DOUBLE TIP - Viktoria Plzeň+Sparta Praha

Před Viktorií Plzeň je zřejmě poslední krok od toho, aby získali to, co změní celou historii klubu. Viktoriáni mají dvě utkání před koncem ligy čtyři body náskok na druhou spartu a je vše v jejich rukou. Navíc proti nim stojí relativně dobrý soupeř z jejich pohledu hned z několik důvodů.
1. Dvě kola před koncem je Baník zachráněn a nehraje vůbec o nic. Na druhé straně bude bojovat jejich kamarád Bystroň.
2. Všichni víme jaká je situace mezi Ostravou a Spartou, tudíž je relativně jasné komu by titul přáli více. Vždyť i na ostravských fórech létaly věty jako "nevracejte z Plzně s bodama" atd... Snad ani Sparta nepočítá s tím, že by jim zrovna Baník Ostrava mohl pomoct.
O utkání ve Štruncových Sadech byl obrovský zájem od pondělního rána, kdy byly lístky předány do prodeje. Během pár minut bylo po nich, osobně mám zjištěno, že v půl deváté již nebyl ani jeden lístek k prodeji.
Verdikt:
Já jsem přesvědčený, že poslední utkání Plzeňských v Teplicích rozhodl o všem a domácí tak mají relativně snažší cestu. Baník Ostrava spíš bude raději, když zvednou pohár nad hlavu na západu čech než v Praze. A mimo jiná, fotbalová kvalita je určitě větší u domácích a vyprodané Štruncovy Sady utkání hodně ovlivní.
Tip: Viktorka Plzeň @ 1.27

+

Jako slávista jsem pochopitelně nadšen tím, že titul s velikou pravděpodobností Sparta nezíská, ale přesto na ní zítra vsadím, protože favoritem zápasu je bezesporu obrovským. Sparta si zablokovala větší šance v Teplicích, kdy nejdříve po chybě Zídky a následně špatnému výkonu celé defenzívy pouze remizovala 2-2.
"pořád máme šanci a půjdeme do utkání naprosto na plno za úspěchem", zní z letenské šatny. Tým Sparty je tak o dvě třídy kvalitnějším než u domácích a rozhodně to bude vidět po celé utkání.
Ústí možná vydrží držet krok s favoritem prvních dvacet minut, ale pak odejdou po více stránkách. Bránit ofenzívu Sparta 90 minut prostě nejde bez toho, aniž byste neinkasovali. Navíc defenzíva domácích se rovná té u nás v okresu, katastrofa.
Verdikt:
Tady je to podle mého názoru hodně jasné a není o čem spekulovat. Sparta pojede na plno až dokonce a domácí Ústí musí porazit větším rozdílem.
Tip: Sparta Praha @ 1.22

SÁZÍM DOUBLE BET ZA VĚTŠÍ VKLAD V CELKOVÉM KURSU @ 1.54