New York Red Bulls - New England Revolution

New York Red Bulls - New England Revolution

Po minulém v celku úspěšném týdnu v MLS pokračujeme i tento týden a jedním z opravdu dobrých zápasů si vybírám ten, který se bude hrát v New Yorku, kam přijíždí tragédi z Revolution, proti kterým sme sázeli minulou neděli proti Dallasu.
Poslední zápasy se sice New Yorku příliš nedaří, lépe řečeno pravidelně remizují, ale to je pro tento klub málo a nad kým jiným se znovu odrazit než s New Englandem. Naposledy měli doma hodně smůly s Columbusem, protože celý zápas byl NY lepším týmem, ale v 92. minutě dostali na 1-1. Ten zápas sem pochopitelně viděl, NY vlétli na soupeře jako dělo a hned v 9. minutě kdy po krásné přihrávce do vápna od Luka Rodgerse skoroval Ballouchy .
No pak zápas trochu uvadl, nic moc se nedělo a hosté to zkoušili z dálka a přes standartky .... Nicméně jejich mančaft má určitě kvalitu a to o hodně větší než mužstvo Revolution.
Sázeli jsme proti New England minulý týden v Dallasu a zápas skončil v náš prospěch 1-0. Abych řekl pravdu, to co předváděl New England jen vystihlo má slova a byla to komedie a jen díky nemohoucnosti domácích utočníků to skončilo jen, tady opravdu JEN 1-0. Jejich hra byla naprosto bez myšlenky, na útočné polovině jen velmi z řída a za celý zápas si nevypracovali jedinou šanci. Chudácí obránci toho museli mít plný brejle, protože ty byli v neustálém vytížení a dost chybovali... Opravdu jen díky v ten den veliké impotence útočníků Dallasu to skončilo jen 1-0. Kdyby to bylo 5-0 po poločase, tak by se nikdo nedivil.
K sázce:
To jsme si shrnuli poslední týden a teď přímo k sázce. New York poslední dobou nemá štěstí a hodně remizuje, byť je v zápasech lepší a teď je příležitost to konečně utnout. Chybět jim v utkání bude obránce Tim Ream a útočník Juan Agudelo + Richardsem . Jsou to kvalitní hráči, ale v jejich týmu proti takovému soupeři se dají nahradit. Ono totiž klub Revolution je podle mě banda tragédů co si prakticky nenahrajou a jakmile hrají mimo svůj stadion proti takovému týmu, tak sou odepsaní ještě před utkáním. Navíc znovu bez Feilhabera, který je tam podle mě jediný trochu schopný fotbalista. New York má zkrátka ve svých řadách kvalitnější hráče jako je Thierry Henry, Roy Miller nebo právě třeba Mehdi Ballouchy, který se mi poslední hodně líbil. V aktuálním rozpoložení by pro ně neměli být Revolution těžkou překážkou.
Domácí i přes absenci dvou dobrých hráčů, kteří reprezentují na Gold Cupu jsou velikým favoritem utkání. Hra bude vypadat tak jako v Dallasu jestli někdo viděl. Od začátku ofenzivní tlak, hráče na to mají stavěné a bušení do dřeváků s Revolution. Ty si zase pomalu ani nenahrajou a po půl hodině budou hledat plíce u prvního stánku s pivem na stadionu. Hosté mají v kádru všechny hráče zhruba na stejné úrovni, nikdo nedokáže hru pozvednout kromě Feilhabera jenž rovněž nebude hrát a tak to bude znovu na ručník.
Tabulka:

Moje doporučení je takové, že sázku na New York beru jako samozřejmost v kursu 1.65 u Synotu . Do začátku utkání je času dost a já očekávám pohyb kursů směrem dolu, protože důvody k tom jsou. Jisté náznaky dropů tam sou již ted a jelikož mám férový kurs na @ 1.45, tak tohle beru všema deseti. Vám přeji hodně štěstí

Tip 1: New York 1 @ 1.65