Dánsko - Švýcarsko U21

Určitě všichni víte, že zítra konečně začína Mistroství Evropy do 21 let. Já jsem si nevybral hned první zápas, ale až druhý a to mezí domácím Dánskem ze Švýcarskem. Zápas záčne 11.6.2011 ve 20.45. Dánsko je v tomto utkání mírným favoritem, a to hlavně kvůli domácímu prostředí. Dánové v posledním přátelském zápase 6.6. rozdrtili Turecko poměrem 4:0, když dal 2 goly Nielsen, jeden Jorgensen a Sari. Nicméně se mluví o tom, že Švýcarí mají kvalitnější mužsto, a Dánové je už 26 let neporazili. Švýcaři hráli své poslední přátelské utkáni 9.2. a pouze remizovali z Ukrajinou 1:1. V tomto utkání více favorizuju "hosty" ze Švýcarska, ať už kvůli kvalitnějšímu kádru, a také kvůli tomu že kvalifikaci hráli hodně jistě a vypadají, že na tomto ME budou hodně silní. Každopádně na tiket bych čistou 2ku nedal, bud bych už doporučoval 02 za kurz 1,58 u fortuny nebo under 2,5 gólu což budu hrát nejspíše aji já, protože si myslím, že v úvodních zápasech příliž gólu nepadne za kurz 1,8 u fortuny.
Novinky:
09.06. Frederiksen nahradil Sørensena
Dánské jednadvacítce těsně před startem evropského šampionátu vypadl kvůli zranění útočník Frederik Sørensen, jehož se nyní rozhodl trenér Keld Bordinggaard nahradit obráncem Sørenem Frederiksenem.
13.05. Bendtner vynechá evropský šampionát
Dánské reprezentaci do 21 let na letošním evropském šampionátu této věkové kategorie nepomůže Nicklas Bendtner, útočník Arsenalu se rozhodl strávit více času se svojí rodinou a účast na domácím turnaji odmítl.

Bendtner Dánsku nepomuže
Tip:
Méně než 2,5 branek @ 1,80