(Mattersburg),Seebacher(Wacker),Omladic (SV Gleichenberg) a Friesenbichler(Neustadt).Do týmu přišel nový trenér a to Kurt Garger,který si do týmu přivedl 3 posily Lukas Mössner, Cem Atan a Rexhe Bytyci ti ale rozhodně nemůžou nahradit hráče,kreří z týmu odešli.To je také důvod proč Hartberg má za 3 odehraná kola v lize 3 porážky.

Grödig vybojaval v posledním zápase,který hrál na domácí půdě se St.Polten remízu 2:2.Osobně jsem doufal ve vítěztví Grodigu,ten ale v zápase udělal hloupé chyby kvůli kterým přišel o vítěztví.Sportovní ředitel Haas byl po zápase vylice zklamán "ze dvouch hloupích chyb jsme dostai zbytečné dva goly.Byl to špatný zápas, jsem totálně zklamaný".Trenér Heimo Pfeifenberger řekl "Musíme zustat klidní,soustředit se na zápas a vyvarovta se hloupích chyb

Minule mě Grodig připravil o nějaký ten peníz ale stále má mojí důveru a já věřím že tentokrát už mě nezklame.Proti St.Polten měl k výhře velice blízko,hlavně se hrači musejí vyvarovat hloupých chyb.Věřím že si na to tentokrát už dají pozor a vyhrají

TIP : Grödig @ 2.4
<<

Dardanely

Příspěvek pát 22. črc 2011 19:27:53

Re: Hartberg - Grödig

Yeesss :ymparty: výsledek 2:4 velmi divoké utkání :D hrál někod semou tento krásný kurs :ymhug:
<<

McEachren

Příspěvek pát 22. črc 2011 19:54:36

Re: Hartberg - Grödig

Já sem se svezl ! :) a dobře sem udělal :) Díky !
Obrázek Obrázek Obrázek http://www.ermail.cz/link/AAll2lllVclAT ... e2YaVNcje7 Stačí se registrovat a hned vyděláváte! Proto aby jste uhradili pěníza na sázení ideální ! ;) FUNGUJE!!

Zpět na Fotbal