Åtvidabergs FF - GIF Sundsvall

Ve 13.kole Švédské Superettan přvítíá domácí Atvidabergs tým GUF Szndsvall, který má o jeden odehraný zápas méně, než jeho dnešní soupeř, teď už k analýze obou týmů, kdo se sveze, tak hodně štěstí.
Åtvidabergs FF

* Domácí měli vcelku slušný start do sezony, momentálně jsou s 12 odehranými zápasy na sedmé pozici (5 týmů před nimi má odehraných zápasů 13), mají 19 bodů za 6 výher, 1 remízu a 5 proher, jejich skore je kladné, konkretně 25:14
* Tento tým sbírá body především domu, konkrétně zde nasbíral 13 ze všech 19 bodů za 4 výhry, 1 remízu a 1 porážku, skore 19:7
* Forma není až tak velká, ale nyní má Atvidabergs dobrou příležitost to zlomit (4 z 5 posledních zápasů hrál venku)
* Mají velice dobré útočníky, nicméně nejlepším střelcem týmu může být jen jeden a tím je Magnus Eriksson s 5 brankami
* Poslední zápas odehráli 20.06.2011 venku proti Landskrona a utkání skončilo 2:3
* Trenér Atvidabergsu říkal "Sundsvall je velice dobrý a kvalitní, takže musíme hrát stále svoji hru, hrajeme doma a já věřím, že zvítězíme"
* Potvrzené zraněné hráče jsem zatím nenašel, pokud se někdo objeví, hned ho sem dopíšu
GIF Sundsvall

* Sundsvall byl před sezonou určitě pasován na velkého favorita ne přední umístění, nicméně tabulkově se mu to zatim potvrdit nedaří, drží se na 12.místě se 14 body s dopsud odehraných 11 zápasů, má bilanci 3-5-3 a skore 15:12, nicméně nutno dodat, že Sundsvall má o 2 zápasy méně než polovina týmů v tabulce
* Venku je tento tým lehce podprůměrný, ze 6 odehraných zápasů má 6 bodů za 1 výhru, 3 remízy a 1 porážku, skore 4:7
* Forma Sundsvallu také není zrovna nejlepší
* Sundsvall odehrál svůj poslední zápas 11.06.2011 venku proti Angelholmsu výsledkem 1:1
* Trenér řekl "Už poměrně dlouho jsme nehráli ligové utkání, ale tým je na tento zápas připraven
* Tady jsem přice jen našel jedno zranění, konkrétně Denis Santos, útočník, který vstřelil tuto sezonu 2 góly
Souhrn
Vzhledem k rozehranosti týmů zde budu volit jedničku a hlavně také proto, protože doma jsou opravdu silní a já si myslím, že Sundsvall, který není rozehraný a neadří se mu podle představ, je nezastaví, já jsem si tip ještě trochu opepřil a zvětšil kurs, viz. viewtopic.php?f=30&t=3861
Tip: Åtvidabergs FF @ 1,75